4 oktobra, 2023
jebe svoju kevu u ulici

Mateja je smatrao da mu je majka zgodna. Mada, ko ne bi? Bila je blagoslovena velikim živahnim grudima i čvrstim dupetom. Imala je sjajne plave oči sa kratkom plavom kosom, a Mateja nije mogao da prestane da razmišlja o njoj na seksualan način, ma koliko se trudio.

Počelo je od puberteta, a bez svog oca u priči, on je bio muško u kući, i mrzeo je da gleda majku kako stalno bira muškarce, jednog za drugim, koji nisu bili dovoljno dobri. Čim je njegova erekcija postala svakodnevna stvar kada je napunio 18 godina, smatrao je svoju majku neverovatno privlačnom i masturbirao bi na njene slike koje je pronašao u starom telefonu svog oca.

Pretpostavljao je da će osećanja i fantazije koje gaji prema njoj nestati ubrzo kada će se okružiti ženama njegovih godina, ali one nisu nestajale, i dalje su ga mučile dan i noć. Sada je imao 21 godinu i još uvek je čeznuo za majkom. Morao je nešto da preduzme povodom toga.

Taj dan počeo je prilično normalno, bio je to njegov slobodan dan na faksu, pa je sedeo za kompjuterom, igrajući novu video igricu koja mu je bila prilično draga. Njegovo telo se ukočilo kada je čuo kucanje na ulaznim vratima. Sa njegovom mamom to nikada nije bio dobar znak.

“Mateja, možeš li mi otvoriti vrata?” Čuo je njen glas kako doziva i krenuo je dole, znajući da je verovatno nosila svoj najseksi donji veš ispod odeće za tipa koji je stajao na vratima. Otvorio je vrata gunđajući u sebi i pogledao čoveka na vratima, nekoga sa kim nije bio upoznat. Činilo se da je pronašla novog muškarca za sebe, iako to nije bilo previše neobično.

Izgledao je kao da ima 40 godina, visok sa dugom bradom i mahnuo je Mateji dok ga je pitao: “Hej dete. Je li tvoja mama kod kuće?”

“Mama!” Povikao je i prekrstio ruke, očigledno izgledajući iznervirano. Sišla je dole, sa briljantnim osmehom na licu dok joj je haljina koju je nosila grlila telo. Grudi su joj praktično ispadale iz nje. Čovek ju je posmatrao odozgo do dole, sa pohlepnim izrazom na licu. Mateja se osećao potpuno zgroženim.

“Mateja, ovo je moj novi prijatelj.”

“Hej.” samo je klimnuo glavom.

Nakon kratkog i krajnje neugodnog upoznavanja, majka ga je obavestila da je spremila večeru da se zagreje, i kikotala se dok su se držali za ruke i krenuli uz stepenice ne pogledavši ga. Mateja je odlučio da sedne na kauč, trudeći se da ne sluša buku koju su oni ispuštali. Hteo je da uključi televizor kada je gore začuo još kikota i škripu. On je zakolutao očima. Da li će morati da sluša ovo celu noć? Bilo mu je dosta toga u detinjstvu. Želeo je da njegova majka bar ima dovoljno pristojnosti da to sakrije od njega.

Ipak, nije mogao to da ignoriše, pa je spustio daljinski i seo da sluša. Nastavilo se dalje, mrmljanje reči, smeh, škripa kreveta. To ga je potpuno izluđivalo. Morao je da vidi šta se dešava, iako je očigledno već imao ideju. Krenuo je gore na sprat, sve bliže i bliže mestu gde su bili. Hodao je polako, dah mu je zastao u grlu dok je pokušavao da ne ispušta nikakav zvuk. Bio je šokiran kada je video da su vrata širom otvorena, kao da uopšte nisu imali obzira za njega.

