Poze u seksu

Obrnuta misionarska poza

U sexu je dozvoljeno sve. Maštoviti ste, kreativni i željni užitka. Misionarska poza na malo drugačiji način mogla bi da postane dobar uvod u jedno uzbudljivo veče.
Predstavljamo Vam jednu od verzija najčešće poze u seksu – misionarske poze u kojoj se do vrhunca vrlo lako i brzo dođe. Malo izmenjena, mnogo je efektnija. Razlika u odnosu na klasičnu misionarsku pozu, jeste u položaju nogu. On je zamenjen.
Žena leži na leđima i ima skupljene noge, a partner leži na njoj i ima raširene noge. Samo su obrnute uloge, a užitak je mnogo veći, jer je ulazak uži nego u običnoj misionarskoj pozi, što će prijati i jednom, i drugom. Jedino bi partner mogao da zameri, jer će se mnogo više oznojati…

Bermudski trougao

Bermudski trougao je kreativan naziv, još kreativnije verzije poze u kojoj je žena gore. Naravno, ovakve poze ženi pružaju potpunu kontrolu nad svim što se događa. U ovoj pozi žena se nalazi na partneru, ali mu je okrenuta leđima. Može da ga obujmi ili klečeći ili čučeći, kako god je i ženi, i muškarcu prijatnije. Partner ne treba da ostane dužan. Tokom seksa neka miluje partnerkino telo i stimuliše klitoris. Kao i u svim pozama, u kojima je žena gore, i u ovoj ona kontroliše ritam i dubinu penetracije. U ovoj okrenutoj pozi zagarantovana je stimulacija G-tačke. Jedino na šta partnerka treba da obrati pažnju jeste da se ne nagne previše napred, jer to partneru neće biti prijatno.

poze, seks, pozicija, godi, stilovi
Photo by Dainis Graveris on Unsplash

Klečeći položaj ili doggy style

Poza u kojoj penis ulazi otpozadi, dok žena kleči, dozvoljava dublje prodiranje penisa nego što to dozvoljavaju druge slične poze. Najdublje moguće prodiranje se postiže onda kada žena kleči i naginje se napred, tako da glavu oslanja na posteljinu ili pod. I muškarac kleči, dok njegov penis nežno i polako ulazi u nju.

Ako je prodiranje suviše duboko i snažno, ženi može da se nanese jak bol udarom o jajnike. U ovoj pozi muškarac može da miluje ženine grudi i da joj nadražuje klitoris ili da je privlači sebi držeći je za bokove.

Ako partneri imaju dosta nizak krevet, mogu da primene varijantu ove poze: žena kleči na ivici kreveta i naginje se napred ili se oslanja na ispružene ruke, a muškarac stoji i malo je povijen. Žena može da prebaci stopala iza muškarčevih kolena ili da ih drži između njih. U ovoj poslednjoj pozi, naravno, vršiće se jači pritisak na muškarčev falus.

Hektorov konj

Položaj koga su Grci zvali Hektorov konj, jedan je od onih kojima se najlakše prilagođava većina parova i koji pruža najveće zadovoljstvo.

Žena opkoračuje muškarca i oslanja se na svoja kolena. U ovom položaju se može postići veoma duboko prodiranje penisa, a ženini polni organi mogu da se nadražuju na različite načine. Žena može da pokreće karlicu naniže, da se njiše ili da bokovima čini kružne pokrete. Ona može i da se nagne napred, klečeći uspravljena, ili da se nagne unazad oslonjena, ili na muškarčeve butine, ili na svoje ispružene ruke.

Svaka od ovih varijanti ima svoje prednosti. Naginjući se napred, pritiskajući dojke na muškarčeve grudi i čineći koitusne pokrete, žena može da uživa u jakim nadražajima klitorisa koje izazivaju muškarčev falus i stidna kost.

Kada je uspravljena ili nagnuta unazad, klitoris se više nadražuje na taj način, a žena može i da se dodiruje rukom. Ove poze pružaju muškarcu veoma uzbudljive vizuelne nadražaje i omogućavaju mu da miluje ženine dojke. Kada je uspravljena, žena može da kontroliše dubinu prodiranja penisa dizanjem i spuštanjem svoje zadnjice. Ako se ona skoro sasvim podigne iznad muškarčevog uspravnog falusa, on ili ona mogu njime da upravljaju tako da se glavić snažno trlja o njene usnice, klitoris i ulaz u vaginu, što će oboma pričiniti veliko zadovoljstvo.

Ples u krilu

U ovoj pozi žena u potpunosti kontroliše ritam seksa. Ovo se može nazvati obrnutom pozom standardne poze u fotelji. Jedina razlika je u dominantnosti. A i ovoga puta, fotelja će nam poslužiti da isprobate i druge komade nameštaja, koji mogu da posluže kao seksualni podsticaj. Muškarac treba da sedne na rub fotelje, a partnerka da ga obujmi nogama. Trebalo bi da se kreće gore-dole, pri čemu će se oslanjati ili obema nogama o fotelju ili jednom nogom o pod. Jedna od verzija koje se takođe praktikuju jeste da žena okrene leđa partneru, čime će još više stimulisati G-tačku.

