februar 23, 2024
ćerka sisa tatin kurac

Lila je bila živahna, seksi 18-godišnja devojka sa izraženim plavim očima i zlatnim pramenovima. Bila je jedino dete, a pošto je Lilana rođena majka preminula kada je bila dete, Olja, njena maćeha, bila je jedina majka koju je ikada poznavala. Sve su radile zajedno; od odlaska u kupovinu do kasnih noćnih ćaskanja, Lila i njena mama su bile nerazdvojne.

Lila je uvek govorila svojoj mami koliko je voli i ceni, ali na taj 8. mart je želela da učini nešto posebno za nju. Od vremena kada je bila devojčica, Lila je bila opčinjena Oljinom lepotom. Kako je Lila rasla, čak je počela da razvija fantazije u vezi sa svojom majkom, ali se uvek plašila da ih izrazi sve dok jednog dana pre nekoliko meseci nije pokušala otvorenije da flertuje sa njom i na njeno veliko iznenađenje, njena mama joj je uzvratila.

Lila nikada nije znala tačno kako da objasni flertovanje svoje majke, ali od tada su seksualne fantazije koje je Lila imala o svojoj majci postale još intenzivnije i teže ih je bilo ignorisati. Pošto su bile više kao najbolje prijateljice nego majka i ćerka, Olja je često puštala Lilu da popije piće sa njom pored bazena i razgovarale su o stvarima o kojima većina majki i ćerki ne bi pričala.

Dok je ležala pored bazena tog neočekivano toplog marta, Olja se žalila na svoj seksualni život sa Lilanim ocem, Jovanom. Jovan je bio izvršni direktor kompanije i uvek je bio van grada zbog posla, zbog čega se Olja često osećala seksualno zanemarenom. Lila i njena majka ležale su jedna pored druge na svojim ležaljkama, a kad je čula za majčinu seksualnu frustraciju, Lila je stidljivo pružila ruku i dotakla maminu.

„Nije u redu to što te zanemaruje“, rekla je Lila, stavljajući ruku na majčino bronzano bedro. “Seksi žena poput tebe nikada ne bi trebalo da ostane bez…” Njena majka se nasmešila na kompliment, ali je nastavila da pije i nije remetila seksualni napredak njene ćerke koja ju je očigledno nedolično dodirivala.

Ona je nastavila da priča a Lila je dodala da iskreno želi da se njena mama ponovo oseća seksi i željno. Njena majka se namrštila i spustila glavu, a na to se Lila nagnula, podigla majčinu glavu i pritisnula usne na njene. Na trenutak se povukla, a onda ponovo poljubila majku, duboko i strastveno.

“Ti si tako neverovatna, fenomenalna”, rekla je Lila. “Želim da ti pokažem koliko si seksi.” Lila se ponovo nagnula da poljubi svoju majku. „Oh, Lila“, rekla je Olja povlačeći se i odmahujući glavom. “Ovo nije u redu pobogu dete.”

„Naravno da je u redu“, rekla je Lila. „Znam da si primetila kako te gledam i znaš koliko mislim da si seksi, i znam da se osećaš isto jer mi tvoji pogledi, osmesi i pokreti to govore.“

„Polako dušo“, rekla je njena majka. “Mi ne smemo da delujemo na osnovu ovih osećanja. Nije…” Lila se nagnula i pritisnula usne na majčine pre nego što je uspela da završi rečenicu. Strastveno su se ljubile, a Lila je uvukla jezik u mamina usta i popela se na nju. “Lila”, rekla je njena majka između poljubaca. “Znaš da te želim, ali ne smemo ovo da radimo.” mama i ćerka pored bazena lezbo

“8. mart je mama.” rekla je Lila dok je prelazila rukama gore-dole po mami i ljubila joj usne. “Daću ti ono što zaslužuješ. Najlepši poklon za najlepšu ženu.” Lila je počela da trlja svoje međunožje preko maminog dok ju je ljubila pored bazena. Ubrzo je odvezala i sklonila gornji deo maminog bikinija.

Lila je tada skliznula dole i uzela majčinu bradavicu u usta, ližući i sišući dok je njena majka stenjala od zadovoljstva. Dok je sisala i masirala majčinu dojku, drugom rukom je posegnula dole i počela da trlja spoljašnji deo maminog bikinija. “Mokra si mama… osećam”, rekla je Lila koja je prešla na drugu dojku i uzela majčinu bradavicu u usta, trčkajući i igrajući se njome. “Ohhhhh jebote…. To je tako dobro”, uzdahnula je njena majka.

Dok je dodirivala majčinu uspravnu bradavicu, drugu ruku je zavukla u donji deo kupaćeg kostima i osetila vlažnu toplinu svoje majke. “O Bože!” zastenjala je njena majka. “Moramo da prestanemo…” Kako joj je glas utihnuo, Lila je trljala svoju majku i njen pulsirajući, mokri klitoris.

Kako su kukovi počeli da se pomeraju sa svakim potezom, Lila je ljubila niže niz majčin stomak i skliznula sa donjeg dela bikinija. Zatim je ponovo poljubila majku u stomak sve dok nije došla do njenih usmina, i divlje je poljubila po sred pičke. “Raširi noge za mene mama”, rekla je.

