4 oktobra, 2023

Poznato Lice u Sauni

0
liže joj pičku u sauni

Posle nekoliko nedelja neumornih sastanaka i napora da se sve završi za pokretanje novog projekta, bio sam izuzetno uzbuđen zbog nekoliko dana odmora i relaksacije. Ranije sam išao u spa centre i banje sa bivšim devojkama i voleo sam to, ali ovog puta mi je trebalo baš opuštanje, bez telefona, da niko ne zna gde sam, samo ja koji bežim da uživam.

Kada sam započeo svoju poslovnu karijeru, nisam ni zamišljao da ću živeti ovaj život, nedelje i meseci ludila praćene ponovnim punjenjem baterija, pa opet u krug. Moje veze su patile zbog toga, u tim vremenima sam morao da se fokusiram, a ravnoteža nikada nije bila moja snaga.

Vožnja do te poznate banje je bila spektakularna, valovita brda i pogled na jezero uvek su me opuštali. Zgrabio sam ključeve svoje luksuzne hotelske sobe i krenuo da započnem svoja 3 dana blaženstva. Otišao sam odmah do bazena, uzeo knjigu koju sam pokušavao da čitam mesecima.

Smestio sam se na ležaljke na bazenu, uzeo knjigu i počeo da ulazim u nju. Par puta dok sam bio blizu da zaspim, očigledno je mom telu ovo bilo potrebno više nego što sam mislio. Bio sam u polu snu, ponovo čitajući istu stranicu kada mi je uhvatila pogled. Ušla je kroz vrata na bazen nasuprot mene i bio sam skoro siguran da sam je već ranije video. Pogledao sam i pomislio da je to ona, ali nisam mogao biti siguran, šta bi ona uopšte radila tu? Sa kim je bila? seksi poznanica na bazenu

Pokušavao sam da je bolje pogledam, ali nikako nisam uspeo dovoljno dobro da je vidim da bih bio siguran… Stalno sam se vraćao svojoj knjizi, ali svaki put kada bih pročitao rečenicu nisam mogao ni da se setim šta sam upravo pročitao, misli su mi bile na drugom mestu. Ustao sam da bolje pogledam iz radoznalosti, otišao na kratko da plivam i kako sam se približio video sam je kako ustaje da ode.

Bio sam toliko razočaran i još uvek nisam siguran da li je to ona, dok je otvarala vrata da uđe unutra, okrenula se prema meni, uspostavila direktan kontakt očima i namignula, dajući mi mali pokret glavom da je pratim unutra. Srce mi je ubrzalo dok sam obrađivao šta se dešava, ništa nije imalo smisla, ništa nije bilo jasno, delovalo je tako zavodljivo, tako ležerno i samouvereno.

Plašio sam se da ustanem iz bazena jer bi se moja trenutna erekcija gotovo sigurno videla kroz šorts. Sačekao sam malo da ipak budem pristojniji, izašao sam iz bazena i počeo da je pratim unutra. Hodnici su bili tako zbunjujući i viđao sam je samo na momente, ali nikako da je uhvatim.. Kao neki san, pokušavao sam da je sustignem, ali sam bio uvek kratak.

Video sam je tada u sauni i dok sam ulazio, na vratima je bio znak da je zauzeto. Ušao sam unutra i nestala je, ali video sam njen kupaći kostim kako leži na podu. Odmah sam osetio kako mi krv teče i ukrućuje mi kurac od uzbuđenja. Počeo sam da je tražim dok je nisam pronašao. Moćna žena zadovoljna sobom. Sedela je opuštajući se, ali nisam mogao da je vidim golu, sve je bilo savršeno sakriveno rukama.

Seo sam pored nje i osmehnuo se, ne želeći da se tako lako prepustim njenoj igri (skrivajući svoje uzbuđenje koliko sam mogao). Podigla je pogled i nasmešila se, polako pomerajući ruke da otkrije svoje grudi kako sede živahno i savršeno, pa sam se odmah zgrčio želeći da podesim šorts.