Seks stojeći

Za seks u stojećem položaju neki tvrde da je neudoban i fizički naporan, ali, s druge strane, ima onih koji ga smatraju vrlo uzbudljivim. U svakom slučaju, ova poza u seksu iziskuje stabilan oslonac i malo prilagođavanje, kako bila izvedena na obostrano zadovoljstvo. Seks stojeći odličan je način za razbijanje monotonije, možete ga isporpbati na različitim mestima, a ukoliko se redovno upražnjava, dovodi i do zatezanja mišića nogu.

Poze u seksu koje se izvode u stojećem položaju oba partnera u principu su zahtevne. Potrebno je da muškarac bude u zavidnoj kondiciji, ali ni razgibanost žene nije zanemarljiva. Partneri mogu biti okrenuti jedno prema drugom, ili partner može stajati iza partnerke. Popularnija, a reklo bi se i lakše izvodljivija varijanta poze, je ova druga.

Poza se izvodi na sledeći način: partneri staju jedno naspram drugog, a muškarac savija kolena koliko je potrebno da bi se njihovi intimni delovi našli u istoj ravni. Partnerove noge treba da budu između partnerkinih dok traje penetracija. Partnerka se mora oslanjati na nešto (kauč, automobil, zidić itd) ukoliko mu je okrenuta leđima, ili se pridržavati za njegovaramena, ukoliko je okrenuta licem ka njemu.

Za još jači doživljaj, muškarac može ženu da uhvati za zadnjicu, a ona može da pojača zadovoljstvo laganim kružnim pokretanjem kukova.

Poza stojeći je jedna od najspontanijih poza u seksu, jer se uglavnom izvodi neplanirano i na brzinu, na mestu na kojem ste se zatekli u vrtlogu strasti. Međutim, seks stojeći može biti i brižljivo planiran i sproveden u cilju isporobavanja nečeg novog, uzbudljivog, i to van kreveta.

Nameštaj kao saveznik u seksu

Sigurno ste već probali da eksperimentišete sa pozama na nameštaju. Ovo može da bude izuzetno uzbudljivo. Pre svega, sama činjenica da niste prikovani za krevet i ne buljite u isti plafon, noćni ormarić ili sliku, će biti pokretač. Zatim, izmeštanje u neku drugu prostoriju, u kojoj do sada niste vodili ljubav i koja Vam je, bar što se tiče ovih aktivnosti, nepoznata, biće dodatni užitak. Predlažemo Vam pozu na fotelji, ali probajte i druge poze koje uključuju komade nameštaja u ceo proces.
U ovoj pozi žena sedi na rubu fotelje i svojim nogama obujmi partnera. Partner kleči ispred nje. Muškarcima će se posebno svideti ova poza, jer mogu da se uhvate za naslon ili rukohvat fotelje i tako omoguće sebi dublju penetraciju, i naravno, veći užitak i sebi i partnerki.

Propeler strasti, akrobatska poza

Ako ste egzibicionista u sexu i voljni da eksperimentišete sa svojim partnerom, isprobajte pozu od koje će Vam se telo bukvalno zavrteti – propeler strasti. Ova poza većini ljudi nikad ne bi pala na pamet, ali potrebna je samo mašta da biste uživali u ovom položaju, koji se još naziva i vetrenjača.

Vaš partner se nalazi gore i ulazi tradicionalnim misionarskim stilom, a onda – uzletanje počinje! On zaokreće 360 stepeni, sve dok svoj penis čuva duboko unutar Vas. Dok se muškarac rotira i pomera napred-nazad, budite mu vodič oko svog tela, kao što se propeler okreće oko vrha helikoptera. Uverite se da su mu noge podignute dok leluja iznad Vaše glave, da ne bi došlo do sudara.

Prvi put kada Vam uspe ovo svojevrsno putovanje od 360 stepeni oko Vašeg tela, Vi i Vaš partner ćete se osećati kao seksualni generatori, a možda se budete vrteli još rundu, dve, tri i četiri! Još jedan plus ove ispreplitane poze: dok on radi oko Vaše svetske revolucije, Vi ćete imati pogled na svaki pedalj njegovog tela i nećete morati da se pomerate kako biste doživeli orgazam – njegov propelerski penis radi celokupan posao!

Kod položaja vetrenjače, osetićete intenzivne nadražaje na klitorisu, koje će Vaš partner stimulisati svojim telom. Ovaj vrtoglavi obruč oko Vaše vagine doneće Vam ogromno seksualno zadovoljstvo. Ako u toku njegovog izvijenog putovanja naiđete na neki nezgodan trenutak i ako osetite da će iskliznuti, pokušajte da postavite jastuk ispod svoje zadnjice, kako bi karlica bila malo podignuta, radi lakšeg pristupa penisa.

