Oralni trikovi koje morate isprobati

Jednostavni potezi koji će mu pružiti neprevaziđeno zadovoljstvo, a vas učiniti ponosnim na svoje umeće felacija…

Njegova osetljiva tačka

Baš kao i šibica, njegov penis je najvreliji na vrhu. Njenov glavić je definitivno najosetljivije mesto i zato mu treba posvetiti posebnu pažnju. Takozvana “korona”, odnosno ivica glavića je, takođe, veoma senzitivna tačka. Neki muškarci mogu da dožive orgazam i samo stimulacijom glavića, dok je drugima potreban i čvršći pritisak (rukom ili usnama) na telu penisa. Zato isprobavajte različite dodire dok vidite šta najviše prija vašem dragom.

“Glavni” poljubac

Ovaj potez će vam omogućiti da se fokusirate na osetiljivi glavić. Sa spojenim usnama ljubite sam vrh njegovog penisa, a onda lagano otvarajte usne i pomerajte ih na dole kako biste obuhvatili ceo glavić. Zaustavite se čim dođete do korone, stisnite malo usne, a onda krenite lagano na gore.

kako najbolje pusiti kurac

Duboki poljubac

Počnite kao u prethodno opisanom potezu, samo nastavite više na dole ka korenu penisa. Pustite vaš jezik da se čvrsto pripije uz donju stranu njegovog penisa i vodite računa da vaša gornja usna štiti penis od vaših zuba. Ovo bi trebalo da stvori fantastičan osećaj “usisavanja” na njegovom glaviću.

Guranje jezikom

Dok je penis u vašim ustima, upotrebite jezik za obradu najosetljivijih delova penisa. Usnama zaštitite zube, a jezikom kružite po glaviću. Ako on voli snažniji stisak, uvedite u akciju dva prista kojima ćete blago stiskati glavić dok oko njih obavljate posao jezikom.

Dugački liz

Ako želite da podstaknete njegov ego, pokažite mu tačno koliko je veliki njegov penis, tako što ćete ga lizati od korena do vrha. Ovo najbolje funkcioniše ako koristite i ruke, takođe. Uhvatite rukom koren penisa i povucite na dole. Zatim ravnim jezikom počnite da ga ližete od testisa sve do vrha glavića, trudeći se da održavate ravnomeran pritisak sve vreme.

Gospodin Mekani

Nekada je sjajno početi oralni seks pre nego što se penis ukruti. Stavite ga u usta i pustite penis da leži preko vašeg jezika. Nežno ga sisajte trudeći se da ga ne zakačite zubima. Pripremite se na to da će ovo potrajati svega par sekundi, jer će alatka vašeg dragog vrlo brzo postati ukrućena.

Napravite malo buke

“Mmmm…” je zvuk koji će dodati ekstra senzacije celom njegovom iskustvu. Ako bude bio siguran da i vi uživate u tome, siguran vatromet će se pokrenuti u njegovom telu.

Dodajte lubrikant

Pljuvačka je odličan prirodni lubrikant, ali se prebrzo suši, zato investirajteu neki ukusni lubrikant koji će oralni seks učiniti lakšim za vas i prijatnijim za njega.

Koristite ruke

Ruke su nezamenjive kada je u pitanju felacio. One dodaju pritisak koji obično vaš jezik i usne ne mogu da postignu, a kada sve to korisitite u kombinaciji on će uživati u različitim senzacijama istovremeno. Najlakši način da uključite ruke je da ga jednostavno uhvatite oko donjeg dela penisa, dok su vam usta zauzeta gornjim delom. Pomerajte ruke istovremeno sa ustima, da bi on imao utisak da je to sve jedan celoviti pokret. Ali budite na oprezu: ovo je brz i siguran put do ejakulacije!

Izvor: cosmopolitan.rs

(Visited 438 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: Milichica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.