jun 15, 2024

Nevaljala Baka

0
baka sisa unukov kurac

Roditelji mi nisu verovali i nisu me smeli ostaviti samog u kući da ne napravim neko sranje, tako da sam ostao kod bake udovice dok su oni otišli ​​na dvonedeljni odmor. Imao sam važne ispite, tako da je studiranje bilo prioritet. Iako je Baka bila u 60-ima, imala je dobru figuru, ni vitka, ali ni debela. Imala je neverovatne grudi. Skoro uvek je nosila usku suknju i bluzu sa V izrezom koja je pokazivala divan dekolte kao rezultat korzeta koji joj je čvrsto pritiskao grudi.

Stalno sam bio napaljen kad god smo se sreli i nisam mogao da skinem pogled sa nje. Baka je bila stroga i kada sam stigao prvog dana, jasno mi je dala do znanja da moram se brinem o sebi. Pravila bi doručak svakog jutra, ali pre toga sam je morao probuditi u 7.00 sa toplim čajem i tostom namazanim puterom.

Sledećeg jutra sam pokucao na njena vrata pre nego što sam ušao. Dok sam prešao preko tepiha do njenog kreveta, Baka se podigla na jastuke i, dok je to učinila, prednji deo njene spavaćice se zakačio za posteljinu. Velikodušna dojka je iskočila. Nisam mogao da verujem svojoj sreći. Baka to izgleda nije primetila. Bez želje da pokrijem njenu golotinju, zagledao sam se u njene grudi i osetio kako mi kurac počinje pulsirati.

Spustio sam poslužavnik da ga sakrijem što sam bolje mogao i brzo seo na ivicu kreveta s rukama u krilu da se obuzdam. Dok se ona koncentrisala na sipanje čaja i mazanje tosta marmeladom preko putera, bacio sam onoliko lukavih pogleda koliko sam smeo. Čak i sada mogu da zamislim njenu lepotu grudi blago spuštenih zbog veličine i tamne areole koje okružuju punačku bradavicu.

Ćaskali smo dok je jela, a onda me je oterali da bi mogla da se skine i spremi za kupanje. Odneo sam poslužavnik dole i pokušao da otklonim prljave misli što je bilo nemoguće jer sam se osećao tako napaljeno. Kasnije je Baka povikala da je kupatilo slobodno, a ja sam krenuo uza stepenice da bih sebi olakšao drkanjem.

Kada sam prišao sobi, stao sam mrtav. Kroz blago otškrinuta vrata sam mogao da vidim kako suši svoje golo telo. Bila je pognuta a grudi su joj bile u slobodnom padu, ljuljale su se tamo-amo u ritmu njenog sušenja. Nisam mogao da odvojim pogled od njih i bio sam svestan da mi se pre-sperma sliva u bokserice. napaljena gola seksi baka

Pomerila je peškir nagore, osušivši se preko stomaka dok nije stigla do grudi. Trljala je peškir preko svoje desne sise kada je naglo stala. Jeza me prošla kad sam podigao oči ka njenom licu. Ona je zurila u mene! Osetio sam kako mi krv juri iz kurca u lice. Okrenuo sam se i pobegao niz stepenice očekujući da će viknuti za mnom, ali nije.

***

Kad god je bilo moguće, provodio sam dan u svojoj spavaćoj sobi sa namerom da učim; u stvarnosti krijući se u stidu i strahu. U vreme obroka uglavnom je vladala tišina i napetost je bila prisutna. Svaki trenutak očekivao sam predavanje. Uveče smo u tišini gledali TV dok mi nije rekla da je vreme za spavanje. Zamerio sam što mi je naređeno da idem rano u krevet, ali ona nije bila žena sa kojom si se svađao.

Na putu do vrata, rekao sam, ‘Laku noć Bako.’

‘Zar ne dobijam poljubac za laku noć?’ ona je odgovorila.

Bio sam previše nervozan da bih se suočio s njom, pa sam se pretvarao da ne čujem i odjurio kroz vrata u krevet. Ne znam u koje vreme me je probudila. Bio je mrak pa je upalila noćnu lampu i sela na ivicu mog kreveta. Seo sam i naslonio se na jastuke, zahvalan što nisam imao izbočina u mojoj pidžami.

„Jesi li previše mator da daš Baki poljubac za laku noć ili šta?“

„Ne, Bako. Naravno da nisam.“ Približila se i poljubila mi usne.

