30 maja, 2023

Prljave Fetiš Fantazije

0
pišanje u usta

U tom trenutku znali smo se jedva mesec dana ali nisam je se mogao zasititi. Slađana je bila jebeno prljava u krevetu, perverzna poput mene i svaki dan sam maštao o tome šta ćemo raditi kada se ponovo nađemo. Nova šansa se ukazala tri dana kasnije. Dogovor je bio da dođem u njen stan da joj pružim još seksualnog zadovoljstva… i njoj i sebi, naravno. Rekla je da želi da proba stvari o kojima je sanjala godinama ali nikada nije našla pravog partnera za to.

Bio sam uzbuđen kao nikada ranije. Kada sam stigao rekla mi je da je celo jutro pila vodu i čaj i da joj je bešika prepuna! Već je malo mokraće i iscurilo u njene gaćice. Podigla je suknju da mi pokaže mokro mesto na prednjoj strani svetloružičastog donjeg rublja.

“Ti jebena kurvo. Koje fantazije želiš da ti ispunim?”

“Dosta njih. Ali neke su malo…. prljave.”

„Sa obzirom na ono što smo već uradili, teško da ćeš me šokirati.“

“Znam, ali… ovo je baš baš… drugačije.” Rekla je, izgledajući pomalo posramljeno.

“Samo napred. Nemaš čega da se stidiš kad si sa mnom.”

“Hvala dragi… Ali hajde da se prvo malo zabavimo.” pišanje kroz gaćice

Stojeći preda mnom podigla je praznu staklenu čašu, podigla suknju i držala je između nogu… pišaćka je pod jakim mlazom krenula da šiklja kroz njene gaćice i kapljala je dok nije napunila čašu. Bio sam u šoku ali mi je kurac bio tvrd! Pogledala me je i dalje posramljena i popila je pola. Tada mi je predala čašu i rekla – probaj.

Adrenalin me je tukao, kurac mi je pulsirao… i u cugu sam ispraznio čašu… Pišaćka joj je bila čista, a ukus je bio prilično prijatan, osećao sam arome raznih aromatičnih biljaka.

Skinuli smo se i gledao sam njeno nago telo. “Jebote, ti si prelepa… jebeno prelepa perverzna kurva. Reci mi šta želiš da ti radim?” Tada je otkrila seksualne tajne koje je želela da isproba.

„Od kada sam bila prilično mlada, uživala sam u … u maženju moje rupice za piškenje. Mazila sam je i stavljala prst unutra… i tokom godina sam je malo raširila. Prilično je prijatno bez ikakve neprijatnosti. ”

“Uuhhhhh! Stvarno? I dalje to radiš?”

“Da… još uvek to radim ponekad.”

“Ti si jebena prljava pička. Koje još tajne kriješ?” – pitao sam i užurbano drkao kurac.

“Pa.. ne poznajemo se toliko dugo ali… Ne bih imala ništa protiv da me jebeš u dupe.”

„Uffff… Jesi li se igrala i sa tom rupicom?“

“Pa… jesam.” – rekla je posramljeno.

U tom trenutku je rekla „Ups“ i požurila u kupatilo, dok su joj se sise ljuljale s jedne na drugu stranu. Stajala je na pločicama, ruku oslonjenih na lavabo. Pišaćka je curela kroz mokre gaćice i niz noge na pod. Sela je potom na šolju, a njena mokraća je prskala u vodu ispod.

Prišao sam joj, skoncentrisao se i pišao preko njenih sisa! Uzela je moj kurac i stavila ga u usta, pijući moju pišaćku. “Ti jebena… prljava… kurvo.” Ustala je i poljubili smo se. Njen jezik je skliznuo u moja usta, i osetio je ukus moje mokraće, plus gomilu pljuvačke. pišanje u usta

Pomogao sam joj da skine gaćice i otišli smo u spavaću sobu gde smo nastavili da se ljubimo na krevetu. Drkala je moj kurac, dok sam ja prstima jebao njenu pičku, usisavajući velike količine pljuvačke iz njenih usta. Na kraju sam se pomerio niz njeno telo, prvo sisao njene dugačke uspravne bradavice i nežno ih grizao… to ju je jako uzbudilo.

