Rule

Nisam zavodnica, nisam zla ili pakosna, samo obična devojka Ime: Rule

Mesto: Loznica

Godište: 1992.

Zanimanje: Turistička Agencija

 

Opis: Ja sam zaista kao ruža ali ona koja iz betona cveta. I kada je zacementiraju ona nađe put do vrha, do zraka sunca i do svežeg vazduha. Nisam zavodnica, nisam zla ili pakosna, samo obična devojka koja zna da se izbori za sebe i koja ima svoje JA. Lični stavovi su mi veoma važni, čak i da se ne slažemo, cenim i poštujem ako ih imaš i ako su TVOJI.

Smatram da se u životu može sve postići ako postoji čvrsta želja i vera u sebe i svoje sposobnosti. Ne jurim za frajerima i ne mislim da si nešto poseban ili drugačiji ako imaš dobra kola, pun novčanik i zavodničko ponašanje. Čak i da si najlepši i najzgodniji na svetu, za mene si samo ljuštura ako nema nešto ispod tog lepog lica, u srcu, što mene jedino zanima. Tada je i sex bolji tada je sve lepše, ako si zaista čovek pre svega,a ne samo ljubavnik.

KONTAKT:

Hajde da se dopisujemo? Pošalji mi SMS!

Ukucaj u telefon HEJ RULE Poruku koju želiš i pošalji na broj 6292

Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a – VIP: 51,48din, TELENOR: 51,60din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP HEJ i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS

 

Rule

 

(Visited 79 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: Milichica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.