To je bilo iznenađenje. Do tada je to uvek bio zagrljaj i kiss u obraz, ali ovo nije bio normalan poljubac, bio je vruć kao da se dugo nije ljubila sa nekim. Baka me je samo nastavila ljubiti i nakon što sam se oporavio od iznenađenja shvatio sam koliko uživam u tome. Nije imala nameru da stane.

Na trenutak je povukla glavu, ali se vratila sa porastom strasti. Nisam imao iskustva sa takvim ljubljenjem, pa sam dozvolio sebi da se ukočim u zadovoljstvu Bakinih usana koje preuzimaju kontrolu. Njen jezik je pritisnuo moje usne i pretpostavio sam da ću otvoriti usta kako bih omogućio pristup. Delovalo je glupo, ali ubrzo sam shvatio da nije jer je gurnula svoj jezik u moja usta i pronašla moj jezik.

Polizala ga je i kada se na trenutak odmorila, ja sam počeo da sisam njen. Bilo je to mnogo intimnije i smelije od normalnog ljubljenja, što je postalo još uzbudljivije jer je to bila moja baka. Posle nekog vremena, povukla se i prošaputala: ‘Pavle, ono što si jutros uradio je bilo nevaljalo. Šta misliš da će tvoji roditelji reći?’

Progutao sam i promrmljao: ‘Izvini.’

„Pa, nisam se odlučila da li ću im reći. Zavisi koliko budeš dobar prema meni tokom naredne dve nedelje.’

„Uradiću šta god želiš Bako. Bilo šta.’

‘Jesi li uživao u špijuniranju jutros?’

Pocrveneo sam. Bilo je očigledno da to ne mogu poreći. ‘Da.’

‘Da li su ti se dopale moje sise?’

Nisam mogao da verujem da vodimo ovaj razgovor. „Da, jako su lepe.’

„Hoćeš li da ti ih Baka pokaže?“

Ispustio sam uzdah. “Da, molim te.”

Otkopčala je gornje dugme svoje bluze, a zatim zastala. ‘Ne, ti skini Bakinu bluzu.’ Ruke su mi drhtale dok sam se polako kretao odozgo prema dole. Dok sam uživao u svlačenju, ona je raskopčala suknju i spustila je niz noge na pod. Otkopčao sam poslednje dugme i Baka je dozvolila da joj odeća sklizne niz ruke.

Ona se nasmejala. „Brzo učiš. Znate li šta da radiš s njima?“

Gubila je dah kad sam ih pomazio, stegnuo i ljubio svaki centimetar. Nisam mogao da se zasitim njenih neverovatnih grudi. Baka je teško disala dok je klečala na krevetu, opkoljavala moje noge. „Oh, to je dobar dečko. Sada poljubi moje bradavice, posisaj ih.“

Dok sam joj sisao levu bradavicu, igrao sam se desnom. „O, to je dobro Pavle. Povuci ih. Stisni Bakine sise.“ Minuti su prolazili dok sam je mazio. Bilo je to blaženstvo, ali na kraju se zavalila. “Ti si tako nestašan mali dečak sa svim ovim stvarima koje radiš svojoj baki.” Povukla je posteljinu. „Daj da te baka pogleda.“

Baka je zurila u izbočinu u mojoj pidžami. „Da vidimo šta Pavle ima za Baku“, zarežala je dok je povlačila moj donji veš. Nikada nisam video svoj penis tako velik i tvrd. Stajao je kao debeo stub sa finom kapljicom pre-sperme koja je klizila niz osovinu. Baka se spuštala niz krevet dok nije ležala punom dužinom između mojih nogu.

„Pusti svoju baku da pažljivo pregleda.“

Zastenjao sam kad je počela miluje moja jaja, a onda su njeni vrhovi prstiju zadirkivali moj šupak. Ne bih verovao da njen dodir može doneti tako neopisivo zadovoljstvo. Predela je dok su joj se prsti pomerali prema gore, prateći liniju na donjoj strani mog kurca, čineći ga gotovo van kontrole.

„Mislim da ne možeš da izdržiš mnogo duže. Nema veze, možemo to da rešimo.“

Njena usta su se pomerila do mog penisa, a jezik joj je izašao i nežno je obljubio glavu. Na kratak trenutak njene usne su se otvorile dok me je uzela u usta pre nego što je ostavila trag nežnih poljubaca dok su njene pune, meke usne putovale niz moju osovinu. Nisam mogao da verujem u ovaj nivo intimnosti. Moja baka ljubi moj penis i uzdiše.

