februar 27, 2024

Sa drugaricom u pozi 69

0
prijateljice u pozi 69

Nikada me seksualno nisu privlačile devojke. Nikada. Nikada nisam čak ni zagledala bilo koji deo njenih tela i pomislila – vau to dupe je seksi, ili – te sisetine gore. Jednostavno nisam. Bila sam kao svaka druga devojka i izgubila sam nevinost sa 17 godina sa dečkom koji me je ostavio sledećeg dana. Jebiga.

Tri godine kasnije.

Ja i moja najbolja drugarica Tijana bile smo u mojoj kući. Roditelji su bili na poslu. Inače Tijana i ja smo najbolje prijateljice od malih nogu. Ona je bila otvoreno seksualna i iskusna, a ja sam bila stidljiva ali zanimljiva. Ona je imala tamnu kosu, tamniji ten, a ja svetlu kožu, pege i plavu kosu. Ja sam imala velike grudi a ona je imala latino guzu. Ma da – bile smo savršen par.

Dakle, sedele smo u mojoj sobi, gledali na tv-u neki ljubavni film kada se pojavila scena seksa.

Ona me je tada upitala: “Mia, jel ti se gledaju pornići?”

Pogledala sam je šokirana njenim pitanjem. “Ne! Ludačo.” ž

Tijana je odmahnula glavom i njene tamne lokne su joj prešle preko ramena sa elegancijom kojom je uvek zračila. “Ali baš želim, baš mi se gleda.”

Zagledala sam se u svoj kompjuter na drugoj strani sobe i osetila kako mi srce lupa ubrzano. Tijana je posmatrala ekran na tv-u gledajući ženu kako romantično grabi svog muža. Nisu pokazali ništa prljavo, naravno. Ali moja radoznalost je počela da raste.

“Tijana.. kad se gledaju pornići… tada se nešto radi… zar ne?”

“Ma jok. Možeš samo da gledaš.”

“Hmmm…”

Ostavile smo film uključen, ali obe smo sele za kompjuter. Tijana je kucala nešto i kliknula na snimak muškarca i žene. Bila je veoma hardcore scena, oštro je zabijao svoju kurčinu u ljubavnicu i više puta je opalio po guzi. Tijana je posmatrala nemo, oblizujući usne. Skrenula sam pogled sa ekrana i uzdahnula.

“Ako bih primala ovakav… kontam da bi me baš bolelo.” rekla je i nastavila da gleda.

“Da. Čini se nekako… zlobno. Previše grubo.” – rekla sam ali ona nije skidala pogled sa monitora. „Idem nam po piće,“ rekla sam joj pre nego što sam otišla u kuhinju. Trebao mi je trenutak da se priberem u kuhinji, osećala sam se… poprilično napaljeno.

Vraćam se u svoju sobu sa pićem i pijuckam kada čujem tiho stenjanje. Gledam sa vrha svoje čaše i vidim dve devojke na ekranu kako se strastveno trljaju jedna o drugu, golih grudi i prstiju duboko zarivenih jedna u drugu. Manja žena je potom kleknula i lizala svoju ljubavnicu od usta do struka, a zatim niže, čineći da joj se prsti savijaju od uzbuđenja. Njeni mekani kukovi su se ljuljali napred uz njena usta, jezik joj je klizio unutra u pičku i potom oko klitorisa. Tijana je i sama lagano zastenjala, i mogla sam da je vidim kako se trlja kroz šorts.

“Mmmm Mia… ovo je tako lepše i bolje…” drugarica masturbira na pornić

Moje ime kao šapat na njenim usnama me je toliko napalilo da ne mogu opisati rečima. Gledala sam kako se trlja preko odeće, gledala sam i kako se dve devojke na ekranu ližu i grizu jedna drugu. Počela sam da vlažim dok se Tijana brže trljala, ljuljajući se sve više i više u mojoj stolici.

“Mia jebote! Kako je ovo dobro… Dodirni me Mia…” Stenjala je i gledala sam kako joj noge drhte. Ustala je sa stolice i došla do mene, sve dok se nismo našle licem u lice i dok se njene grudi nisu nabile na moje. “Mia, želim da pokušamo ovo. Želim da vodiš ljubav sa mnom.”

