mama mu ga sisa u bioskopu

Sa Mamom u Bioskopu 3. Deo

Incest Seks na Javnom Mestu

Nastavili smo da gledamo film i krajičkom oka sam video: Majka je počela da mazi butinu u mraku. Gledao sam kako gura ruku ispod haljine, prema butini. Nastavila je da se trlja u mraku. Pogledao sam joj lice i ponovo je oblizala usne. Pogledao sam dole i ona je trljala unutrašnju stranu butine, blizu međunožja. Brzo me je pogledala, shvativši da je uhvaćena. Zatim je odmaknula ruku i namestila haljinu.

„Nisi to trebao da vidiš“, prošaputala je.

„Ko je sada neprimeren?“

„Već sam ti rekla, previše vina mi čini određene stvari.”

“Hajde da se pretvaramo da se ovo nije desilo.”

Dao sam sve od sebe da zadržim oči na filmu. Ali od tog trenutka, sve o čemu sam mogao da razmišljam bile su moja majka koja masturbira i njene seksi noge.

„Nisam se kresnula više od šest meseci“, šapnula mi je na uho. “Tako sam jebeno na ivici, to me izluđuje. Posebno sa ovim filmom i svim onim vinom koje sam popila ranije. Užas živi.”

Moja nelagodnost je dostigla nove nivoe. Nisam mogao da verujem da je moja elokventna, konvencionalna i profesionalna majka odjednom postala tako drska i otvorena po pitanju seksa. Vino je očigledno uveliko počelo da deluje.

„Proći ćeš ti kroz to“, slegnuo sam ramenima, ne znajući šta drugo da kažem.

“Ovaj film traje dva i po sata. Bićemo ovde još neko vreme. Da li bi ti smetalo da se dotaknem?”

Bio sam potpuno zapanjen pitanjem moje majke. Nisam znao da li se šalila ili ne. Po izrazu njenog lica i zvuku u glasu delovala je potpuno ozbiljno.

“Kako da odgovorim na to?” Opet sam slegnuo ramenima.

„Samo drži oči uprte u ekran.“ Raširila je noge i video sam kako joj ruka u mraku klizi ispod haljine.

“Mama, ti si pijana.”

“Nisam. Imam veoma visoku toleranciju na alkohol, sećaš se? Samo… Ne mogu sebi pomoći.”

Mogao sam da vidim u mraku da je ruka moje majke zauzeta kretanjem ispod haljine. Dodirala se između nogu na veoma seksualan način. Haljina joj je bila delimično podignuta i video sam joj obe butine. Najgore od svega, uzbuđivao sam se gledajući kako moja seksi majka uživa.

„Prestani to da radiš jebote“, šapnuo sam. “Izbacićemo nas odavde. Imaćemo sreće ako ne pozovu policiju.”

“Ko će uopšte saznati?”

„Može neko u prvom redu. Ili zaposleni može doći i proveriti. Oni to ponekad rade.“

„Opusti se“, odgovorila je moja majka, uz pomalo nejasan govor. “Bićemo dobro. Ne budi takav snarač.” – iznenadila me je tim neobičnim nazivom za njene godine.

Odjednom, visoka tolerancija moje majke na alkohol više nije bila tako visoka. Čuo sam kako joj se odeća gužva kad je sklonila gaćice u stranu i dodirnula se. Nisam sebi mogao pomoći i bacio sam nekoliko pogleda na majčinu ruku koja je masturbirala u mračnom bioskopu. Bilo je tako teško skrenuti pogled. Njene noge su izgledale neverovatno.

“Mama, da li stvarno ovo radiš sada?” upitao sam zabrinuto.

“Bezopasno je.” mama te jebe prstima u bioskopu

Nastavio sam da je posmatram kako se ležerno dodiruje. Njena ruka je nastavila da se kreće dok su joj oči ostale usredsređene na filmsko platno.

„Na javnom smo mestu“, šapnuo sam. „Zar se ne plašiš da te uhvate?”

“Da se plašim ne bi ovo radila. Zar nisi i ti uzbuđen?”

“Nisam.”

Posegnula je i ponovo me uhvatila za međunožje. Ovaj put sam bio samo delimično uzbuđen. Snažno ga je stisnula i onda pustila. Odmah sam se ponovo osramotio. „Osećaš se prilično uzbuđeno ako mene pitaš“, odgovorila je zaigrano. “Čini se kao da ti treba olakšanje.”

