jun 14, 2024

Putovanje i Avantura u Španiji 2. Deo

0
analna jebačina na plažu

Oboje su divni ljudi, ali se Danko izdvojio po šarmu i izgledu i brzo smo se zbližili prošli put. On je izuzetno visok i svi moraju da izviju vrat da bi pogledali u njega. „Gde je Szana?”

„Izmorila se danas na suncu pa je zaspala. Nisam hteo da je budim pa sam odlučio da malo prošetam.” Odgovorio je slegnuvši ramenima.

Sve vreme dok smo šetali on se mistično smeškao pa sam morala da ga pitam: „Šta je tako smešno?“

„Pa ne znam kako bih to rekao…“

„Reci slobodno.“

„Paaa… pitam se šta bi taj tvoj muž rekao na to što si pušila kurac nekom strancu na plaži?”

Zastala sam i skamenila se u mestu! Osetila sam nelagodu u stomaku. Pokušala sam to da negiram, ali on mi je objasnio da je bio u blizini i praktično SVE je video.

„Znaš… kasno je i… Večeras sam popila malo više. Trebala bih da se vratim u hotel.”

„Hoćeš li reći svom mužu o tome što se desilo?” upitao je.

Način na koji me je pitao poslalo je žmarce kroz moje telo. „Kuda ovo ide Danko?“

Njegov odgovor je bio brz: „Imaš sjajne veštine. Bila bi greota da tvoj muž sazna.”

Bila sam jebeno ljuta i besna na njega: „Ne možeš biti ozbiljan!”

„Moram da priznam da ta tvoja vrela mala usta znaju znanje.“

Razne misli su mi se motale po glavi. Da li da kažem Dankovoj ženi da me ucenjuje? Da li da mu popušim i prihvatim poraz? Danko je privlačan ali… jebeno bezobrazan! Dok smo stajali jedno naspram drugog, njegova ruka se ispružila i prešla preko mog obraza pa niže do mojih osetljivih grudi.

Mogla sam da izustim samo jednu reč: „Gde?”

Namignuo mi je i krenuo da korača. Pratila sam ga pokušavajući da održim korak sa njim. Kada smo stigli do neke male slepe peščane uličice okrenuo se prema meni i odmah stavio ruke na moje grudi. Ubrzo je moja haljina pala na zemlju. Stajala sam bez ičega osim gaćica dok se on igrao mojim grudima. pušenje kurca na plažu

Stavljajući usta na moje uho, spustio je ruku u moje gaćice i šapnuo: „To je mokra slatka napaljena pička! Mora da si uživala u sisanju onog španskog kurca.”

Nisam mogla da govorim. Podigao me je kao princezu i preciznim mirnim ulicama odveo me do jedne uvale na samoj obali mora. Spustio me je, polako spustio šorts i izvukao polu tvrdi kurac. Bio je tako visok da mi je njegov kurac maltene bio u visini grudi. Instinktivno su mi se ruke ispružile da zgrabe njegov penis. Bilo je to ogromno čudovište čak i tako nepotpuno dignut.

Opasno sam se napalila u tom trenutku… igrala sam se njegovom kitom pre nego što sam ga prinela usnama. Moj strah se pretvorio u fascinaciju dok sam istovremeno drkala i sisala njegovu kurčinu. On je počeo da ljulja kukovima u pokušaju da uđe dublje u moje grlo. Kako je njegov penis krenuo dublje, stavio je ruke u moju kosu i počeo da me jebe u usta kao da ih poseduje.

Bila sam nemoćna protiv njegovog napada na moja usta. Vilica me je bolela dok sam rastezala usta u pokušaju da ga primim. Glasno je stenjao dok mi je jebao usta. „Progutaćeš moju vrelu spermu, zar ne kurvo?” Odmahnula sam glavom a on je počeo jače da me jebe u usta. „Uhhhh… Progutaćeš svu moju spermu ili ću tom tvom mužu reći kakvu malu kurvu ima za ženu.”

Stenjao je sve glasnije. Znala sam da će uskoro eksplodirati i jače sam mu ga drkala i sisala. Nema sumnje da je to bio najveći kurac koji sam ikada pušila i usled toga sam postala žestoko mokra. Njegove ruke su mi se čvršće stisnule za kosu i kroz svoje otežano disanje rekao mi je: „Spremi se! Eksplodiraću!”

Ni sekund kasnije, prva eksplozija njegovog semena pogodila mi je zadnji deo grla. Držao me je dok je nastavljao da puca mlaz za mlazom sperme niz moje grlo. Gledajući dole u mene sa velikim osmehom na licu, osećala sam se poniženo… i to mi se jebeno svidelo! Sve sam progutala i on je polako izvukao svoj kurac iz mojih usta.

