februar 23, 2024
analna jebačina

Njegov let je kasnio dobrih dva sata, tako da kada se našao ispred stana već je odavno prošla ponoć. Ona mu je otvorila vrata obučena za krevet, odevena u veliki muški beli dres koji joj je pokrivao i gaćica. Pojubili su se sa pospanom strašću. Bio je više od nedelju dana na put zbog posla.

Kada se okrenula i udaljila od njega, krenuvši prema spavaćoj sobi, ugledao je ime na poleđini njenog dresa.

„Perić?” upitao je. „Isto prezime kao od onog tvog bivšeg dečka?”

„Šta?“ – zastala je i malo promislila. „A da. Ovo je bio njegov dres. Jebiga, izvini, nisam ni razmišljala o tome.” Napravila je još nekoliko koraka pre nego što je shvatila da je on više ne prati. Okrenula se da ga pogleda i bila je iznenađena kada ga je videla kako je mrko gleda, očigledno ljut. „Jesi li dobro?”

„Ne. Nisam dobro. Ovo sranje na tebi NIJE dobro. Nisam znao da još uvek čuvaš njegove stvari. Bio je seronja i tretirao te kao govno. Zašto još uvek imaš njegov jebeni dres?”

„Opusti se. Iskreno, nisam ni razmišljala o tome. Pre neki dan sam ga našla na dnu fioke. Udoban je za spavanje, to je sve, nema nikakvu drugu vrednost.” Nasmejala mu se, malo nakrivila glavu i rekla: „Čoveče… Mislim da te do sada nikad nisam videla ljubomornog.”

Čelo mu se malo namrštilo i naboralo. „Imaš moje košulje i majice koje bi mogla nositi. Čak imaš i one moje dresove sa basketa na kojima je moje ime na leđima.” Prišao joj je bliže i uhvatio je za dres. „Nemaš razloga da nosiš ime nekog jebenog gada koji te je prevario.”

Pogledala ga je mnogo ozbiljnije. „Mare, tebi stvarno smeta ovo.“ Zakoračila je ispred njega i zagrlila ga oko struka, gledajući u njegove oči boje lešnika. „Ovo je zanimljivo. Čak me malo i loži ovo tvoje drugo lice.” devojka u dresu

„Ne zajebavaj. Ozbiljan sam. Zajedno smo tri godine, tri jebene godine. Ne bih trebao da te gledam u odeći bivših momaka… posebno ne sa njihovim odvratnim imenima na leđima.” Njegov glas je bio grublji, zvučao je nervozno, pomalo drsko… čvršće ju je zgrabio. „Da, postajem jebeno ljubomoran. Volim te i verujem ti, ne želim da se svađamo. Ali lagao bih da kažem da me ovo ne pogađa.”

Danijela ga je uhvatila za ruku i povukla ga prema spavaćoj sobi. „Hajde, naći ću drugu majicu. Bila sam baš umorna, ali sada počinjem da se radujem što ćeš mi skinuti ovaj dres.” Zvučala je razigrano iako je on bio smrtno ozbiljan i nije mu bilo dovoljno da ona samo promeni odeću. Hteo je da joj pokaže koliko je pogrešila, koliko je nesmotrena. Želeo je da je učini svojom na način na koji nikada neće zaboraviti.

Stigli su do spavaće sobe i on ju je posmatrao kako pretura po svojoj fioci i pronalazi jedan od njegovih dresova i presvlači se u njega. „Bolje?” upitala je gledajući ga. Oči su mu bile tamne, gotovo ljute. Brzo je zatvorio razmak između njih i snažno je poljubio. Jednom rukom iza njenog vrata a potom ju je ščepao za kosu, drugu je spustio na donji deo njenih leđa. Grubo ju je privukao uz sebe i mogla je da oseti kako joj je svaki centimetar njegove tvrde erekcije pritisnut uz stomak dok joj je jezikom ispitivao usta. Njeno uzbuđenje je gotovo odmah nadvladalo sve druge misli.

„Okreni se kučko nezahvalna.” – nije pitao, nego je naređivao, izazvavši šokiranost kod Danijele.

„Molim?“

„Čula si me!“

Okrenula se nervozno i tada je ugledao svoje ime preko njenih leđa. Srce joj je kucalo svetlosnom brzinom, disanje joj se ubrzalo i čekala je njegov sledeći potez. Oswetila je ruke na ramenima i tada je u jednom pokreti pokidao dres!

„Lezi na krevet. Na kolena.”

Danijela se poslušno povinovala. Nije nikada tako potpuno preuzimao kontrolu, i bez obzira što je osećala strah, njena pička je vlažila više nego ikad. Smestio je svoje koleno između njenih kolena i razdvojio ih. „MOJE ime.” Stavio je svoje drugo koleno između njenih nogu i pritisnuo u drugom pravcu. „Samo MOJE.” Uzeo je njenu kosu u ruku i prišao joj blizu uha. „Nemoj više nikada da te vidim da nosiš tuđe ime. Nikada.”

Povukao ju je za kosu i gurnuo svoj kurac u nju jednim dubokim zamahom, uživajući u njenom dahtanju. „MOJE IME.” Počeo je da se kreće grubo i duboko. „Da ga čujem!”

Danijela je bila van sebe. Boleo ju je skalp glave, a kada je počeo da je šamara po dupetu otvoreno je vrisnula: „Markoo!”

„Ne čujem te… Jače kučko.” naredio je i snažnije je opalio preko guze.

„Da. Oh, da. MARKO!”

„Tako je. MOJE ime.” Polako je počeo da povećava brzinu i da je sve jače jebe. „Reci ponovo.”

„MARKO! Ohhhh moj Bože… ah ah…”

Zamotao je svoju ruku u njenu kosu na potiljku, osećajući njenu vrelu vaginu kako ga pritiska. Ali želeo je jače da je kazni. Izvukao se iz njene pičke čim je doživela snažan orgazam, i počeo da ulazi u njen uski šupak. Njena zategnutost bila je neverovatno napaljiva ali je prestao da je tuče po guzi da bi joj dao šansu da se opusti i lakše ga primi.

„Ti si MOJA.” Pognuo je glavu, počevši da dahće dok je sve dublje ulazio u njenu guzu. „Ti ćeš uvek da nosiš MOJE ime. Samo MOJE IME!” analna jebačina

Ubrzavao je! Krevet je počeo da udara o zid snagom njegovih pokreta. Njegovo zabadanje bilo je duboko i snažno. „Reci moje ime ponovo!” Bio je tako blizu. „RECI!”

„MARKOOO.” Dahtala je, jahala na ivici novog orgazma.

Marko ju je zgrabio za kukove i zabio se u nju poslednji put, držeći se unutra dok je ejakulirao, režući glasno i puneći njenu analnu rupu svojim vrelim semenom. Naslonio je čelo na njena leđa, jednom rukom na krevetu, drugom se savijao oko njenog tela, pokušavajući da dođe do daha. Brzo ga je sustizala iscrpljenost od napornog dana.

Povukao je Danijelu dole sa sobom i pali su na krevet, smestili se u položaj kašike. Ležali su bez reči dok im se disanje polako vraćalo u normalu. Danijela se otkotrljala do Marka i nasmešila se, očiju polu zatvorenih od sna i žestokog seksa.

„Dobro došao kući dragi moj Marko.” Polako ga je poljubila, prateći njegove usne svojim jezikom. „Ja sam SAMO tvoja.”

„Drago mi je da to čujem.“ – rekao je tiho, potpuno iscrpljen.

Spojili su se u zagrljaj i oboje su zaspali posle samo par minuta.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 3]
(Visited 554 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!