6 juna, 2023

Nase Ljetovanje

0
gleda kako mu ženu jebe drugar

Rijetko susrećemo bračni par iz susjednog grada koje smo upoznali prije nekoliko godina na moru. Planirajući odmor 2002. sjetili smo se ugodnih trenutaka sa prethodnog ljetovanja i predložismo poznanicima da letujemo u isto vrijeme i na istom mjestu. Simpatični oni nama ai mi njima, tako da pade dogovor o zajedničkom ljetovanju.

Oni su četrdesetih a mi tek preko trideset godina ali postoje zajednička interesovanja prema sportu, umjetnosti, politici … Moja žena zna za moje neobične avanturističke sklonosti; neostvarene želje da upoznamo odgovarajući par gdje bi ponekad razmenuli partnere u smislu vikend slobode i zato me ljubomorno čuvala i od Mile, koju Branko također sebično pazi.

Preostalo mi je da žudno zagledam Milu i njezine bujne sise, tražeći zadovoljstva u preostalim detaljima koji naš praznik čine zabavnim. Ipak se jednostrana avantura dogodila: Jednom prilikom, dok se Mila posvetila djeci – Bane, moja Ljilja i ja veslajući rukama na malom gumenom čamcu, desetak metara uz obalu, udaljismo se od kupača.

Ponašanje saputnika mi je dalo do znanja da se među njima nešto događa i odlučih da ih ostavim same. Kada smo bili na pravcu jednog restorana rekoh da idem na pivo jer je čamac premali za troje, na što Ljilja uzvrati da će oni okružiti oko uzvišenog poluostrvca pa će mi se pridružiti.

Ja sam pošao prema restoraima i kad oni zamakoše za greben poluostrvca, reših da Kibicuju šta će se među njima dalje događati. Pritajio sam se iza žbuna na uzvišenom grebenu, odakle je mali gumeni čamac bio udaljen najviše tridesetak metara. U njemu Branko ljubi i miluje Ljilju dok se ona strastveno uvija uzvraćajući poljupce. Ona je ubrzo legla na njega i počela se nabija, vrteći svojom pohotnom guzom. gleda kako mu ženu jebe drugar

Bili su sigurni da ih nitko ne vidi jer su divlja plaža lijevo i naša javna desno prilično udaljene od tog kutnog kamenitog izoliranog prostora. Vrlo brzo su prešli na glavnu stvar: Zaiđe on među butine moje raspaljene ženice i poče da se zakiva u njen vulkan. Gledam kako mu se ona odozdo podbija da bi ga što bolje primila. Moja izraslina u šorcu je bila toliko moćna, da sam poželio da im se pridružim.

Ipak sam ih ostavio na miru jer bi to za njih bilo neugodno iznenađenje. Ta strastvena jebačina je trajala desetak minuta. Branko vjerojatno napuni njenu pohotnu ribicu a zatim zadovoljno razmeniše strastvene poljupce. Kada su iz čamca ušli u vodu da se peru, odstupih u restoran da pijem pivo, spreman da častim zadovoljni par.

Nisu tako brzo došli jer su im trebale psihološke pripreme. Nakon dvije-tri večeri, legosmo oko ponoći, kada se začu prepirka između Branka i Mile. On joj s vrata reče: odoh da se napijem, pa kad ti dođem. Ljilja ustade i, kao, ode da pita Milu šta je među njima? … Možemo li što pomoći? Nema Ljilje petnaestak minuta.

Ustao sam i oslušnuo da ona nije kod Mile. Zaključih da je dogovor između Branka i Ljilje sve inscenirao i krenem na obalu da ih potražim. Bio sam uvjeren da je odgovarajuće mjesto za susret na plaži; kod stolova i klupa gdje se kupači preko dana osvježavaju u hladovini. Kada sam zaobilazeći pažljivo kroz nisko raslinje prišao blizu male borove, primetih da se maze ispod drvetom kod stolova.

Koliko starstvenih poljubaca, uzdaha, nježnih dodira a zatim mu ona skida majicu i šorc kao i on njoj. Uvija Ljilja guzom da bi uske hlačice mogle sići preko guze sa zgodnih kukova. Navalio Bane ustima na sise dok ona držeći ga jednom rukom oko vrata sva popaljena zabacuje glavu unatrag tražeći drugom rukom njegovu muškost. Zauzeo sam povoljnu poziciju iza najbližeg žbuna i uzbuđen posmatram nesvakidašnju scenu iz ležećeg položaja sa sedam-osam metara.

Ponoćna mjesečina blago zatamnjena krošnjama drveća stvara romantičnu scenu. Branko ima neku čudnu tehniku uvrtanja bradavica tako da se ona uspaljena topi sa velikim izljevom strasti. Grabi mu ona kurac i najprije nježno oblizuje glavić a zatim polapno stavlja cijelog usta, gušeći se od zadovoljstva. Neposredno poslije toga on je povali na drveni stol, izliza pičkicu dva-tri minuta i poče da joj nabija pripremljenu kurčinu.