Zatim sam se pomerio dole preko njenog stidnog brežuljka do njenih masivnih usmina… otvarajući ih da bih otkrio njenu mokru, lepljivu pičku, degustirajući mokraću i ženske sokove. Aroma je za mene bila prilično jaka i svidela mi se. Lizao sam je svuda, ali sam na kraju sisao njenu natečenu mokraćnu rupu. Njen klitoris je bio tako tvrd a njeni lepljivi sokovi su stalno curili iz njene pičke.

“Oh! Liži me… sisaj tu mokru upišanu pičku!” vrištala je.

Odlučio sam da zadovoljim jednu od stvari za kojima je čeznula i pomerio prst u njenu rupu za piškenje. Vrteo sam ga, gurajući ga dok mi se prst nije spustio na ulaz. Lagano sam ga uvukao i iznenadio se koliko je opušteno. Uz sisanje klitorisa, plakala je od orgazma. „Nateraj me da pišam!”

Njeno celo telo je drhtalo i nežno sam još više uvukao prst. Sa njenim klitorisom koji mi je pulsirao u ustima kao tvrdi kurac, bio sam iznenađen kada mi je ceo prst skliznuo u njenu cev za mokraću, zaustavljajući se tek kada sam dodirnuo nešto tvrdo.

“Oh oh oh!.” Plakala je.

Odjednom je mokraća curila na sve strane. Doživela je tako jak orgazam, njen klitoris je bio tako osetljiv. Kada sam konačno stao, ležala je u lokvi mokraće, dahtala i znojila se. “To je bilo tako jebeno dobro.”

Ljubili smo se… volela je da okusi sopstvenu pišaćku.

“Treba mi malo odmora.” izjavila je.

“Kako je to bilo imati prst u tvojoj rupi za pišanje?”

„Apsolutno nebesko… skroz sam utrnula na prijatan način, bolje nego kada sama to radim.“

Znao sam da joj treba vremena za odmor, ali ja nisam mogao čekati. „Ustani na sve četiri… ja ću te sada počastiti.“

„Počastiti? Kako?” Upitala je.

„Saznaćeš kučko.“

Stala je na sve četiri, dupe joj je bilo u vazduh dok se oslanjala na laktove. Raširio sam joj guzove, pljunuo na čmar i počeo da ga ližem i jebem jezikom. Bila je van sebe, koprcala se i vrištala. Imala je naboran i čist anus pa sam ga fino obrađivao i usput drkao kurac. Kada je bila spremna, podigao sam se i namestio glavić na razjapljeni čmar. analna jebačina

Gurao sam napred veoma polako. Povremeno bih se lagano povukao a onda vratio unutra. Na kraju sam bio skoro celom dužinom u njenom šupku. “Oooooh! To je tako dobro… guraj… guraj.” kad sam se nabio do kraja urin je prošikljao prskajući svuda pod nama. Nastavio sam da pritiskam kitu unutra, tražeći ugao i tempo.

Posle par minuta prilagođavanja počeo sam silovito da je tucam u guzu a ona je povremeno pišala i trljala mokar upišali klitoris. Uživali smo oboje i nije bilo šanse da dugo izdržim. Posle svega nekoliko minuta žestoke analne jebačine izvukao sam kitu i stavio je niže kako bi mogla da piša po njemu a onda sam joj ga nabio u usta tako da je mogla da mi iscedi jaja od sperme, a pritom da oseti i svoju mokraću.

Naravno sve to je progutala.

Oboje smo bili potpuno potrošeni i morali smo da se odmorimo neko vreme ležeći na mokrom, lepljivom krevetu.

KRAJ!

(Visited 685 times, 2 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 3 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!