“Ne brini ti za mene.”

Moja majka je uvek bila gruba i otvorena žena, ali ovo je bilo smešno. Okrenula se da me pogleda. “Pa, da li nameravaš da se pozabaviš tome kasnije?”

“Ne tiče te se. Bože, mama, ti si pijana.”

“Nisam pijana. Razmišljam savršeno jasno i trezveno. Ti si mlad, zdrav momak. Nema potrebe da se suzdržavaš. Nije zdravo.”

“Dobro sam ja.”

Pomerila je usta prema mom uhu. “Prošlo je mnogo vremena otkako sam dodirnula penis muškarca. Šta kažeš? Da li si zainteresovan?”

Oči su mi se raširile dok sam je gledao. To nije bila šala. Bila je potpuno ozbiljna u želji da dodirne moju erekciju.

“Ne… naravno da ne.”

“Stvarno?” Posegnula je i pomilovala moju erekciju. Bilo je senzacionalno. Prošlo je dosta vremena otkako sam imao seks, tako da je svaki dodir od žene bio cenjen, čak i od moje majke. Nastavila je da me trlja, a ja sam samo sedeo i uživao u svakoj sekundi. Kada ga je stisnula, ispustio sam mali uzdah.

„Zvučiš prilično zainteresovano“, prošaputala je. “Dakle? Hoćemo li oboje sedeti ovde i patiti? Ili bi trebalo da se zabavimo večeras na našem sastanku?”

Njena ruka je bila tako dobra. Bilo je neverovatno. Nisam više mogao da kažem ‘ne’. Imala je sjajnu poentu. Oboma je bilo potrebno olakšanje. Stavio sam posudu sa kokicama na prazno mesto pored sebe i spremao sam se za šta je moja majka htela.

“Šta hoćeš da uradim?” upitao sam, popuštajući.

Nasmejala se: “Izvadi ga. Želim da se igram sa njim.”

“Jesi li sigurna da nisi pijana? Ne želim da te iskorištavam.”

“Ja sam odrasla žena i punoletna osoba koja se slaže i daje ti pristanak. Znam tačno šta želim.”

“Bože, ne mogu da verujem da se ovo dešava.”

„Nema čega da se stidiš“, odgovorila je. “Ja ću ti pomoći.”

Posegnula je sa obe ruke i počela da mi otkopčava pantalone. Bio je to nadrealni trenutak. Držao sam pogled na četvoro ljudi koji su sedeli ispred, u slučaju da se neko okrene. Bili smo dovoljno tihi da niko ne čuje. Sa mojim tvrdim penisom slobodnim, moja majka ga je odmah zgrabila i prodrkala.

Nakon nekoliko brzih poteza, moja majka je podigla naslon za ruke koji nas je razdvajao i sagnula se da posisa glavić mog kurca. Desilo se tako brzo da nisam znao šta da mislim. Bilo je zaista neprijatno što mi moja majka to radi, ali osećao sam se tako dobro da nisam mogao da se nateram da to zaustavim. Osetio sam njen mokri jezik kako se kovitla oko natečene glave mog penisa. I osetio sam kako njena topla usta sišu što je jače mogla.

Nastala je jedna veoma svetla scena na platnu i ja sam spustio pogled na lepo lice moje majke u svom krilu. Njene usne su bile čvrsto omotane oko moje erekcije dok je pomerala glavu gore-dole. Odmaknuo sam njenu dugu kosu sa lica kako bih je bolje pogledao. Bio je to potpuno nadrealan prizor. mama mu ga sisa u bioskopu

Ponovo sam podigao pogled da se uverim da nas niko ne gleda. Plašio sam se da me ne uhvate. Ali bili smo bezbedni. Kada je podigla glavu, začuo se glasan zvuk usisavanja. Pogledala me je i nadlanicom obrisala višak pljuvačke oko usta. Kosa joj je bila u neredu od svih pomeranja koje je radila.

“Da li ti se sviđa?” prošaputala je.

„Neverovatno je“, odgovorio sam nespretno.

„Drago mi je da uživaš…”

Pre nego što smo išta nastavili, neko u bioskopu je ustao i izašao iz sale. Postao sam nervozan i odmaknuo ruku. Takođe sam vratio svoj pulsirajući tvrdi penis u pantalone i zakopčao ih.

KRAJ 3. Dela

(Visited 5.995 times, 20 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 3 Prosecna ocena: 3]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.