Pomerio je glavu i video savršen pogled na krevet, a da niko od njih ne primeti. Gotovo je zadrhtao u iščekivanju. Proveo je ceo svoj život pitajući se šta je njegova mama smislila u svojoj spavaćoj sobi, a njegova mašta je u tom procesu podivljala.

Čvrsto je uhvatio vrata dok je posmatrao. Čovek je bio među majčinim nogama, tucajući je kao divlja zver. Mama je, dok je bila grubo jebana, glasno stenjala njegovo ime od zadovoljstva i molila ga da ide dublje i brže. Mateja nije mogao a da ne zamisli da je on taj ko joj to radi, jebe svoju mamu. gleda tipa kako mu jebe kevu

Naravno, kurac mu je pulsirao dok je gledao. Kako i ne bi? Kada je odlučio da više ne može da izdrži da to gleda, udaljio se, naslonivši se na zid da dođe do daha. Misli su mu jurile glavom, vrtele se, ali je znao da je njegov kurac u tom trenutku glavni. Umesto da se vrati u svoju sobu kao što je trebalo da uradi, izneo je telefon da ih slika i snimi, škrgućući zubima dok je to činio.

Bio je toliko zabrinut da ga ne uhvate, ali njih dvoje su bili toliko zaljubljeni u svoju požudu da nisu obraćali pažnju. Kada je završio, otišao je u svoju spavaću sobu i počeo žestoko da masturbira, stenjući dok je zamišljao sebe kako jebe svoju majku iznova i iznova, koristeći iste reči koje je mama koristila ka svome jebaču.

***

Sledećeg jutra pokušao je da se ponaša normalno jer ga je majka obavestila da ide u kafanu za svoj 50. rođendan. Plan je počeo da mu se stvara u glavi i znao je da je to njegova prilika da uradi ono što je želeo već dugo. Ostatak večeri je proveo radeći ono što je obično radio, gledajući TV, opuštajući se, spremajući sebi večeru. Kada je znao da je blizu kada će se ona vratiti kući, odvezao se do kafane.

Stigao je na vreme i morao je samo da sedi u separeu nekoliko minuta dok je čekao da se ona pozdravi sa ekipom. Kada je izašla pijana van sebe, on je pružio ruku da je smiri, a ona se okrenula i zurila u njega.

“Matej! Šta radiš ovde?” Zamutila se, pokušavajući da zakorači kako treba, ali nije uspela. Očigledno je popila previše.

“Ovde sam da se pobrinem za tebe mama.” Rekao je slatko.

“Ti si najbolji.” Rekla je, dok je to činila kucnuvši rukom o njegov obraz.

Nosila je seksi odeću, dugu crnu haljinu koja ništa nije skrivala od njenog tela. Pitao se koliko je muškaraca htelo da je pojebe večeras. Međutim, umesto da ode do mesta gde je parkirao auto, poveo ju je mračnom uličicom, ponavljajući joj više puta da je on ovde da se brine o njoj. Kada su stigli do kraja ulice, osvrnuo se da bi se uverio da niko ne gleda pre nego što je počeo da je dodiruje.

Pritisnuo je ruke uz njene sise jer je znala da to voli da oseti. Bilo je tako neverovatno mekano i zategnuto. Zbunjeno mu je zastenjala i držala ga za ruku, gledajući u njega. “Mateja, šta radiš?” Upitala je.

Odmahnuo je glavom. “Oh, ništa mama. Ne brini, čuvam te.” Sagnuo se niže, omotavši svoje dve ruke oko njenog dupeta i stisnuo ga kao da mu pripada. Uzdahnula je od šoka.

“Zašto me tako dodiruješ?” Upitala je iza zamućenih očiju.

„Zato što se oblačiš kao da si potpuna kurva, a ponašaš se kao drolja pred sopstvenim sinom, dovodeći muškarce u kuću iznova i iznova. Sada je moj red.“ Odgurnuo ju je uza zid i pritisnuo svoje telo na njeno. Njegovo čvrsto telo pritisnulo se uz njene mekane obline i on je počeo da joj sisa vrat, ližući i grizući dok se spuštao dole.

