jul 20, 2024

Otkrijte analna erotska iskustva seksi adresar

0
iskustva seksi adresar romansa

Za neke žene, analna akcija je višnja na vrhu seksualne verzije torte, i to erotska iskustva seksi adresar i jesu. Malo dodatnog užitka koji upotpunjuje nešto što je već bilo ukusno samo po sebi. Ali za druge, to je više kao pašteta: dovoljno intrigantno, vredi pokušati, ali apsolutno ne „njihova šolja čaja“. Imamo žene koje spadaju u različite delove spektra analnog seksa koje žele da podele osećaj tokom tog čina. Čitajte dalje za njihova informativna – i ponekad urnebesna – mišljenja.

Ne ulazite siti u akciju – iskustva seksi adresar.iskustva seksi adresar dvostruka

„Ako ga radite nakon velikog obroka – to je sranje. Definitivno se osećate kao da ćete se ukakiti, bilo preko sebe ili na njegov kurac. Ali ako ste lagani i radite to lepo i polako, onda je euforično. Razlikuje se od redovnog seksa jer se čini da ide mnogo dublje.” — Maša R. 37godina.

„Uvek sam se plašila da će boleti, ali analni seks zapravo nije toliko bolan koliko je neprijatan. Ali! Nelagodnost je toliko ekstremna za neke ljude da to jedva mogu da urade, bez obzira koliko maziva koriste. Ključ je, očigledno, da budete opušteni.

Opuštanje je ključ uspeha.

„Ja nisam prepaljena na anal, ali moj dečko je sjajan u tome! Moja erotska iskustva su relativno česta, barem jednom u par meseci. Obično sam malo pripita, što pomaže u delu opuštanja i čini celu stvar lepšom. On je veliki zagovornik korišćenja analnog čepa da se ‘sve olabavi’, što može sjajno da funkcioniše.“ -Ana B. 30Godina.

Zadovoljstvo i Bol – iskustva seksi adresar.

„Da kažem i ja nešto za seksi adresar. Ja sam opsednuta analom. U jednom trenutku tokom studiranja, imala sam više analnog nego redovnog seksa. Mora da se uradi kako treba – a pod tim mislim kada tip ne gurne svoj kurac u tebe kao konj! Analni sex se klati na onoj opasnoj liniji između zadovoljstva i bola. Oseća se većim nego ikad i potpuno vas ispunjava. Dok on ulazi, morate da zadržite dah jer osećate da vaše telo nema mesta za vazduh i njegov kurac u isto vreme. Ali kada je unutra, zadovoljstvo zrači celim telom.“ – Sara 25godina.

Ne dajte šupku u šupak! xDiskustva seksi adresar anal

„Ključ za dobar anal je imati partnera kome potpuno veruješ i koji će to učiniti kako treba. To će reći svako ko ima anal erotska iskustva. To znači puno lubrikanta, počnete sa malim prstom, a zatim napredujte do malih igračaka ili čepova. Posle toga, anal može biti neverovatan! Super je intenzivan, a vaš ljubavnik mora da bude izuzetno delikatan i pažljiv i da bude dobar slušalac i super strpljiv.

Ovo nije čin koji bi trebalo preduzeti sa nasumičnim tipom ili u slučajnom trenutku. Oboje to morate da želite, i oboje morate biti spremni. Nije dozvoljeno šupku da uđe u šupak! Mislim da je to jedan od najboljih delova čitavog iskušenja. Potrebno je toliko vremena, poverenja i komunikacije da samo pojačava sve što se fizičko dešava jer ste blisko povezani sa partnerom.“ – Taša N. 32Godine.

Dvostruka penetracija – iskustva seksi adresar.

„Sam anal je lep, mogu da doživim analni orgazam i veoma mi prija iako zahteva dobru pripremu. Sve je u vežbanju i iskustvu! Ali za mene je najbolje kada imam obe rupe napunjene. Tada je taj analni momenat još intenzivniji kao i vaginalni. Dobra je stvar da vam ne trebaju partneri, a možete i sa jednim ili dvojicom. Dve igračke je sjajno, jurac i igračka je vrh, a dva kurca su WOW!“ – Tijana 29godina.

IZVOR: sexyadresar.com

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
(Visited 174 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!