jun 14, 2024
Ona traži njega brineta

Znate kako se kaže – Dame biraju, dakle ona ima prednost, Ona traži njega. To tako i treba da bude bez obzira što je danas žena nezavisnija i samostalnija nego ikada. Kavaljerstvo je pojam koji nećemo dozvoliti da iščezne. Danas ćemo se baviti i njime i drugim stvarima, ali pre svega našim damama koje su na prvom mestu. Nalazite se tamo gde su dame uvek cenjene, voljene, poštovane.

Postoji mnogo toga što žena traži kod muškarca. Mi ćemo se danas zadržati na nekih pet osnovnih tipova muškaraca. Tačnije, nisu to tipovi u bukvalnom smislu reči. To su uopšteno karakteri i osobine za koje same žene kažu da ih žele kod muškarca. Verovatno vas neće ništa mnogo iznenaditi, ali će vam sigurno biti korisno.

Ona traži njega Pametnog i Inteligentnog.

Istinski pametni momci – momci koji imaju mudrost, su baš seksi. To znači da razumete svet, da ste videli stvari i naučili od njih. To takođe znači da ste svesni da je govor manje važan od slušanja. Da niste od onih koji donose ishitrene odluke. Mudrost se često povezuje sa godinama. Samo treba da budete neko ko je promišljen, obrazovan i voljan da podeli sa drugima ono što je naučio. One odmah prepoznaju ako se folirate i trudite se da ispadnete pametni a to realno niste.

Duhoviti frajeri su uvek na cenu. Ona traži njega bikini

Mnogi stručnjaci savetuju momcima da je najbolji način da je osvoje – da je nasmeju. I u tome ima mnogo istine – ako možete nekoga da nasmejete, postoji velika šansa da vas primete. To je prvi korak ka privlačnosti. Ali u svemu treba da postoji granica, pa tako i u duhovitosti. Niko ne želi da se oseća kao da pokušavate da je zasmejavate do smrti. Ono što je zaista seksi su zabavni duhoviti momci. Momci sa kojima je zabavno biti u blizini. Sa njima se veoma lako sprijatelje i skontaju.

Ona traži njega Uspešnog.

Uspešan muškarac je uvek privlačan. Kada ste uspešni u nekom poslu ili nekim drugim životnim stvarima, to pokazuje umeće, znjanje, sigurnost. Svaki muškarac koji je dobar u nečemu i koji je taj talenat pretočio u opipljiv uspeh – taj se traži! Još ako je pritom i zaradio dobar novac, još bolje. Taj momak je seksi.

Budite Velikodušni a ne Sebični.

Jasno je da su bogati momci seksi, zar ne? Da li su? Ideja da su bogati momci privlačni potiče od pogrešne ideje o tome šta je, konkretno, poželjno kod bogatog frajera. Nije to sam novac. Treba biti velikodušan čak i bez mnogo novca nego sebični kreten sa gomilom novca. Velikodušni su promišljeni, ljubazni i brinu o osećanjima drugih ljudi. Oni znaju da novac ne može kupiti ljubav, niti to žele. On je taj ko će vam doneti cveće, ko će vam pomoći da se preselite i ko će platiti večeru.

Ona traži njega koji je Zdrav.

Momci često zamišljaju ovu kategoriju kao mačo muškarci sa mišićima. Ali istina je malo drugačija. Šta je zaista privlačno? Na primer momci koji znaju kako da se brinu o sebi. To bi moglo značiti mišiće, naravno, ali takođe može značiti odličan kardio, zdravu ishranu i bez zloupotrebe hemijskih supstanci. To takođe može značiti da znate kako da se brinete o sebi u emocionalnom smislu. Ovo je nešto sa čime se mnogi momci bore. Razgovor o našim emocijama i obrada naših osećanja jednostavno nije nešto što većina muškaraca uči dok odrasta. Ali ako ste uspeli da prevaziđete tu prepreku – ako ste otvoreni, ako se ne plašite teških emocionalnih razgovora. Tada ste zaista pravi muškarac. To je 21. vek dragi naši frajeri. Pećinski ljudi su prošlost.

IZVOR: https://www.licnioglasi.net

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
(Visited 1.084 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!