„Mmm, tako dobro ukusno i tvrdo… jebeno lepljivo.“baka sisa unukov kurac

Osećaj u mojim jajima je signalizirao da ću svršiti. Baka mi je podmetnula samo nekoliko poljubaca pre nego što sam počeo da ispuštam spermu. Brzi mlazovi udarili su joj u čelo i u ofarbanu kosu, ali je ipak nastavila da zadovoljava mene i sebe.

„Bako, izvini“, rekao sam. “Nisam mogao da se zaustavim.”

Polizala mi je spermu sa glavića. „Ne budi blesav, kako si mogao da prestaneš kad te je baka ljubila.“ Ignorisala je spermu koju sam izbacio na nju i koncentrisala se na čišćenje mog kurca. “Sada sam te istražila, ali i ti treba da istražiš svoju baku.” Baka se postavila tako da je klečala ispred mene. Ispod njenog korzeta mogao sam da vidim bele gaćice. Stavio sam prste i pomazio vlagu. Baka je zastenjala.

Povukao sam gaćice u stranu da vidim zrelu mokru pičku. Gurnuo sam istraživački prst kroz meki donji deo i osetio meku vlažnost svoje prve žene. Baka je skidala ostatke odeće dok sam joj spuštao gaćice koliko god mogu, a zatim i obe čarape. Osetio sam kako mi se kurac vraća na prethodnu čvrstinu.

„Pavle, povuci Bakine gaćice dole.“ Stala je pored kreveta, odbacila ostatak svoje odeće i legla na krevet sa zadnjicom oslonjenom na ivicu i širom raširenim nogama. „Dođi i pregledaj pičku svoje bake“, naredila je.

Klečao sam na tepihu i uživao u njenoj golotinji. „Otvori me prstima“, promrmlja Baka. Uradio sam kako mi je naređeno, razdvojio joj usmine i ugledao duboko njeno najintimnije mesto. Bilo je to neverovatno, sjajni zidovi natopljeni njenim sokovima. Nisam mogao da odolim da ne stavim usta na njene unutrašnje usmine i ne poljubim je. „Ohhh, to je divno ti slatki momče.“ Njena ruka se spustila i prstima je povukla klitoris. „Sisaj ovo.“

Kada sam to uradio rezultat je bio spektakularan. Baka je povikala od strasti i još je više soka poteklo iz njene rupe. Moj kurac je goreo od požude zbog onoga što radim svojoj baki i sisao sam još jače. „Jebi me“, zastenjala je, „jebi me sada. Brzo, nabij svoj kurac u baku.“

Ustao sam, a ona je zgrabila moj kurac i povukla me k sebi. „Podigni mi noge“, rekla je. Dok sam je podigao moj penis je utonuo u njenu picu. To je bilo jebeno neverovatno. Njena vlažna toplina me je čvrsto držala unutra i onda sam uradio ono što je bilo tako prirodno. Tucao sam je, jebao sam rođenu baku jako. jebanje bake u pičku zrelu

Da nisam svršio samo kratko vreme pre toga, verovatno bih ispalio spermu u drugom ili trećem udaru. Nastavio sam da je karam sve dok nije počela da stenje na način koji nikada ranije nisam čuo, podsećajući me na životinju. „Jebi baku!“, zastenjala je, „Pavle, jebi me.“ Naše stenjanje je postalo glasnije dok smo se jebali, a onda sam osetio zatezanje oko svog kurca dok su ga Bakini mišići uhvatili.

Sekund kasnije svršila je. Počela je da plače i njeno telo se treslo dok je njen orgazam preuzeo kontrolu nad njom. Pogled na njene grudi koje poskakuju dok je dostizala vrhunac, njeni krikovi strasti i njene požudne uvećane bradavice bile su previše i takođe sam izgubio kontrolu. Mlazovi sperme su uletali u nju i čulo se zadovoljavajuće cviljenje dok se moj penis praznio i ispunjavao njenu mokru rupu.

Srušio sam se na nju i odmarali smo se u zadovoljnoj iscrpljenosti sve dok Baka nije uzela moje lice u svoje ruke i poljubila me. „Od sada mladiću, ti spavaš u mom krevetu da te imam kad god poželim, a ja ću nositi široku spavaćicu kako bi tvoje ruke mogle lutati i igrati se sa mnom čak i dok spavam.“

Tokom narednih dve nedelje saznao sam kolika je Baka seks drolja.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 105 Prosecna ocena: 4.7]
(Visited 28.984 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!