Parovi, Probajte Ove Nove Stvari 4. Deo

  1. Menjajte Dominatno/Pokorne Uloge

Mnogi parovi imaju jednog dominantnog partnera, ali pokorni partner može da osveži promenu tempa na jednu noć – inicira, bira položaj, igra grubo, nasilno i prljavo razgovara. Ako vam se ne sviđa, bar malo bolje znate kako je biti na mestu drugog partnera.

 

  1. Seks Izvan Spavaće Sobe seks u kolima

Jedan od najboljih načina da isprobate nešto novo u seksu jeste napuštanje spavaće sobe. Kada ste sigurni u svoju privatnost, vodite seksualnu sesiju bilo gde u kući gde vam odgovara. Opcije uključuju sofu, kuhinjski sto, radni sto za kućnu kancelariju, garderobni ormar, tuš, toalet, bazen, balkon, zadnje sedište automobila, na podu, uz zid ili bilo šta drugo.

Seks van spavaće sobe ima onu vruću, spontanu atmosferu nestrpljenja – ne možete odvojiti ruke jedno od drugog a adrenalin vas “puca.” Možda ste čak i imali takav seks na početku veze. Ako vam dakle ponestane poslova u krevetu, uvek biste mogli da proživite te napete dane seksa na nekom drugom mestu!

 

   14. Ukusna Hrana

Razmislite o igri s hranom – čokoladni sos, mančmelou, jagode, jedenje sušiija sa tela partnera, sipanje šampanjca preko tela … ekstra erotično. Jestivi lubrikant ili jestivo donje rublje su takođe opcije.

Oprez – hrana i šećeri u vagini mogu dovesti do infekcija kvascem.

 

  1. Eksperimentišite sa Lubrikantima

Lubrikant nije samo za analni seks – ono može učiniti ručni rad, igračke i vaginalni seks mnogo ugodnijim. Mazivo bi trebalo da bude u seksualnom arsenalu svakog para, čak i ako ne vole igranje uloga ili igračke. Suvi vaginalni seks može prouzrokovati trljanje, osipe i kidanje. Dodavanje maziva čini seks ugodnijim za sve.

Postoje četiri osnovne vrste: lizanje čokoladne kite

Mazivo na vodenoj bazi. Sigurno za upotrebu na kondomima i igračkama.

Mazivo na bazi silikona. Svilenkast i viskozan, dugotrajan, odličan za analni seks ili vodeni seks. Sigurno za upotrebu sa kondomima, ali ne i silikonskim seksualnim igračkama.

Mazivo na bazi ulja. Svilenkast i dugotrajan, odličan za masturbaciju i igračke. Sigurno za upotrebu sa seksualnim igračkama, ali ne i sa kondomima.

Organska maziva. Svilenkasto glatka, sigurna za upotrebu sa kondomima i igračkama, pH uravnotežen, 100% prirodni sastojci.

 

  1. Seksi Igračke

Seks igračke igraju ključnu ulogu u mnogim dugoročnim vezama. Žene se retko odriču svojih omiljenih vibratora čak ni kada redovno imaju partnera u krevetu – i ne bi trebale. Putovanje u lokalnu prodavnicu za odrasle moglo bi vam otkriti svet mogućnosti da poboljšate svoje seksualne susrete i da proširite vidike.

Razmotriti:

Vibratori koji stimulišu njen klitoris tokom prodiranja;

Prstenovi za penis kako bi poboljšali njegovo i njeno zadovoljstvo;

Butt plugovi (analni čepovi) ili analne perlice za dodavanje analne stimulacije;

Džepne pičke za nju da koristi na njegovom penisu;

Sa novom igračkom seks sa istim partnerom postaje sasvim nova stvar!

 

  1. Napravite Seksi Filmić sex sa seksi igračkama

Ponekad snimanje seksualnog čini može da vam pričini ozbiljno zadovoljstvo. Samo napred i napravite sopstveni domaći porno da biste ga kasnije posetili i videli kako izgledate.

Samo pripazite na sigurnost. Možda ne želite da vidite kako vaša domaća seks traka završava na vašoj omiljenoj web stranici 😀

 

Zaista je mnogo načina na koji možete da začinite vaš seksualni život. Nemojte biti ograničeni jer granica zapravo i nema. Pustite mašti na volju i uživajte 🙂

 

 

LinkIzvor: https://www.promescent.com/blogs/learn/new-things-try-in-bed

(Visited 395 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: MomLover

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.