Iako sam bila jebeno prepaljena, ipak sam bila uplašena i u šoku.”Ali… Tijana.” Već se skidala odlučno i u potpunoj ekstazi. Pulsirala sam, osećala sam se klizavo u donjem vešu i sve što sam želela u tom trenutku je da me dodirne. Tijana je skinula majicu i naslonila se na mene, njen svetloružičasti grudnjak je bio prelep uz njenu preplanulu kožu. Njene sićušne grudi su već bile uspravnih bradavica.

“Dodirni me Mia. Kao što se te devojke dodiruju.” Sada je preklinjala i zgrabila me za ruke. Odvela ih je do svog šortsa i otkopčala ga. Bila sam u takvom transu, gledala sam kako ga je skidala i primetila da su joj gaćice mokre. Odavde sam mogla da osetim njenu vlažnost i mirisala je… odlično. Prelepo. Ukusno.

Stavila sam ruku na prednji deo njenih gaćica i lagano protrljala, osećajući se pomalo stidljivo. Povukla ih je u stranu, tako da je njena pica bila otkrivena, preplanula i bez stidnih dlačica. Pritisnula je svoje pokrivene grudi uz mene i lagano se ljuljala na mojim prstima. “Jebi me prstima Mia.”

Oblizala sam usne i klizila prstima preko njenog klitorisa, trljajući sve dok nije bila natečena i još više vlažna, a Tijana je zatvorila oči i promrmljala. “Da Mia.. da.” Uvukla sam kažiprst u njenu pičku i tucala ga njime. Njeno disanje je postalo neujednačeno i tada se otrgla i počela da svlači moj šorts. Ubrzo sam smestila svoje usne na njene grudi dok se ljuljala uz moje prste.

Dodala sam još jedan prst i mrdala prstima duboko u njoj, navodeći je da stenje. “Ja… Približavam se.” Odgurnula se od mene ostavljajući me tako napaljenu i skinula mi odeću i gaćice. Primila je moje bradavice u svoja usta, vrteći jezikom i nabila u moju usku pičku tri jebena prsta! U trenu sam ostala bez daha: “Tjana, želim te. Želim te.”prijateljice u pozi 69

Iznenađujuće, položila sam je na svoj krevet. “Pojedi me Tijana.” Nasmejala se a ja sam joj sela na lice, ali sa svojom glavom u njenoj pički. Malo sam podigla dupe i raširila noge tako da je imala dobar pogled. “Oh Mia.” Spustila sam svoju ribicu na njeno lice, a ona je vrtela jezikom oko mog klitorisa. Ljuljala sam kukove a ona je spustila jezik, brzo ga umačući u moju picu. Duboko.

„Da Tijana!“ Počela sam da joj ližem klitoris, trljajući celo telo o nju dok sam se ljuljala, savijajući prste na nogama. Njena pica se stezala oko mog jezika, a ja sam počela i da zabijam prst u nju dok sam je lizala svuda.

Zastenjala je glasnije: „Mia! Tako si jebeno ukusna!“ vrisnula je od zadovoljstva, njena pica je svršvala a ja sam je lizala dok se ljuljala uz moje lice. Podigla sam se tada i počela bukvalno da jašem pičkom njen jezik nos… ma celo lice. Naginjala sam se napred, pa nazad. Spremala sam se da dosegnem vrhunac, zatvarajući oči i divlje stenjući.

Plakala sam od zadovoljstva, a orgazam me je jako pogodio. “Oh Tijana! Pojedi mi pičku. Ahhhhh!”

Bio je to jedan od najjačih orgazama ikada u mom životu.

Čekala sam dok je moj orgazam utihnuo i legla na Tijanu. Pornić je bio gotov, a sa njim i naz dve. Moje usne su tada napale njene i ljubile smo se kao dve najveće ljubavnice na svetu. Bilo je to i moje i njeno prvo (i svakako ne poslednje) lezbo iskustvo.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 13 Prosecna ocena: 4.3]
(Visited 2.193 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!