Nežno mi je rekla, kao da sam stranac, „Ovde je baš jebeno toplo, ne bi trebalo da nosiš nikakvu odeću… to se ovde inače smatra prilično nepristojnim”… zatim je spustila pogled na moju sve veću izbočinu. Ustao sam sa osmehom, počeo lepo i polako da odvezujem šorts… sada je gledam kako pokušava da se pretvara da nema iščekivanja…

Njene oči sede hladno, ali grickanje usne je odaje… Dok sam spuštao šorc, oči su joj se zadržale na trenutak pre nego što se nasmešila i pogledala u mene, nehajno je podigla ruku i pozvala me jednim prstom… Prišao sam joj, ali umesto da se nagnem za poljubac, seo sam direktno pored nje u ćošak, oboje okrenuti jedno prema drugom, ranjivi, goli a temperatura nam je rasla…

Ležerno je prešla rukama niz telo dok je blistavi znoj ostavljao trag na mestu gde je bila. Dok joj se ruka spuštala niz stomak i butinu… Ispružila je ruku i nastavila uz moju nogu… srce i dah su mi na trenutak stali kada je stigla do unutrašnje butine, moj penis se naprezao ali je prošla pored njega. pušenje kurca u sauni

U trenutku se njena tiha rezervisanost povukla i ona se nagnula, pritisnula ruku na moje rame i povukla me u poljubac. Samo iščekivanje je dovelo do eksplozije strasti. Naše usne su se prvi put srele sporim zagrljajem, oboje smo instinktivno duboko udahnuli i njen jezik se okrznuo o moj… u početku prilično nežno a vruća soba nije pomogla u već vrućoj situaciji…

Sagnula se dole i počela da istražuje moj tvrdi kurac. Ispružio sam ruku i prošao kroz njenu kosu, nežno je hvatajući je i povlačeći je u stranu, otkrivajući njen vrat dok je ona nežno lizala i grickala moju nabreklu vrelu kurčinu. Sisala mi je kurac predivno, sa mnogo dodira, stesanja, sa puno pljuvačke.

Bio sam veoma brzo na ivici orgazma pa sam je prekinuo. Gurnuo sam je uza zid i počeo da ljubim njene bradavice, vrteći jezikom krugove oko njih pre nego što sam ih živahno sisao, nežno grickao… dok sam nastavljao svoj put niz njeno telo… ljubeći joj stomak i pupak pre nego što je moj nos pronašao njenu pičku i zaigrani klitoris.

Počela je da širi svoje noge pozivajući moj jezik unutra. Mogu da osetim njen slatki ukus, mešavina znoja i seksa koja mi mami nos i poziva me dublje. Nastavio sam da trčim jezikom sve dok nisam našao njen natečeni klitoris, nežno ga dražeći, već je bio mokar, osetljiv i uzbuđen. Počela je da savija leđa uza zid, pritiskajući moje lice dublje dok sam nastavio da prelazim jezikom oko njenog klitorisa i niz celu dužinu njene pičkice. liže joj pičku u sauni

Nisam mogao da verujem koliko je slatkog ukusa, uživao sam u svakoj kapi, pritisnuo sam jezik u nju. Njena noga je počela da se trese i ona je klizila skroz dole do klupe, njena ruka je uhvatila moj potiljak i uvukla me što je dublje mogla… Istraživao sam je i probao, usklađujući njen dah da pronađem njene slabosti… Njeni nokti su se zabijali u zadnji deo mog vrata dok su njeni bokovi gurali moje lice, sve više pritiskajući njen klitoris. Nisam mogao da dišem, ali nije me bilo briga.

„Dosta lizanja… jebite me šefe!“

Podigao sam se i mokar jezik joj nabio u usta a znojav kurac u pičku. Kliznuo je prelako ali me je potom njena vagina ščepala i bukvalno muzla dok sam je tucao. Gledala me je u oči, dahtala i šaputala mi da svršim u njenu nezaštićenu pičku. Ja sam kao napaljeni tinejdžer sve jače i brže nabijao svoj kurac u pretoplu pičku svoje dugogodišnje sekretarice.

Uzdasi i jecaji su postali sve glasniji. Ali nije nam bilo bitno. Bili smo opijeni strašću, bili sme previše napaljeni i nije bilo šanse da se zaustavimo. Moj jezik u njenom grlu dok je svršavala na moj kurac. Bilo je milion stepeni. Stegla me je… nije mi dala da se pomerim sve dok nisam počeo da prskam u nju. Mlaz jedan, treći, peti… bila je totalno napunjena.

„Otkud ti ovde? Nikome nisam rekao gde idem.“

„Ti si moj šef. Moj posao je da znam gde si. A možda je sve samo sudbina. Poljubi me… a posle me odvedi u svoju sobu.“

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 4]
(Visited 622 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!