Ljilja sve glasnije pusta neartikulirane glasove zadovoljstva. Kada su uhvatili ritam ona otpoče glasno da proiznosim svoje želje i osjećaje-kao najveća kurva: Bane hoću te, želim te, jebi me, stavi mi cijeli kurac …

On se nabija u nju dok ona neprekidno ponavlja: Bane, volim te! Izjebi mi vrelu pičku! Cepaj me jače! Tvoja sam noćas – izgovarajući riječi koje su palile njega – moram priznati i mene. Srce mi je kucalo prejako tako da je uz njihove uzdahe i jecaje, čini mi se, ravnomjerno narušavalo ponoćnu tišinu na plaži. Pažljivo sam ih promatrao i osluškivao, gledajući njihova dobro izvajana tijela koja uživaju u svim pozicijama – dok me je posebno uzbuđivala svaka njihova riječ, uzdah, strastveni jecaj.

Kada ga je zajahala i otpočela snažno miješa povremeno poskakujući na kurcu, on je rukama navlači guzove dok bi zatim mijesi sise koje su uslijed strašnog drmoguza povremeno izletali iz njegovih šaka. Posumnjao sam da je to zaista moja žena. Novi momenat mi stvara sliku kose koja se previja mulujući joj ramena i ljubavnikovo lice, sise su od milovanja nadošle kao i bradavice da mi izgledaju masivnije nego ikad.

Znam da ima duge noge ali zar su ovoliko dugačke i da ova jebozovna butka, koju sa ove strane posmatram, prelazi u guzu ovoliko izraženu i nemirnu? Da, iz ove perspektive na mjesečini i na tuđem kurcu je nikada nisam vidio.

Ta slika mi više ne izlazi iz glave. Ne mogu se riječima opisati glasovi koji su se čuli u momentu kada se on praznio u moju jebozovnu ženicu. Bezbroj vatrenih poljubaca i uzdaha govore koliko im sve prija iu kom se stanju nalaze. Kada je završena prva runda, potražiše na obali česmu za osvježenje a zatim su onako goli prošetali pored plaže, udišući miris mora uz dim cigareta.

Gledao sam sve ovo kao najčudniju erotski film u kojem moja, navodno vjerna supruga, ima ulogu kurvetine, kujice … Vratili su se pod drvo i seli na sto, pričajući petnaestak minuta o bračnim okovima, dijeleći jedno drugom komplimente. pušenje kurca neverne droljetine

Poslije dvadesetak minuta, dok on sjedi na stolu i mazi je, ona se spusti na klupu i otpoče da mu liže jaja a zatim puši opušteni kurac, pripremajući ga za sljedeći sudar. Branko počinje uzdiše i rukama nježno navlači njenu glavu dajući ritam. Kada su bili u potrebnoj ekstazi, pohotno i nezasitno kidisase jedno na drugo.

Ona se naguzi oslonjena na stol dok on od pozati zavlači najprije nježno, stavljajući do kraja i vadeći ceo – uz usklađen ritam i tihe uzdahe. U jedno momentu ona poturi na sto pod laktove odjeću a zatim, kao kuja, istrči guzu još više, da bi on stojeći na sediš od stola počeo snažnije da prodirao u nju, grubo tucajući pomahnitalu ribicu.

Kočnice su popustile tako da se strastveni partneri nekontrolirano karaju; digla mu je noge na ramena i on rokao nekoliko minuta, zatim sa strane jedna noga u zraku dok on snažno zavlači, pa zatim od pozadi da je njena glava polako otišla dole ka sjedištu stola a ruke oslonjene na zemlju …

Slušao sam njega: Moja si razvaliću te, hoću tvoju pomahnitalu pičkicu, ti si moja kurvica, jebeš se kao … – da bi «moja čedna» Ljilja uzvraćala: tvoja sam rasturaj i razvaljuj to želim, uzeo si me i jebi, tvoja sam kurva i kuja i sve što želiš da budem! Ona se ponekad okretala da mu gleda facu, nudeći da joj davi sise tražeći da je izjebe za pamćenje. Izmenjali su razne poze uz škripu stola, da sam posumnjao da se ne polomi pod raspaljeni parom.

Ljilja spermu ne voli na tijelu, i naslutih dogovor da je napuni. U tom trenutku sam i ja zalio borove iglice ispred sebe, smirujući moj prenadošli kurac, čije mjesto je zauzeo drugi komad. Kada se kod njih uz urlike dogodilo, neki minut se primiriše, razmjenjujući bujicu poljubaca, zatim se uhvatiše za ruke i kao zaljubljeni par na nudističkoj plaži otišli u vodu na pranje. Prosto da ne povjerujem da moja žena ovako uživa u seksu.

Promjena … Čini mi se i ljubav je prisutna? ! Za desetak minuta sam bio u krevetu dok se ona uvuče petnaestak minuta kasnije. To čekanje je izgledalo kao vječnost. Tucali smo se fantastično, dok je izjebana i podnatekla, vlažna ribica djelovala kao izvraćeni. Tijelo moje ljubomorne ali ipak drage ženice je imalo tisuće pokreta, vjerojatno maštajući da je Branko i dalje rastura.

(Visited 1.440 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 4.5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!