Razni Sex Saveti – Deo 2.

Jeftine Igračke Za Bolji Sex Pod Tušem. Seks pod tušem može biti vreo i seksi u filmovima, ali u realnosti često nije. Ako se brinete hoćete li se okliznuti ili vam voda ispire prirodnu lubrikaciju, tada ne možete zaista uživati u maksimalnom kapacitetu! Srećom, postoje jednostavna (i uglavnom jeftina!) rešenja koja mogu učiniti seks tušem prijatnijim. Od vrhunskih lisica koje se lepe na zid kabine za BDSM varijantu, ili analni vibrator, prsten za penis, kvalitetni lubrikanti… sve to pomaže da sex pod tušem bude interesantniji 😉 lisice za tuš kabinu

 

Zagrejte stvari sa malom kućnom teretanom. Ne brinite, ne treba vam super skupa veslačka mašina u teretani da biste napravili neku seksi avanturu. Od običnih čučnjeva gde se nabijete na penis ili jezik partnera, pa do laganog benča uz oral, znojava tela su uvek IN!

 

Neka vaš partner isproba Kivin metod. Ova tehnika oralnog seksa predstavlja pozu gde muškarac pristupa sa strane, a ne licem u lice. Umesto da liže gore i dole, vaš partner treba da liže levo-desno i pravo preko klitorisne kapice za orgazmički osećaj.

 

Žena na vrhu – pruža se lakši pristup vulvi i klitorisu nego kada je muškarac odozgo. Dodajte vibrator u mešavinu za još veće zadovoljstvo.

 

Napravite listu za masturbaciju. Korišćenje vremena za fokusiranje na sopstveno zadovoljstvo i prepuštanje svom vremenu, nije samo zabava, već može i seks sa partnerom učiniti boljim jer više učite o svom telu. Zapravo ne postoji lakši način da shvatite šta vam se sviđa u krevetu nego da to prvo isprobate sami.

 

Lubrikanti. Ozbiljno, dosta sa floskulom da – lubrikant služi za „suve starije“ žene. Ne osvajate dodatne bodove ako ga ne koristite a imaćete seks koji bi mogao biti mnoogoo klizaviji i ugodniji za oba partnera. lubrikant na glaviću

 

Sexting dok ste na poslu. Predigra ne mora biti samo u live tj uživo varijanti. Ako imate recimo sastanak kasnije te večeri, pokušajte da pošaljete nekoliko perverznih ili sugestivnih poruka i omogućite partneru da čitav dan razmišlja o vama.

 

Isprobajte vibrator sa zvučnim talasima. Klitoris je samo vrh ledenog brega. Taj deo koji možete da vidite je samo mali maleni delić. Ispod vidljivog dela postoje nervni završeci koje ne možete videti ili dodirnuti. Korištenje vibratora sa zvučnim impulsima (poput glasnog zvučnika koji trese telo) može vam pomoći naciljati te živce i dovesti vas u dodir s inače neistraženim delovima vašeg klitorisa.

 

Reverse Cowgirl. Dok seks licem u lice sigurno ima svojih trenutaka, promenite ga tako što ćete se namestiti gore i okrenuti se guzom ka partneru. Odavde imate potpunu slobodu da napravite sve što želite i možete da postavite šou za partnera sa svojom zadnjicom. vibrator sa zvučnim talasima

 

Radite na NEseksualnom dodiru. Iako je ovaj savet vezan za sve lepo ali dok NE vodite ljubav, on u potpunosti može dovesti do boljeg seksualnog života. Ne praktikujte dodirivanje samo kad ste goli. Pronađite način da udobnije milujete kosu, trljanje leđa, držanju ruku, bilo šta što podstiče vas i vašeg partnera da pokažete fizičku naklonost jedni prema drugima. Naučićete o telu drugih na način koji je toliko dublji od samog seksa.

 

Igrica „Kreni-Stani.“ Na telefonu postavite tajmer na četiri minuta, i u tom periodu imate punu slobodu da učinite bilo šta svom partneru (u rasponu od ljubljenja pa do penetracije). Kada istekne vreme, menjate mesta i davalac postaje primalac i obrnuto. Ovo je sjajno za stavljanje akcenta na predigru.

 

 

Kratko, jasno, decidno! Koje su vaše omiljene igrice u krevetu? 😉

(Visited 101 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: MomLover

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.