Odmahivala je glavom u pokušaju da izbaci alkohol iz svog sistema da bi jasno razmišljala, ali nije mogla. Popila je previše. Skinuo je haljinu sa nje, otkrivajući njene sise bez grudnjaka sa crnim čipkastim gaćicama.

“Ti si takva kurvetina mama.” Rekao je i pomerio ruku na njeno međunožje, milujući je preko tanke tkanine.

Ona je odmahnula glavom. „Ne…“ Zastenjala je tonom koji je više zvučao kao „da.“ Ona je već bila jebeno sočna i mokra. Gnjecava tečnost je upijala njene gaćice, a on ih je pomerio u stranu da gurne prste u nju. Jebote, bila je mokra. Gurnuo je dva prsta unutra i počeo da je pumpa dok je pritiskao svoja usta na njena, okusivši je po prvi put.

Odbila je da mu uzvrati poljubac, ali on je naterao svoj jezik u nju, okrećući ga oko njenog. Znao je da je spremna. Naravno da jeste. Stalno joj je bio potreban kurac, a to što je u pitanju njen sin nije činilo nikakvu razliku.

Svukao je pantalone i bokserice, otkrivajući svoj natečeni kurac, koji je već pulsirao u iščekivanju da će uraditi nešto što je želeo da uradi godinama. Konačno je moj red – Pohlepno je pomislio i okrenuo je kako bi je prikovao prednjim delom o prljavi zid uličice. Razdvojio joj je noge i savio je tako da joj je dupe bilo visoko u vazduhu.

Pljusnuo ju je, ne mogavši da pomogne sebi. Morao je da čuje kako glasan zvuk odzvanja kroz uličicu, da gleda kako njeno slatko dupe treperi ispod njega. Ponovo je zastenjala naglas, i pre nego što je uspela bilo šta da uradi, on je prislonio svoj kurac uz njen ulaz. “Da li si spremna?” Promrmljao je dok se naginjao nad nju, a njegov šapat bio je neverovatno blizu njenog uha.

“Uhhh sine… ne bismo trebali aahhhh…” govorila je kao pohotna kučka i nameštala mu se, iako je navodno govorila „ne.“

Bila je uska uprkos tome što su je redovno jebali, i stisnula ga je i stegla. Počeo je da je jebe, zabijajući se u nju iznova i iznova dok je odmahivala glavom. Polako joj je iz glave isparila ideja da je to njen rođeni sin, i počela je da uživa u tome kao i uvek, sa jakim muškarcem koji je dominirao nad njom. Stenjala je njegovo ime iznova i iznova dok se on zabijao u nju, čvrsto stežući njen struk dok ju je tucao. jebe svoju kevu u ulici

“Još, brže Mateja, jebote! Jače…” Ona je povikala.

Mateja je čuo neke glasove sa svoje desne strane i okrenuo se da ugleda nekoliko tinejdžera kako ih posmatraju, drkajući kurčeve dok su to činili. Počela je da trlja sopstveni klitoris po uzoru na njegovo zabijanje, a on je znao da je ona blizu svršavanja. Osetio je kako mu se jaja stežu dok je glasno stenjao uz posebno jak stisak iz njene pičke.

“Svršavam mama.” Zastenjao je, a ona je klimnula u znak saglasnosti i dozvoile da svrši u nju.

Uneo je svoju spermu duboko u nju, a ona ga je muzla kao da joj treba više njegove sperme. Nastavio je da je jebe dok je grupica klinaca sa strane svršavala i prskala po betonu. Bez stiga i srama majka se okrenula i ožvalila sina pokazujući mu koliko joj se dopala ta iznenada incestuozna avantura.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 39 Prosecna ocena: 4.5]
(Visited 19.508 times, 11 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!