maj 24, 2024

Povratak u Školu

0
jebanje nastavnice s guza u učionici

Početak nove školske godine je obično bila jedan od mojih omiljenih dana u godini, ali ove godine sam bila pomalo depresivna i nisam to osećala kao inače. Gledala sam sve te roditelje i njihovu decu kako ulaze u učionicu i počela sam svoju prezentaciju. Predavala sam u osnovnoj školi poslednjih deset godina. To je bio moj životni poziv i dok sam gledala u more lica, roditelje ispunjene brigom i decu ispunjenu prezirom jer je leto prošlo, videla sam veoma seksi muškarca kako sedi u zadnjem redu.

“Imate li pitanja?” pitala sam gomilu.

Dotični čovek podiže ruku.

“Da?” Pitala sam, pokazujući na njega onako kako to rade nastavnici – profesionalno.

„Hoćete li biti dostupni nakon prezentacije? Želeo bih da razgovaramo o posebnim potrebama mog sina?“

“Apsolutno. Biću ovde na usluzi svima koji to žele”, rekla sam. “Ima li još neko pitanje?”

Nije ih bilo tako smo se ispozdravljali i učionica je krenula da se prazni. Kada su svi izašli ja sam se našla u očima vrelog tate koji je tokom mog predavanja sedeo u zadnjem redu. Osećala sam strah dok je stajao preda mnom. Bio je visok i širokih ramena. Slabo se osmehnuo.

„Žao mi je što vam smetam znam da ste imali mnogo obaveza danas, ali želeo sam da razgovaram sa vama o svom sinu.“

„Da naravno“, rekla sam i ponudila mu stolicu.

Seo je i desnom rukom protrljao slepoočnicu kao da je pod stresom. „Ja sam Mirko Ćorić. Moj sin je Mladen. On ima blagi autizam“, rekao mi je. „On je izuzetno funkcionalan, ali želeo sam da razgovaram sa vama malo o tome.“

„Gospodine Ćorić ja znam sve o tome. Već smo imali konferenciju sa direktorom i sa nastavnicima specijalnog obrazovanja. Imamo Mladena u vidu i u potpunosti je zbrinut, a ako treba, uvek možete jednostavno da me nazovete i da rešimo šta god želite“, rekla sam, pružajući mu karticu sa svim mojim kontakt podacima.

Ako bismo ovo odma završili ja bi ipak mogla da stignem kući da vidim svog muža pre nego što ode na poslovni put.

„Imam još nešto oko čega mi treba pomoć“, rekao je čovek.

“Ou? Da, slušam.”

I tada sam videla! U očima mu je gorela vatra. On je ustao, pa sam i ja ustala za njim, misleći da će on krenuti ka vratima. Umesto toga, zgrabio me je i gurnuo na sto tablu, ljubeći me gladnim usnama.

“Gospodine Ćorić pobogu!”

„Zovi me Mirko“, rekao je, prekrivši mi usta još jednim poljupcem.

Mirkova usta su me rastopila i shvatila sam da ne želim da prestane. Nisam želela da ode. Htela sam da me pojebe. Mogla sam da osetim vrelinu u gaćicama koju je Mirko izazivao i postojala je glad, hitnost da ga primim u sebe. Znala sam da neću stići kući na vreme da vidim svog muža, ali o tome tada nisam mnogo brinula. nastavnica i roditelj se ljube u učionici

Pre nego što sam o shvatila, Mirko mi je skinuo suknju. Seo je u jednu od stolica, oslobodio tvrdi penis i povukao me na njega, gurajući mi gaćice u stranu. Nije bilo vremena za premišljanje i ja sam se nabila bez pardona i jahala sam ga u obrnutoj kaubojki, njegove ruke su mi pomagale, povlačeći moje telo gore-dole na njegovom velikom kurcu.

Njegov je bio mnogo veći od muževljevog i terao me da svršim jako, a moji jecaji su se širili zgradom. “Uhhh kako si jebeno topla i mokra…”, rekao je, a zatim je ustao i savio me preko jedne od klupa i lupio me po pički svojom debelom kitom. Nisam mogla a da ne nastavim da svršavam za njega, a njegovi udari pogađali su tačke duboko u meni koje su mom mužu uvek bile van domašaja.

Nisam mogla da verujem da radim ovo, primam roditeljski kurac u pičku na prvi dan nove školske godine! Bila sam najgora nastavnica na svetu, i znala sam to. Ipak, nisam mogla da prestanem sada, ne kada sam tako jako svršavala u talasima. Držao je moje kukove u svojim rukama i koristio me, razvaljivao mi pičku svojom kurčinom sve dok moji orgazmi nisu bili toliko veliki da je moja pica počela kapati kao iz baštenskog creva!

Bilo je tako dobro uzeti njegov kurac u svojoj učionici , kao jebena drolja. Osetila sam vrtoglavicu dok sam ponovo svršavala, i pre nego što sam to shvatila, svršio je duboko u meni. Samo tako, bilo je gotovo, a ja sam stajala licem u lice sa Mirkom. jebanje nastavnice s guza u učionici

„Tako mi je žao“, rekla sam mu. “Nismo trebali ovo da uradimo. To nije bilo baš profesionalno. Ne znam šta me je spopalo.”

„Ne brini o tome. Redovno ću proveravati tvoj i Mladenov napredak, pa sam želeo da se uverim da imamo dobar radni odnos koji i nije baš striktno poslovan“, objasnio je on. „Mislim da je to ovo dobar početak.“

„Ovo je bila greška“, rekla sam, pokazujući na svoj i njegov prsten.

„Pa, neke greške vredi ponoviti“, izazivao je. „Koji bi dan sledeće nedelje bio dobar za privatni sastanak o mom sinu?“

“Khm… misliš privatni kao ovaj? Ili baš ono sastanak?”

“Šta kažeš na oba?” on je preporučio.

„Ne znam…“

“Ma i ja sam u braku, dakle ne brini. Neću nikome reći. Samo mislim da si jako jebeno seksi i da imamo tako dobru hemiju. Plus, Mladenu je potrebna dodatna pomoć i pažnja koju možete da mu pružite”, rekao je Mirko i ponovo me povukao k sebi.

Poljubio me je, i pre nego što sam uspela reagovi bila sam na rukama i kolenima i još jednom primala njegov kurac, ovaj put duboko u grlo. Shvatila sam šta to znači. Mirko će nastaviti da me jebe, a Mladenu sam morala da posvetim posebnu pažnju.

“Gutaj moju spermu profesorice”, rekao je Mirko dok me je tucao u usta. Ponovo sam svršila čim mi je napunio grlo spermom.

Možda ova godina neće biti tako depresivna kao što sam prvobitno mislila. Možda će ova godina zaista biti sjajna. Mislila sam na sve orgazme koje ću doživeti dok je Mirko izvlačio kurac iz mojih usta koja su bila gladnija nego ikada.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 16 Prosecna ocena: 4.6]
(Visited 4.628 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!