jebanje pice prstima

Pokušajte Nešto Novo u Krevetu 2. Deo

Zanimljivosti o sexu
  1. Isprobajte Kivin-ov metod

Govoreći o oralnom seksu, sledeći put kada vaš muškarac krene dole, zamolite ga da isproba Kivin metod. Ne brinite, nije ništa komplikovano. To jednostavno znači da umesto da liže vaš klitoris gore-dole, on umesto toga treba da pomera jezik sa jedne na drugu stranu (levo-desno). Budući da ovo nije tehnika koja se mnogo primenjuje, stimulisaće neke nerve u klitorisu koji se često ignorišu. A pošto je samo u vašem klitorisu 8.000 tih “uspavanih momaka”, zamislite kako ćete se neverovatno osećati kad se neki od onih uspavanih jednom probude.

 

  1. Držite noge zatvorene lizanje klita

Većina nas je negde čula da 75 posto žena ne može postići orgazam samo putem vaginalne penetracije ili odnosa uopšte. Dakle – zatvorite/skupite noge. O čemu ja to pričam? Ni najmanje se ne dvoumim da kažem da sam nekada imaoMnoge kažu da su imale neke od svojih najboljih orgazama kad su im noge bile zatvorene.

Razlog zašto ovo deluje je taj što mu sa zatvorenim nogama pruža veću priliku da istovremeno stimuliše i klitoris i vaginu. Čak kažu neke žene da su orgazmi oralnog seksa bolji kada su noge spuštene, ravne i bliže jedna drugoj, za razliku od “planinarenja” u vazduhu. Možda zvuči ludo, ali hej – ne kucajteznate dok to ne probate. Ponekad se najbolji seks dogodi kada vam noge nisu otvorene, već zatvorene.

 

  1. Poigrajte se sa „Obuvanjem čarapa“

Možda ste negde čuli da imate veće šanse za orgazam ako imate par čarapa na sebi. Teorija kaže da to deluje, jer kada su vam stopala topla, protok krvi se povećava i to može olakšati vrhunac. Aliiii to nije ono što mislim kada preporučujem „navlačenje čarapa“. Ovo je zapravo termin Kama Sutra-e koji se odnosi na vašeg partnera koji prvo gladi vaginu prstima, a zatim vrhom penisa, pre nego što zapravo prodre u vas. Ono što vam daje je više vremena da postanete podmazani prirodno, a to pojačava njegovo uzbuđenje u procesu.

 

  1. „Mešajte“ njegov penis

Nadam se da je ovaj savet više podsetnik nego bilo šta drugo. Bez obzira da li je vaš partner dobro obdaren ili jednostavno želite da pomoću njegovog penisa pronađete svoju G-tačku, malo više kontrolišite njegove potiske tražeći od njega da bude miran kako biste pomoću sopstvene karlice „promešali njegov penis“. On će ceniti malo odmora a vi ćete uživati jer možete da  pokrećete njegov penis prema delovima vagine koji vas apsolutno najviše stimulišu.

 

  1. Uđite u položaj Cvetajućeg cveta erotske poze

Znam – zaista se čini da ovde postoji milijarda i jedan seks položaj, zar ne? Ali ovo zapravo nije sve tako komplikovano, obećavam. Dakle, sledeći put kada budete u poziciji da je vaš partner iznad vas, a ispod imate jastuk za dodatnu podršku, upravo kad ste na mestu kada mislite da njegovi potisci NE mogu ulaziti dublje u vas, povucite se i privucite ga još samo malo. Prvo idite polako, a zatim izgradite uzajamni ritam. “Udariće na neka mesta” za koja verovatno niste znali da su tamo i pojačaće vaš orgazam u tom procesu.

 

  1. Držite odeću na sebi.. na neki način

“Voleo bih da mi supruga dozvoli da je više i duže svlačim. Na taj način mogu da odlučim koje delove odeće želim da ostavim a koje delove želim da skinem.” Napravili smo nezvanično anketiranje i otkrili da se mnogi muškarci mogu povezati sa ovim. Ima nešto veoma erotske u toj NE žurbi i u laganom otkrivanju tela svoje drage osobe.

 

  1. Igrajte ‘Never Have I Ever’ (Nisam nikada….) jebanje pice prstima

Ključno je slušati ono što niko od vas nikada ranije nije probao u sexu, a zatim pokušati upravo to jedni sa drugima – ili bar neke varijacija date stvari. Da biste mogli da igrate ovo, morate biti sigurni u činjenicu da vaš partner verovatno ima prošlost, a ova igra će vas možda osvetliti u nekim stvarima o kojima ranije niste znali. Ali ako je glavni fokus manje ega i više zadovoljstva, bićete mnogo zainteresovaniji da saznate više o svom partneru i smislite načine da im budete „prvi“ kada je reč o onome što nikada nisu uradili i onome što su otvoreni da konačno pokušaju – sa vama. Zabavite se.

 

KRAJ

LinkIzvor: https://www.xonecole.com/sex-techniques-bomb-sex-life/?rebelltitem=11#rebelltitem11

(Visited 501 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.