Nekoliko puta je prešla jezikom preko klitorisa, zbog čega je njena majka uzdahnula u iščekivanju. Zatim je uzela klitoris u usta i počela polako da sisa. “O jebote dušo”, dahtala je njena majka. Lila je prestala da sisa i počela je da liže majčinu picu gore-dole, ližući svaki njen deo osim klitorisa, čineći njenu majku ludom. “Oh, sisji moj klitoris dušo”, molila je. “Sisaj mamin jebeni klitoris.” lizanje mamine pičke lezbejke

Konačno je popustila i počela da sisa klitoris u erekciji dok su se kukovi njene majke sa zadovoljstvom pomerali gore-dole. “Ohhhhh. Tu tu… svršiću!” vrisnula je. Lila je sisala i lizala pulsirajuću pičku svoje majke dok je glasno stenjala i svršavala u Lilina usta. Upravo tada su čule da se vrata zatvaraju i kad su pogledale, ugledale su Jovana kako izlazi u dvorište iz kuće.

“Šta se jebote ovde dešava?”

Lila je ustala i obrisala usta dok je njena majka počela da objašnjava. “Nije ono što misliš dragi. Ne znam kako se to dogodilo, ja…”

“Nije ono što mislim?!” vrisnuo je.

„Molim te Jovane“, molila je Olja.

Shvatila je da objašnjavanje neće uspeti, pa je isprobala novu taktiku. Prišla je Jovanu i nežno ga poljubila, stavljajući ruku na mužev penis ispod njegovih farmerki. „Ona zna koliko sam se zapostavljeno osećala otkako si stalno na poslovnim odsustvima“, počela je pa ga je ponovo poljubila. “Samo je pokušavala da mi pomogne. Ona i ja smo se toliko dugo borile protiv ovih osećanja, danas jednostavno više nisam mogla da ih izdržim. Mislim… pogledaj je dušo. Zar nije seksi?” Počela je da stiska njegovu rastuću izbočinu. „Samo dođi ovamo“, rekla je Olja.

Svo troje su krenuli u kući, a Jovan je seo na kauč crven i zbunjen, ali jebeno napaljen. Olja je dala znak Lili da joj priđe, a onda je počela da joj miluje grudi. “Vidiš kako je lepa dragi? Kako sam mogla reći ne?” Počela je da ljubi Lilu, najpre malim poljupcima, a zatim sve prljavije. Lila je tada prišla ocu i sela pored njega s rukom na njegovoj nozi.

“Samo sam htela da joj pokažem koliko je seksi, tata”, rekla je Lila. “Molim te, nemoj se ljutiti na mene ni na nju.” Sela je ocu u krilo i počela polako da ga ljubi, dok je on držao njene gipke grudi svojom rukom. „Ne mogu da verujem da se ovo jebeno dešava“, rekao je on. “Tako si lepa, ali ne bi smeli da radimo ovo. Ti si moja ćerka.” Lila je ignorisala njegov komentar i počela da otkopčava kaiš na očevim farmerkama. ćerka sisa tatin kurac

“Želim da nam se pridružiš tata.” Uz to mu je skinula farmerke i borila se da skine njegove bokserice preko njegovog nabreklog penisa. „Tako si velik“, uzviknula je. Konačno mu je skinula bokserice i odmah uzela oca u usta. “Ohhhhh”, progunđao je. Uzela ga je polako, sišući gore-dole dok mu je masirala jaja. Zatim ga je primila koliko god je mogla u svoje grlo, duboko gutajući očev kurac.

“Ufffffff jebote… To je tako dobar osećaj… nisam znao da si tako iskusna… da tako dobro gutaš kurac”, rekao je i zabacio glavu unazad od zadovoljstva. Nastavila je sisati njegov kurac nekoliko minuta, a zatim je ustala. „Lezi“, rekla je. “Želim da jedeš maminu pičku dok ja jašem tvoj veliki kurac.” Gurnula ga je dole i njena majka je opkolila njegovo lice. Lila nije čekala da se tata predomisli i odmah je sela na njegov kurac.

“Aaaaahhhhh!” uzviknula je dok je spuštala svoju mokru picu na njegovu erekciju. „Tata tvoj kurac je ogroman!” “Jaši ga dušo. Jaši tatin kurac”, zastenjala je Olja. Poskakivala je gore-dole na očev kurac, a zatim se nagnula napred da liže majčine grudi. Jovan je umetnuo svoje prste u ženinu pičku dok je Lila sisala njene uspravne bradavice.

“O bože… O jebote!” vikala je.

Dok je njena majka poskakivala gore-dole na njegovim prstima i jeziku, Lila je jahala tatin kurac i primala ga što je dublje mogla. “Svršiću!” vikala je njena majka, i dok je ona svršavala na muževom licu, Lila je poskakivala na očev ogromni kurac najbrže što je mogla. “Svrši u mene tata. Želim da prospeš svoje seme u mene.”

Baš kad je svršavala, osetila je kako njen otac eksplodira u njoj. “Aaaahhhhhhh!” vikali su svi. „Napuni me svojom vrućom spermom!” vikala je dok je svršavala preko svog oca. Njen otac je eksplodirao u njoj, ispunjavajući njenu pičku dok mu je žena jahala lice.

“Tako si neverovatan tata”, rekla je dok se naginjala i ljubila oca, čisteći mamine sokove sa njegovog lica. Potom se nagnula i poljubila svoju majku. Bio je to najlepši 8. mart u njihovim životima.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 39 Prosecna ocena: 4.7]
(Visited 17.401 times, 18 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Porodični taboo 8. Mart

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!