25 marta, 2023

Nezaboravan let za Italiju

jebanje u toaletu aviona

Bila je na aerodromu i čekala ga da se pojavi. Nije ga videla tri nedelje a nije ni razgovarala s njim skoro isto toliko, počela je da postaje zabrinuta da se neće pojaviti i da će morati sama da leti. Srećom, krajičkom oka ugledala ga je i na licu joj se pojavio divan osmeh koji je rezervisala posebno za njega.

„Jebote mislila sam da nećeš doći!“ Rekla je grleći ga i jebozovno ga pogledavši. “5 minuta pre ukrcavanja… baš voliš da me držiš u neizvesnosti.”

“Zamisli šta bismo sve mogli da uradimo za 5 minuta.” rekao je, dok joj je ljubio vrat usled čega su joj zaklecala kolena.

“Sačuvaj to za Italiju!” rekla je okrenuvši se i pokazavši kartu za ukrcavanje osoblju.

„Evo nas, 25A i 25B odmah pored toaleta, baš zgodno.“ rekla je, a on je podigao obrve i nasmejao joj se. Seli su i raskomotili se. Nije bila žena koja voli da leti avionom i veoma brzo je postala nervozna i uznemirena.

“Opusti se dušo…” Rekao je, milujući joj nogu od kolena do kuka. „Bićemo tamo začas… a mogu da smislim mnogo načina na koje možemo da iskoristimo vreme…”

Zakolutala je očima, ali sada se barem smejala. Avion je poleteo i ubrzo su bili u vazduhu. Njen stres se donekle smirio i ona se nagnula preko sedišta da ga poljubi. Dok su se ljubili, stavila je ruku na njegovu nogu i polako je pomerila prema gore. Njegova ruka se pomerila ka njenom licu i on je čvrsto privukao k sebi.

„Želite li nešto pojesti, popiti?“ – upita stjuardesa prekidajući intimni trenutak.

“Khm ne, hvala.” On je odgovorio, okrećući se prema njoj da joj šapne: „Ako planraš da mi stvoriš masivnu erekciju, možemo li bar da stavimo ćebe preko nas?“ nasmejala se i namestila ćebence preko njegovog krila. Stavila je ruku na njegov kaiš pod ćebetom i petljala po kopči dok je nije otkopčala.

„Malo da se raskomotiš…“ rekla je uz osmeh a oči su joj pokazivale da su njene misli čista perverzija. „Nisam sigurna da li je u pitanju pritisak vazduha ili adrenalin, ili samo zato što si mi nedostajao, ali želim da se jebemo kao nikada ranije.“

“Volim kad si tako napaljena i jebeno prljava.” Poljubio ju je i namestio joj kosu na jednu stranu, poljubio je u vrat, nežno je naježivši svojom bradom. Zastenjala je i stavila mu ruku na glavu, nemo ga moleći da ne prestaje. Njena druga ruka je otkopčala njegove farmerke i brzo je bila u njegovim pantalonama. pušenje kurca u avionu

“Volim tvoj kurac.” Rekla je, čvrsto držeći njegovu masivnu erekciju. „Molim te, mogu li ga polizati?“

„Ufff… Kako da odolim kad tako lepo pitaš?“ Odgovorio je sa požudom u glasu.

Spustila je glavu i navukla ćebe preko sebe. U roku od nekoliko sekundi mogao je da oseti njene usne oko svog pulsirajućeg penisa, njen jezik kako liže po dužini, njene ruke se savijaju i nežno masiraju njegova jaja. Podigao je ćebe da bi mogao da je posmatra i milovao je po kosi, pitajući se koliko dugo može da je izdrži pre nego što joj napuni usta.

Stenjala je i pravila čuda svojim ustima jezikom i usnama. “Uffff…. Tako sam jebeno napaljena, sada ćeš morati da me jebeš kako znaš i umeš!” Rekla je izlazeći iznad ćebeta. “Nađimo se u toaletu za dva minuta.” Popela se preko njega, pazeći da se njena savršena guza trlja o njega i zadržala se dovoljno dugo da on bude potpuno siguran da je to radila namerno.

