30 maja, 2023

Obična Šetnja Parkom

1
tucanje u parku

Sara i Danko su se sve više družili poslednjih nekoliko meseci postajući bliži i verovatno više od prijatelja. Sara je bila negde u kasnim 20-ima, ali je volela mlađe momke, po mogućnosti tek koji su završili srednju školu. Danko je imao 22 godine, malo stariji od nje, ali su odlično fumkcionisali. Njih dvoje su voleli da se druže, a kada nisu bili u šetnji u parku bili bi u lokalnom kafiću. Te subote njih dvoje su odlučili da prošetaju parkom, mada je to više ličilo na dugu stazu od par kilometara sa puno mesta za pauzu.

Sara je volela da hoda jer je to održavalo njene noge, njen najbolji deo tela, u najboljoj mogućoj formi. Mlada, energična – to je bila Sara. Duga smeđa kosa sa prelepim smeđim očima i fantastična guza su stvari koje se Danku dopale kod nje. Danko je bio zgodan mladi student razornih tamnih očiju. Sara bi se mogla izgubiti u tim očima. Sunčano i ne previše toplo bilo je savršeno vreme za dugu ležernu šetnju i hodali su ruku pod ruku niz stazu.

Pošto je vreme bilo tako lepo, mnogo drugih ljudi je takođe bilo napolju i stalno su ih prolazili na biciklima ili brzim hodom. Posle nekog vremena, Sara je predložila: “Hajde da napravimo pauzu.“ Seli su na klupu sa strane, ne mnogo udaljenoj od staze, ali u lepoj senci koju su stvarala prelepa bujna drveća.

Sedeli su, razgovarali i kao i uvek, njihov razgovor je prešao na seksualne teme, nešto što je oboje zanimalo, ali nisu iskusili jedno sa drugim. Naravno da su se povremeno mazili, zbog čega su želeli više, ali sa novom vezom, oboje su bili oprezni… za sada. Sara se nagnula, zagrlila Danka i ljubila ga u vrat pa sve do njegovog uha gde mu je grickala ušnu resicu. poljupci u parku

“Šta ti to radiš?” osmehnuo se on.

„Samo da vidim da li bi želeo da se malo igramo?“ šapnula mu je Sara zavodljivo na uho.

“Ovde? Sada?”

Danko nije bio siguran zbog javnog mesta na kom su bili, ali je bio definitivno zainteresovan i izbočina na bermudama rekla je Sari da je privukla njegovu pažnju. „Mogli bismo naći neko malo udaljenije, skrivenije mesto“, rekla je, dok je ustajala, grabila ga za ruku i nastavila niz stazu. Park je prolazio kroz neke prilično zabačene delove, preko i ispod mostova i preko malih potoka sa povremenim sporednim stazama koje su se skretale ka malim osamljenim predelima.

Sara je izabrala stazu kojom je ranije šetala svog psa. Bilo je lepo osamljeno mesto gde su ona i Danko mogli da se zezaju bez prevelike šanse da budu viđeni. Dok su hodali, pričali su sve vreme, nešto što je Sara činila mnogo. Nije da je to loša stvar, jer je Danko zaista uživao u njoj. Sara se zaustavila ispod drveta na osamljenom mestu i povukla ga uz sebe, snažno ga ljubeći i osećajući kako se izbočina trlja o njeno međunožje, izazivajući uzdah sa njenih usana.

Privukla ga je čvršće uz sebe klizeći jezikom duboko u njegova usta. Danko je znao da se sele na novu teritoriju jer mu je Sara dozvolila da je ljubi niz njen vrat. Dok joj je lagano podizao majicu, lizao je put do njene živahne desne bradavice. Obe bradavice su bile tvrde, a pošto Sara to popodne nije nosila grudnjak, obe su željne pažnje. Danko je sisao i grickao njenu desnu bradavicu pre nego što se prebacio i sisao njenu levu. Sarina ruka je pronašla Dankov potiljak i privukla ga čvršće u svoje grudi.

“To je prelep osećaj”, rekla je, “ali znaš šta bih zaista volela?” upitala je Sara, dok je gledala u njega svojim prelepim smeđim očima. Ne znajući, jer nikada ranije nisu otišli ovako daleko, Danko je morao da pita: “Šta?” lizanje pičke u parku

„Samo nastavi da me ljubiš niže i stići ćeš gde treba.“ Danko joj je skinuo majicu i pršao jezikom preko njenog pupka. Otkrio je da ispod šortsa nema gaćice, ili ako ih ima, bile su malene tange, jer su mu ruke začas bile na njenoj čvrstoj guzi. Danko je pogledao u nju tim tamnim seksi očima, pitajući se da li treba da nastavi. Sara je prošaputala “nastavi, još malo i tu si.”

