4 oktobra, 2023

Najlonke Teta Jasne

0
najlonke njegove milf komšinice

Teta Jasna je bila prijateljica moje majke, neko ko nas je posećivao jednom nedeljno, zajedno su išle u kupovinu, i takođe izlazile sa drugaricama vikendom. Kao napaljeni 19-godišnjak student, uživao sam u devojkama sa kojima sam imao seksualni kontakt, ali nisam mogao da nađem redovnu drugaricu za jebanje, tako da je moja masturbacija bila veliki deo moje svakodnevne rutine. Uvek dva puta dnevno, a u lošem danu 4 ili 5 puta.

Fokus je često bio neki od pornografskih zaliha moje braće pa čak i donji veš moje mame što je svemu tome dalo drugu dimenziju. Teta Jasna je godinama dolazila kod nas, a njene preplanule hulahopke nikada me nisu ni najmanje zanimale, sve do dana kada sam primetio da je obula nove štikle.

Štikle su bile veoma seksi posebno u tamnim najlonkama koje je imala na sebi, tako da sam se onda usredsredio na vrhove njenih čarapa. Od pogleda ka njenim najlonkama, do podizanja suknje dok je sedela, prošli su meseci. Sa samo jednom posetom nedeljno, uvek sam sedeo tačno nasuprot i strpljivo čekao. A onda se desilo, njena suknja se zaglavila u jastuku stolice, prekrstila je noge i otkrila gornji deo čarapa, par centimetara bledih punačkih butina i haltere sa metalnom kopčom.

Moja masturbacija tog dana je bila stimulativna. Jasna je bila školski sekretar na lokalnom fakultetu i bila je živahna žena. Bila je prosečne visine sa vrlo malim strukom i neki bi rekli veliki okrugli donji deo i pune butine. Uopšte nije bila debela, dobro oblikovani listovi, ali su joj butine i donji deo definitivno bili na punijoj strani.

Poprsje joj je bilo izraženo, obično je nosila bluze ili uske džempere, i suknju sa blagim lepršavom delom da bi se izborila sa njenim ljupkim okruglim donjim delom. Cipele su bile ili puna peta ili štikla ne prevelika. Njene noge su uvek bile prekrivene tamnosmeđim najlonkama.

Međutim, stvari su se promenile jedne večeri kada sam seo preko puta Jasne u mojoj kući. Nisam zaista gledao na Jasnu kao na seksualni objekat kada je bila u poseti, ali ovom posebnom prilikom sam sedeo nasuprot nje u našoj dnevnoj sobi. Razgovarala je sa mojom majkom i nije obraćala pažnju na mene. Jasna je nosila svoje crne sjajne štikle, i primetio sam da njene čarape imaju tamniji deo na peti i prstima u odnosu na ostatak čarapa.

Moje interesovanje je već počelo da raste. Posle tog prvog pogleda uvek sam se uverio da budem na najboljem mestu naspram Jasne, jer je ona serijski prekrstila noge, znao sam da ću, ako budem istrajan, imati sreće sa pogledom uz njenu suknju. To je trajalo nedeljama, a onda se pojavila posle nekog sastanka noseći ravnu suknju ispod kolena i te divne crne otvorene štikle. tamne seksi najlonke i štikle

Njene čarape su bile boje tamne čokolade, moje omiljene. Jasna je sedela tamo nekoliko minuta, a zatim se pomerila napred na svojoj stolici da uzme šoljicu kafe, suknja joj je kliznula i ona se zavalila u stolicu i prekrstila noge, moj penis je u trenu bio tvrd. Očigledno je bio na vidiku divan duboki šav gornjeg dela čarapa, i beli halteri i hromirana metalna kopča pričvršćena za najlonski šav.

Svake nedelje nakon ovoga, sedeo sam i čekao da mi teta Jasna obezbedi 2 sata najlonske predstave, i na te slike ću da masturbiram sledeće nedelje. Često sam sanjao da dobijem pristup njenom iznošenom donjem vešu (već sam bio zavisnik od maminih nošenih gaćica).

Prelomni tenutak bio je kada nam se pokvario kotao za centralno grejanje. Teta Jasna nam je ljubazno ponudila da koristimo njeno kupatilo (živela je u neposrednoj blizini) za nekih 10-ak dana dok se bojler i grejanje ne poprave. Neću da lažem i da kažem kako se inače kupam svaki dan, ali sam uspeo da posetim oko 6 puta kuću teta Jasne, a njena korpa za veš je bila u njenom kupatilu.