Pre nego sam uzela poslednji gutljaj sperme, položio me je na leđa i njegovi grubi prsti razdvojili su mi mokre usmine. Pocepao je gaćice i zalepio ih na svoje lice, udišući dok je sa tri prsta razvaljivao moju pičku. Scena je bila toliko perverzna da nisam mogla da se koncentrišem. Ali kada je iz pičke mokre prste premestio u moj anus – povikala sam!

Nagnuo se i usisao moju dojku u svoja usta. Bio je tako grub i dominantan, tako sirov i surov ljubavnik. Znala sam da neće stati dok me ne dovede do orgazma. Lažiranje orgazma je bila opcija da se sve brže okonča… ali nisam bila više toliko sigurna da želim da se zaustavi. Gledala sam u zvezde, stenjala i uživala u ukusu njegove sperme u ustima. Bila sam u transu kada sam osetila da je ponovo tvrd. jebanje žestoko na plažu

Arogantnim tonom je rekao: „Uživaću dok te jebem u obe rupe.” – naslonio je debeli glavić na moj vaginalni otvor. Glasno sam uzdahnula ikada se nabio u moju mokru pičku. „Uffff… Imaš usku malu pičku! Mogu da zamislim kakav li ti je šupak.” Nabijao se u mene sve brže i dublje sa svakim udarcem a njegova su me jaja lupala po guzici.

Pičkica mi je bila sve vlažnija i vlažnija. Stavio je svoju veliku ruku na moj vrat i zagledao se u mene, „Jesi li spremna da ti razvalim tu slatku guzu?” Nemilosrdno me jebao. Pokušala sam da budem tiha da ne bih privukla neželjenu pažnju.

Danko se podigao, došao do mojih usana i ja sam otvorila usta. Polako je gurnuo svoj kurac prekriven mojim sokovima u moja usta. To je bio momenat kada sam shvatila koliko me loži ovaj čovek i njegova kurčina. Stegnula sam mu jaja rukama tako snažno da je zacvilio.

„Šta je bilo Danko?“ – upitala sam ga zlokobno. „Maca pojela jezik? Želiš da me jebeš u guzu? Da me nazivaš kurvom? Hmm?“ – povukla sam mu jaja niže i diskretno ga ugrizla za glavić.

Bio je kao lutka kao marioneta u mojim rukama. Pljunula sam mu na kurac i počela grubo da ga sisam. Trzao se i bacakao ali je uživao u mojim oralnim veštinama. Raskrečena sam mu pušila tako da sam imala pristup pičkici ali i guzu i trljala sam se snažno. „Jebi me Danko, jebi me u sve rupe, hajde muškarčino!“

Podigla sam se i opalila mu šamarčinu! Pogledao me je sa osmehom na licu, zgrabio me svojim ručerdama, okrenuo me i spustio na ruke i kolena. „Kurvetino jedna, razvaliću te.”

„Uhhh…“ – stenjala sam od požude.

Ubrzo je njegov penis ponovo bio zakopan u mojoj pički i snažno me udarao. Ali znala sam da želi guzu, znala sam to i osetila kako mi rasteže anus prstima.. sa jednim, pa dva … na kraju i sva tri. Dodatno me je ovlažio svojom pljuvačkom i krenuo iz pičke pravo u šupak. Osećaj je bio jedinstveno čudan… ali napaljiv! analna jebačina na plažu

Stisnula sam zube dok je njegov veliki kurac napadao moju usku rupu. „Napuniću ti guzicu spermom. Kako si jebeno seksi. Onaj kreten je pravi srećnik što ima ovakvu droljetinu od žene..” Pričao je prljavštine i jebao me u čmar na sred obale mora. Perifernim vidom primetila sam da se nekoliko parova nalazilo na obodu plaže i posmatralo nas.Umesto da me uplaši, to me je dodatno napalilo i počela sam da svršavam.

Ubrzo je i Danko izgubio kontrolu i eksplodirao u meni. Znoj se kotrljao niz naša tela i on se držao unutra sve dok nije počeo da omekšava pre nego što ga je izvukao. Zgrabila sam haljinu, osećajući kako sperma kliti iz mog zjapećeg šupka.

„Bilo je sjajno! Laku noć, i pozdravi onog tvog mekušca. Uhhh šta bih dao da imam ženu poput tebe.” Zatim je u mraku krenuo do hotela i ostavio me samu.

Preostala 3 dana našeg odmora bila sam u nervozi. Očekivala sam da ću biti ucenjivana, ali Danko je bio veran dogovoru. Poslednji dan moj muž je pozvao Danka i njegovu ženu na večeru sa nama i sa našim drugim prijateljima. Danko je zurio u mene sa velikim osmehom kad god bi mogao. Koliko god pogrešno bilo, moje gaćice su celo veče bile mokre.

KRAJ!

OVDE kliknite za 1. Deo!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 4 Prosecna ocena: 5]
(Visited 495 times, 10 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!