Udario ju je po guzi kad je ustajala i oči su joj zatreperile od želje, ugrizla se za usnu na način na koji on voli i nestala je u toaletu. Sačekao je da erekcija malo splasne, uredio se i zakopčao kaiš. Pogledao je kroz prozor i zapitao se da li je prošlo i dva minuta. Očajnički je želeo da je pojebe, njihovo vreme razdvojenosti samo ga je nateralo da je još više poželi i iako je prošlo skoro mesec dana, još uvek je mogao da se seti kakav je osećaj bio biti u njoj.

Pokucao je na vrata toaleta “ja sam!” Prošaputao je i čuo je kako brava klizi i kada su se vrata otvorila, smestio se unutra. “Malo je tesno ovde!” Rekao je i osetio njeno vrelo telo uz sebe.

„Jeste, ali znaš mene i skučene prostore…“ poljubila ga je u usta, oduzimajući mu dah i vodila mu ruku uz suknju. „Tako si zaboravna… Mislim da si opet zaboravila da obučeš gaćice!“ Milovao ju je po guzi dok ju je ljubio, njene ruke su otkopčavale njegov kaiš i povlačile njegove pantalone i bokserice dole.

Uzela je njegov kurac i trljala ga o sebe. „Tako si mokra, volim kad me ovako zavodiš, znaš kako da me napališ do ludila.“ Klizila je gore-dole po njegovom kurcu, trljajući ga čvrsto o sebe, stenjući dok je to činila.

“Molim te jebi me.” Prošaputala mu je na uho. “Tako dugo nisam osetila tvoj kurac, trebaš mi u sebi. Molim te.” Ona je volela da ga moli, a on je voleo da to čuje. Prebacio je svoju težinu na nju, prikovavši je uza zid svojim snažnim rukama i spustivši kukove zabio je kurčinu u nju. Dahtala je i stenjala, način na koji se njegov tvrdi penis osećao u njenoj pički bio je nestvarno dobar. jebanje u toaletu aviona

Podigao ju je rukama pritiskajući prste uz njenu kožu dok je ona obavijala noge oko njegovog struka, dozvoljavajući mu da odredi tempo. Bila je kao i uvek topla i uska, ugrizao ju je za rame dok se zabijao u nju. Uzbuđeno je uzviknula, što ga je ohrabrilo da nastavi.

„Očekujemo blage turbulencije, molimo sve putnike da se vrate na svoja mesta i zakače pojas.“

“Ahhhhhh, jebote, nemoj stati!” Rekla je, pošto je osetila kako usporava, bila je blizu vrhunca i pošto nije masturbirala tri nedelje kao što mu je obećala, očajnički je želela orgazam.

„Ne bih mogao ni da sam hteo.“ Odgovorio je, zabijajući se dublje, jer je zbog turbulencije izgubio ravnotežu. “Sanjao sam noćima o ovome!” Snažno se gurnuo uz nju i hitno je poljubio u usta: “Svršiću.”

I ona je bila veoma blizu i sa levom rukom oko njegovih ramena, desnom rukom je uhvatila levu bradavicu i povukla je želeći jače da doživi orgazam. “Da! Jače! Da! Napuni mi pičku…” Vrištala je dok je njena pica pulsirala za njim, oslabila je u nogama koje su još uvek bile oko njegovog struka. Zastenjao joj je u vrat i snažno je poljubio.

Mlazovi vrele sperme u ogromnim količinama sjurile su se u njen vaginalni kanal. Svršavali su u isto vreme, nešto što godinama nisu doživeli sa svojim supružnicima. I nisu se brinuli da li će ih neko čuti. Bili su glasni, oštri, ali bili su zadovoljeni.

“Volim da svršavam u tebe.” Rekao joj je dok je podizao svoju odeću.

“Nedostajao si mi.”

Namestila je svoju kosu gledajući se u ogledalu i izašla iz toaleta, teturajući se vraćala na svoje sedište. “Misliš da svi znaju?!” Upitala je, osvrćući se na ostale putnike.

„Mislim da su verovatno svi čuli tvoj nastup.“ Rekao je, navikao je i voleo je što je glasna tokom seksa.

“Moraćeš da mi zapušiš usta sledeći put.”

„Rukom?“

„Rukom, gegom, kurcem… kako god.“

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 3 Prosecna ocena: 4.3]
(Visited 557 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!