Tantrički seks

Tantrički seks je vođenje ljubavi na drevni hinduistički način, koji garantuje ogroman užitak oba partnera, na način na koji to nikada niste doživeli. Ako je verovati istočnjačkim narodima, naučiti kontrolisati seksualnu energiju je ključ uživanja u seksu, a oni nam otkrivaju svoje tajne i seksualna umeća, koja danas funkcionišu više nego ikad.

Ukoliko imate dovoljno strpljenja i želje da ugodite sebi i partneru/partnerci, odvojite malo vremena i koncentracije, a za uzvrat ćete jedno drugom priuštiti neverovatne užitke. Tantrički seks razviće Vam i usklađivanje seksualne energije i pomoći Vam da razvijete dublji seksualni i emotivni odnos.

Postoji brojna literatura na ovu temu, a jedna od knjiga koje se mogu naći i kod nas je 101 seksualna fantazija i igra. U njoj ćete naći opisane tehnike tantričkog seksa, koje zatim možete i sami primeniti.

Naime, drevni Indusi tvrde da je prvi korak u uspešnom seksu iskren razgovor. Potrebno je partneru otkriti šta volite, a šta ne volite u krevetu. Tek kada se oslobodite svih predrasuda, možete se prepustiti blagotvornim dodirima, koji su kod istočnjaka uvod u fascinantan seks.

Nakon oslobađajućeg, iskrenog razgovora, počnite sa milovanjem. Kod istočnjaka, milovanje igra ogromnu ulogu, jer vas uči da odlažete seksualni čin, što povećava uzbuđenje. Bitno je da se posmatrate s partnerom dok se međusobno milujete. Milovanje treba da bude nežno i može da obuhvati sve delove tela, sem genitalija i grudi. Ovoj fazi posvetiti 15, 20 minuta.

Poza kašike je sledeća faza tantričkog seksa. U ovoj pozi, oboje ležite na boku, dok je muškarac priljubljen uz ženina leđa, a milovanje se nastavlja.

U trećoj fazi konačno možete dodirivati grudi i genitalije, ali lagano, bez žurbe. Što manje žurite, kasniji užitak će biti sve veći.

Naredna faza od oba partnera zahteva maksimalnu koncentraciju na nežnu masažu genitalija, a idealno je ako potraje oko pola sata. U ovoj fazi se uči kontrolisanje seksualne energije i odlaganje samog seksualnog odnosa.

Posle kraće pauze, prepustite se čarobnom ljubavnom činu, smireni i ispunjeni. Osetićete kako je seksualna energija između vas neverovatno jaka.

Tantrička lotos poza

Ponekad parovi dolaze u situaciju kada seks može da postane rutina. Nedostatak uzbuđenja u spavaćoj sobi često je ključni razlog za pad u kvalitetu odnosa. Iako nije lek za sve parove, seksualno eksperimentisanje može poboljšati ljubavni život ljudi i to važi za osobe u bilo kojoj fazi odnosa. Isprobavanje novih seksualnih položaja, kao što je lotos, nije namenjen samo parovima koji su zaglavljeni u romantičnoj kolotečini.

Da li ste videli kako Buda sedi na lotosu? Lotos pozicija je jedna od mnogih seksualnih, tantričkih tehnika navedenih u Ananga Ranga (Kama Sutra). U ovoj pozi, muškarac i žena su okrenuti licem jedno prema drugom, zagrljeni, dok je penis u njenoj vagini. Njene noge su obgrljene oko njegove zadnjice, dok su njegove ili obgrljene oko nje ili ispružene. Takav sedeći položaj često se zove i lotosov cvet ili lotus pozicija. U ovom ljubavnom držanju, polni organi su u najbližem kontaktu i nema potrebe za puno pokreta.

Ova poza je izvrsna za ljubitelje joge. Iako je poza izazovna i zahteva dosta fleksibilnosti, definitivno se isplati. Sinhronizujte svoje disanje i uskladite pokrete, jer ćete produbiti vašu intimnost i dostići vrhunac uz duboku penetraciju. Takav položaj izaziva pojačan osećaj ugodnosti, a kod žene je usredsređen na G tačku. Ova poza je odlična za sporiji seks, pruža veliko zadovoljstvo parovima, uz istovremeno ljubljenje usana i nadraživanje ženinih grudi ili zadnjice, a vođenje ljubavi čini vremenski dužim.

Postoji nekoliko varijacija lotos poze. Isprobajte da partnerka leži na leđima sa prekrštenim nogama u lotos pozi, tako da su joj noge privučene što je više moguće grudima. Muškarac može ležati potrbuške ili klečeći na kolenima, dok penisom ulazi u vaginu, a ženi preostaje da održi poziciju i uživa u predstojećem orgazmu.

Izvor:virtualnigrad.com

(Visited 443 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: Milichica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.