6 februara, 2023

Razvedene žene – Online Upoznavanje

Razvedene žene matorka

Danas ćemo vam otkriti šta to Razvedene žene traže kod budućih partnera. Razvod je sranje. To je najjednostavniji izraz za to. Ljudi se razvode iz mnogo razloga uključujući finansije, nedostatak komunikacije, nedostatak strasti i saosećanja, neverstvo i opšte nezadovoljstvo. Niko ne ulazi u brak sa namerom da se razvede, ali ponekad je jedino rešenje da se raziđu.

Kada je reč o online upoznavanju i vezi sa ženom koja je razvedena, postoje određene stvari koje trebate znati. Svi žele i moraju da osete uzbuđenje u novoj vezi i zaborave na bolnu prošlost. Ako sretnete ženu koja je prošla kroz razvod, evo par stvari koje ona traži od vas kao budućeg partnera. Razvedene žene brineta

Razvedene žene traže muškarca koji se ne plaši da vodi ozbiljne razgovore.

Ne postoji način da nekoga zaista upoznate bez razgovora sa njim. Žene vole da pričaju. Ne samo o tome kako im je prošao dan ili drugim svakodnevnim temama. Žene vole da mogu da se odvore drugima bez straha od presude. I pogodite šta? Ona traži muškarca koji se ne plaši da joj uzvrati istom merom postavljanjem pitanja koja dotiču stvarna osećanja i emocije. Nemojte se isključiti ako vam ona postavlja pitanja o budućnosti ili o vašoj prošlosti. Ako ste i vi prošli kroz razvod, iskoristite to kao put da nađete zajednički jezik.

One traže nekoga koji zna šta hoće.

Razvedena žena ne voli mlakonje i nezrele momke. Morate biti jasni u svojim namerama. Ako želite samo da se zabavite, recite joj. Ako ste otvoreni za nešto ozbiljnije, recite joj. Ona uglavnom ne želi da se ponovo udaje… barem ne skoro. Ali želi jasno da zna kako i gde treba da usmeri svoju energiju, posebno ako ima decu ili zauzet raspored. Potreban im je muškarac koji je siguran u ono što želi od veze.

Razvedene žene traže muškarca otvorenog za promene.

Muškarci su bića navike. Žene to znaju. Ali osvežavajuće je kada muškarac poželi da proba nešto drugačije. Ako je vaš idealan sastanak večera i film, a njen galerija slika, muzej ili pozorišna predstava, budite otvoreni za sve. Žene su sklone da se dovedu u situacije u kojima mogu bolje da vas upoznaju. Biti otvoren za promene ne znači promeniti se iz korena. To samo znači da možete biti otvoreni da povremeno promenite svoj stil i svoje navike. Tako pokazujete da vam je stalo do nekog drugog osim sebe.

Muškarac koji sebi dozvoljava da bude ranjiv i emotivan, za njih je plus.

Žene nisu jedina emotivna bića i kao muškarac, u redu je pokazati tu svoju stranu. Razgovarajte o svojim strahovima, prošlosti, svojim željama i potrebama. Da, žene vole muževne muškarce, ali takođe žele muškarca koji može zadovoljiti njihove emocionalne potrebe. Ne čekajte da odlučite da želite da budete otvoreno emotivni. To počinje od prvog dana. Razvedene žene mature

Razvedene žene traže partnera koji je NE podseća na njenu prošlu ljubav.

Razvedena žena je obično otvorenija i iskrenija o svojoj prošlosti. Ona će vam reći šta je bilo dobro u braku, a šta nije. Ona će vam reći šta je volela u braku i reći će vam šta je mrzela. Obratite pažnju na to što ona kaže. Uvek budi svoj i dozvoli joj da vidi pravog tebe. Postavljajte joj pitanja o njenoj prošlosti i razgovarajte o stvarima koje možda ne razume. Neke stvari su muške navike. Neke stvari su ljudske navike. Ako i dalje ima negativna osećanja prema svojoj prošlosti, to ne znači da nije spremna da ide napred. To bi moglo značiti da je ovo vaša prilika da joj pomognete da svoju prošlost sagleda u drugačijem svetlu.

Muškarci zaslužuju ljubav. Žene zaslužuju ljubav. Ne mora biti komplikovano. Razvod je životni događaj, a ne doživotna kazna. Kada upoznate ženu koja je prošla kroz razvod, iskoristite njenu prošlost da saznate o njoj. Naučite kako da joj pokažete da ste bolji.

IZVOR: https://www.licnioglasi.net

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 3 Prosecna ocena: 4.7]
(Visited 646 times, 3 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi upoznavnaje

Don`t copy text!