Danko je pronašao male bele tange, spustio joj šorts do poda, mogao je da vidi koliko je uzbuđena i mokra. Polako je obliznuo njene usmine preko tangi i podigao ruke da ih povuče dole. Povlačeći ih dole, Danko je prvi put ugledao Sarinu pičku. “Jebote… imaš prelepu malu pičku”, rekao je dok joj je razdvojio usmine i duboko zaronio jezik, zbog čega je Sara glasno uzdahnula.

Lagano joj razdvojivši noge, Danko je lizao pičku i gurao dva prsta u nju, izazivajući još jači jauk zadovoljstva. Dok je prstima jebao njenu picu, počeo je da sisa klitoris. Bilo je fantastično i tiho je zacvilila, trudeći se da ne privuče neželjenu pažnju. “Bože kako si jebeno ukusna!“ Sara je bila sa drugim momcima, ali Danko je zaista znao kako da pruži devojci zadovoljstvo svojim jezikom, a ona je jedva čekala da se oduži za taj čin sopstvenim oralnim zadovoljstvom.

Danko je povećao tempo prstiju i gricnuo njen klitoris. Sara je pritisnula njegovu glavu čvršće uz svoju pičku kada su počeli prvi mali talasi zadovoljstva. Svršila je a on je sa osmehom dočekao njene tople sokove. Nacerivši se od uha do uha, pogledala je dole u njegovo blistavo lice svo mokro od njenog soka.

Sara je ustala, brzo ga je povukla i gurnula uz drvo, kleknuvši. Danko i Sara su ranije razgovarali o oralnom seksu i Sara je uvek govorila da je dobra u tome, a činjenica je bila da je zaista uživala da daje oral, čak više nego da ga prima. Danko je bio spreman da eksplodira. Ona je oslobodila njegov kurac u par pokreta. Sara je volela prizor tvrdog penisa sa blistavom ljubičastom glavom. Obmotala je ruku oko Dankovog kurca i polako ga drkala, uzrokujući malo oslobađanje pre-sperme.

I dalje ga držeći u ruci polizala mu je glavić, a zatim usisala samo vrh u svoja usta, gde je vrtela jezikom okolo. Spustivši ruku na njegova jaja, celog ga je uzela duboko u usta. Podigavši pogled, videla je Dankove oči zatvorene u čistom zadovoljstvu dok je lizala gore-dole po ivici njegove kurčine, pazeći da ga zadrži tamo, tačno na ivici. Sara je ponovo otvorila usta i polako se vratila dole preko njegovog penisa sve dok on ponovo nije bio potpuno zarobljen u njena vrela, vlažna usta. tucanje u parku

Volela je osećaj njegovog penisa u ustima i znala je da je blizu da joj pruži ono što je zaista želela. Jebala mu je kurac ustima dugim sporim potezima dok mu je hvatala jaja u levoj ruci. Kada je videla da je blizu, podigla se na noge i smestila se na njegov kurac svojom uskom pičkom. Ne postoji objašnjenje kako Danko nije odmah svršio na mestu! Uhvatio ju je za guzu, zario joj jezik u usta i počeo da je tuca u stojećem položaju.

Intenzitet je bio blag i usporen kako bi uspeo da odlaže svoj vrhunac. Sara je uzdisala i lizala celo njegovo lice dok se grčila na njemu. Povremeni šumovi u pozadini nisu ni dopirali do njih. Ako ih je neko i gledao niko ništa nije rekao. Tucanje je odagnalo svaki mogući trenutak stida ili samosvesti. Bili su van kontrole.

„Javi mi pre… nego svršiš…“

Danko je shvatio poruku i nabijao se u nju još samo minut dva pre nego joj je dao do znanja da je gotov. Kleknula je ponovo i ovaj put svom jačinom zgrabila kurac usnama. Uz jak urlik Danko je počeo da puni njeno grlo svojom semenom tečnosću. Gutala je i trljala klitoris dok je upijala njegovu slankastu aromu.

Nastavila je da muze Dankov kurac dok on nije završio i dok nije progutala poslednju kap njegove sperme. Izvukavši njegov kurac iz usta, očistila ga je i nežno vratila u šorts, ustala i dala Danku brzi poljubac u obraz.

„Hajde da vidimo kuda vodi ona druga staza“, rekla je dok se vraćala ka glavnoj stazi. Danko je samo stajao i gledao njeno seksi dupence kako se njiše dok je skakutala, smešeći se u sebi. Znao je da više nisu samo najbolji prijatelji. Postali su i ljubavnici.

KRAJ!

(Visited 661 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Obična Šetnja Parkom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!