26 novembra, 2022

Sa Koleginicom u Parku

jebanje u parku sa kondomom

Petar se osećao neverovatno uzbuđeno. Imao je naporan dan na poslu, iako je većinu vremena proveo razmišljajući o tome šta će večeras raditi sa Milanom. Počeli su da se zabavljaju pre nekoliko nedelja, i iako su radili u istoj poslovnoj zgradi, bili su u različitim odeljenjima i jedva su imali vremena da se vide, a kamoli da se dodirnu na način na koji su želeli.

Bilo je 23 sata, a on je stajao pored fontane na samo nekoliko minuta hoda od njihovog posla i čekao je. Petar je uvek bio tačan, i nije mu smetalo da čeka Milanu. Bio je opsednut njome. Stigla je samo nekoliko minuta kasnije, a on nije mogao a da ne prouči njeno telo, način na koji su joj se ljuljali bokovi dok mu je prilazila u svojoj radnoj odeći.

Bila je to duga crna haljina koja se zakopčala sve do vrha, a kosu je imala zavezanu u rep ali je on poželeo da joj skine tu šnalu. Uvek mu se više sviđala sa raspuštenom kosom. Njene štikle su lupkale o tlo dok se približavala, a on je sijao, ne mogavši da ne bulji u nju.

“Izvini što kasnim.” Rekla je, njen glas je već bio drhtav dok je i ona njega proučavala. seksi koleginica s posla

Krenuo je ka njoj, odmah je obavio rukama oko struka, povlačeći je ka sebi. Njeno meko telo uz njega učinilo je da se odmah oseća bolje nakon teškog radnog dana.

“Bez brige. Nisam dugo čekao.” Rekao je tiho i sa osmehom.

Mogao je da oseti miris njenog parfema i osećao se kao perverznjak jer je želeo da ga još više njuši.

„Osećam se kao da je prošla čitava večnost otkako se nismo videli.” rekla je stidljivo.

Nasmejao se, pokazavši joj da se oseća jednako kao ona. “Slažem se. Iako je prošlo samo nedelju dana.”

“Pa… To je praktično trećina naše veze!” Rekla je uz blagi nervozni kikot.

“Apsolutno si divna Milana. Znaš to?” Rekao je, i dalje joj se smešeći.

Pocrvenela je i odmahnula glavom. „Niko to nije rekao za mene još od malena.”

“Pa, ponavljaću to iznova i iznova. Zato što je istina.”

“Nikad te nisam smatrala prevelikim romantikom.” Rekla je, gledajući ga sa tračkom veselja u očima.

„Iskren da budem nikad nisam bio ovakav pre nego što sam te upoznao.” Odgovorio je, počešavši se po potiljku.

Htela je da odgovori kada ju je zgrabio za ruku, povlačeći je u red drveća iza njih, kao da joj daje do znanja da želi više od običnog ljubljenja te večeri. Ona ga je voljno pratila, iako se pitala šta namerava. Kada je bio siguran da su sakriveni drvećem, okrenuo se i stavio svoja usta na njena, ponovo je privlačeći uz svoje telo.

Odmah mu je uzvratila poljubac, a usne su joj se igrale sa njegovim kao i uvek. Njihovi jezici su se kretali jedan prema drugom, a on je zastenjao, već osećajući kako mu toplota putuje kroz telo. Ostao je bez daha kada su se konačno razdvojili i rekao je: “Ne mogu da verujem da me možeš opčiniti ovoliko sa samo jednim poljupcem… Nikada se ranije nisam ovako osećao.” Poljubio ju je ponovo, i ovoga puta svoju rastuću erekciju pritisnuo na njena bedra, navodeći je da i sama zastenje kad je to osetila.

Počela je da se grči uz njega i shvatio je da mu se kukovi sami pomeraju, želeći da što više dodirnu njeno telo. Više nije mogao da se zaustavi. Ovog puta, kada su se razdvojili, pomerio je ruke ispod njene haljine i jednim glatkim pokretom ju je podigao naviše otkrivajući njene gaćice.

Dahtala je naglas i pokušala da se pokrije. Videle su joj se čarape i odgovarajući donji veš usred parka i bila je svesna da svako može da naiđe i da ih uhvati na delu.

“Da li mi veruješ?” Promrmljao je uz njen vrat dok se ponovo pritiskao i ljubio je.

Uklonila je ruke sa svog tela, i pustila ga da liže i siše njen vrat i ramena. Stenjala je i dahtala zbog njegovih nežnih dodira, i ubrzo je on klečao na mekoj travi, licem direktno uz njeno međunožje. Gurnuo je lice uz nju, udišući njen miris dok su mu toplina pičke i vlaga pritiskali njegov nos.

“Tako dobro mirišeš.” Prokomentarisao je, više nekako za sebe.

Prigušila je jecaje na tu neverovatno vruću izjavu, ali se jače pritisnula uz njega. Shvativši ovo kao dobar znak, povukao joj je gaćice, čineći je još više golom na prohladnom prolećnom vetru.

„Izgleda da si previše obučen.” Rekla je, blago se kikoćući.

Klimnuo je glavom, slažući se sa njom i spustio je pantalone, iako je izgledao pomalo uznemireno kada ih je ponovo povukao i izvukao nešto iz džepa. Nacerio joj se dok je pokazivao sjajno pakovanje kondoma između kažiprsta i srednjeg prsta.

“Ha. Uvek si tako spreman?” jebanje u parku sa kondomom

Odgovorio je tako što je pocepao pakovanje i povukao kondom za svoj ukočeni kurac, zlobno joj se osmehnuvši kao i ona njemu. Šokirala ga je skočivši na njega i obmotavši ga nogama. Ponovo je brzo pritisnula usne na njegove i rekla. “Dosta je zajebavanja… Jebi me Petre.”

Odmah se povinovao njenim zahtevima. Namestio je njeno telo uz svoje i jednim glatkim potezom ušao u njenu vlažnost. Oči su joj zakolutale unazad dok je glasno stenjala, a on joj je gurnuo dva prsta u usta, primoravajući je da ćuti i da ih sisa.

Počeo je da se nabija tvrdom erekcijom iznova i iznova, koristeći drvo iza nje kao potporu da se uvuče što je moguće dublje. Uspelo je. Neverovatno ju je sve to palilo… kombinacija koliko je duboko u njoj i mogućnost da bude uhvaćena u svakom trenutku.

Svršili su brže nego ikada ranije.

Bili su glasno zadihani dok su žurno oblačili odeću, oboje su se smejali dok je uzbuđenje zbog doživljaja preplavilo njihova tek pojebana tela.

KRAJ!

(Visited 615 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]

Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi

Don`t copy text!