Parovi, Probajte Ove Nove Stvari 1. Deo

To se dešava i u najboljim vezama. Ljubav plamti poput šumskog požara … a zatim se lagano gasi. Ako požar povremeno ne potpirite nečim novim u spavaćoj sobi, toplota bi mogla u potpunosti nestati. Neki parovi misle da su se zaljubili ali je iskra nestala. Nije. Osoba u koju ste se zaljubili još uvek je tu, sa svim seksualnim privlačnostima zbog kojih je veza na početku i bila sjajna.

U početku je začin “svega novoga” odnos održavao na površini; uzbuđenje otkrića dok ste međusobno otkrivali tela, ukuse i ličnosti. Bilo je lako držati stvari vrućim. Kako ste se opuštali u vezi, uspostavljale su se rutine i kako su računi i/ili deca ulazili u sliku, ta seksualna hemija je splasnula. Sada je potreban napor da se potpali ta stara ljubav.

Zamenite uobičajene stvari večeras sa jednom ili više sa ovih nekoliko novih koje možete isprobati u krevetu:

 

  1. Isprobajte nove poze seksi poze

Kama Sutra sadrži 64 seksualne pozicije. Većina parova se umori nakon tri ili četiri. Postoji jedna ili dve koje rade za njega, i jedna ili dve koje rade za nju, i toga se uvek drže. Ta vrsta seksualne rutine može brzo postati monotona. Želite li nešto novo u krevetu? Pokušajte sa drugačijim položajima.

 

Osnovna, najčešća polazišta su:

Stojeće poze;

Ležeće poze licem u lice;

Ležeće jedno nasuprot drugom;

Ležeći oboje na boku;

On na vrhu / ona na vrhu;

Sve ostalo je varijacija jednog od tih. Unutar tih osnovnih parametara, međutim, nebo je granica.

Možete pokušati:

Ulazak pozadi sa njom nagnutom nad krevetom, on stoji pozadi.

Obrnuta kaubojka sa ramenima na tabureu, a bokovima podignutim u pozi mosta.

Obrnuta misionarska tamo gde on leži na leđima, zavlači noge unazad, a ona mu nabija vaginu gore-dole na penisu.

Ako vam se ne sviđa nova pozicija, nema ništa loše u tome da se vratite starim. Ali oboje biste mogli otkriti senzacije za koje nikada niste znali da postoje!

 

  1. Držite svetlo uključenim … ili ga isključite

straživanje sprovedeno na preko 2.000 ljudi – oni koji su samci preferiraju seks sa upaljenim svetlima. Međutim, oni koji su bili u vezi ili koji su bili u braku preferirali su snošaj u tamnijem mračnijem okruženju. U odvojenoj studiji (A Griffin 2016) utvrđeno je da muškarci koji su bili izloženi jakom svetlu tokom dana doživljavaju više seksualnog nagona i utvrđeno je da imaju povećani nivo testosterona.

Još jedna stvar koju možete pokušati u krevetu je da radite suprotno. Ako obično više volite pokrivač tame, pokušajte da upalite svetla. Muškarci imaju tendenciju da budu vizuelna bića. Uzbuđenju zbog susreta dodaje to što je gleda kako joj radi nevaljale stvari. Ako ste obično „osvetljen“ par, pokušajte sa seksom u mrklom mraku. Ovo je sjajno probati u krevetu za nju, jer Žene imaju bogat život u smislu seksualnih fantazija. Iščekivanje nepoznatog i neočekivanog moglo bi je zaista uzbuditi.

 

  1. Isprobajte Lagano vezivanje vezana kurvetina

Prema Magliano-u (2015), istraživanje je pokazalo da od 2% do 62% parova uživa BDSM. Ako vas taj široki jaz zbunjuje, imajte na umu da je važno kako je sročeno pitanje. BDSM može obuhvatiti bilo šta, od laganog vezanja partnera, sve do lisica i gegova (povez za usta).

„BDSM“ označava – „ropstvo i disciplinu, dominaciju i potčinjavanje, sadizam i mazohizam“. Parovi uživaju u uzbuđenju moći ili naletu bespomoćnosti. Obično jedan partner više voli da bude dominantan, a drugi pokoran. Povremeno bi parovi mogli zameniti ulogu.

Ne idite pravo na lisice ili užad. Neko bi mogao lako da se povredi. Umesto toga, pokušajte da zavežete jedni druge svilenim šalovima, možda koristeći jedan kao povez za oči. Bez kliznih čvorova, jer mogu da stisnu i prekinu cirkulaciju. Koristite nepokretni čvor poput četvrtastog čvora ili špalira. Zafrkavajte se perjem, hranom, prstima, jezicima. Važan aspekt BDSM igre je „sigurna reč“, obično nešto što nije povezano sa seksualnim činom poput „banana“ ili „teretni voz“.

Kada pokorni partner izgovori zaštitnu reč, sesija se odmah zaustavlja i dominantan partner uklanja sva ograničenja. Sigurne reči dopuštaju pokornim da kažu stvari poput “Ne, molim te, stani!” a dominantan zna da mogu da nastave dalje. Zapamtite, BDSM je iluzija moći i kontrole između pouzdanih partnera. Prava dominacija može brzo da se pretvori u napad. Zapamtite, nikada ne dozvolite da vas neznanac veže.

(Visited 226 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: MomLover

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.