Imao sam običaj da provedem sat vremena kupajući se u njenoj kadi, ili je barem mislila da sam se kupao. Proveo bih 20 minuta ćaskajući s njom o manje više nebitnim stvarima, a onda bih otišao gore da se kupam. Njena korpa je bila poput one od moje mame, Jasna je prala jednom nedeljno, tako da je uvek bila puna nošenih gaćica, najlonki i divnih satenskih mekih grudnjaka.

Čarape su uglavnom bile tamne, tamno žute, čokoladne boje i nekoliko sivih parova. Njene gaćice su bile tako slatke na miris, Jasna je uvek ostavljala veliki trag picinih sokova na njima. Jednom ili dvaput ta predivna sluz je još uvek bila mekana i sveža, bila je tako dobra kada sam je polizao.

Dok sam zaglavljen u kupatilu, često bih se drkao i po 2 ili 3 puta sa svim tim donjim vešom. Srećni dani. Moja jaja su bila najpraznija što su mogla da budu u tom periodu, neverovatan materijal za drkanje. drka na najlonke svoje komšinice

Jednom prilikom nakon toga je Jasna došla kod nas i ja sam seo pored nje, zapravo sa njene leve strane. Oboje smo sedeli na sofi, a ona je bila blago okrenuta udesno da se suoči sa mojom mamom koja je sedela na stolici pored nje. Dakle, Jasna je bila okrenuta prema meni i manje-više potpuno je zaklonila pogled moje majke na mene.

Sedele su i ćaskale o odeći i o tome šta je bilo u novom katalogu. Dok su prelistavale sadržaj, Jasna se nagnula od mene prema mojoj majci kako bi mogla bolje da vidi katalog, što mi je dalo sjajan pogled na njenu lepu punu okruglu guzu, i gledao sam pravo u vrh njenih čarapa, njena suknja je bila prostrana, nikako uska.

Sedeo sam tamo i gledao u kremasto belu butinu i trudio se da je ne dodirnem. Moj kurac je pucao iz mojih pantalona, nisam masturbirao tog dana da bih bio siguran da imam dobar svrš za kasnije. Nakon nekoliko minuta gledanja, Jasna je ponovo pogledala prema meni, spustila pogled na svoju zategnutu suknju, a zatim je pogledala direktno u mene i nasmešila se. Sve je završeno u trenu, ali sam tačno znao šta je igra.

Jasna je dobro znala da joj se čarape pokazuju i želela je da uživam u njima. Dok se okretala, levom rukom je pošla iza sebe i povukla ivicu suknje dalje uz butinu. Otkrivajući mnogo više butine iznad njenih čarapa, ali i haltere i metalnu kopču, koja se napreže u gornjem delu čarapa.

Udahnuo sam duboko i ohrabrio se. Mama me nije mogla videti, tako da sam odlučio desnom rukom prići napred i dodirnuti meku mlečnu levu butinu i nisam se usuđivao da se pomerim, očekivao sam da će se udaljiti, ali nije. Posle nečega što je izgledalo kao godina, počeo sam da je milujem po butinama i čarapama, Jasna je nastavila da ćaska sa mojom mamom i nije reagovala na to što sam je mazio.

najlonke njegove milf komšinicePometio sam suknju tako da mogu da vidim bele satenske gaćice, suknja je bila tik iznad donjeg dela njenih gaćica, tako da sam imao fin pogled na gaćice na koje sam nekoliko puta drkao. Provlačio sam ruku kroz satenski materijal napred-nazad preko njenih gornjih delova čarapa, mekih butina i nesakrivenih delova guze.

Kako sam postajao sve pohlepniji, a ona je samo sedela uživajući u tome, gurnuo sam prste svoje desne ruke u umetak njenih gaćica (deo koji je podebljan i prekriva pičku), trljajući njenu meku picu kroz saten, umetak je bio vruć i veoma vlažan na moj dodir. Moj kurac je bio blizu prskanja svuda u mojim pantalonama, ali sam se čuvao za kasnije.

Kliznuo sam prste ispod gaćica i gurnuo svoja dva prsta na njenu pičkicu. Jasna je očigledno uživala u mojoj pažnji i bila je potpuno mokra od iščekivanja. Moji prsti su krenuli u napad i zarili se u vaginalni otvor moje zrele milf komšinice. Nakon samo 3 ili 4 guranja, Jasna je odlučila da je dosta i ona se okrenula levo na stolicu i sela uspravno.

Ovo me je vratilo na pogled na moju majku, ali je takođe imalo efekat zarobljavanja moja dva prsta umetnuta pravo u natopšljenu Jasninu pizdu. Izvukao sam prste i namestio se u sofi.

Sada kada sam stariji, shvatam da je Jasna verovatno želela da doživi ogroman orgazam dok je sedela i ćaskala sa mojom majkom, ali je morala da sve prekine jer bi je naravno mama skontala, a samim tim i mene i moju ruku.

Nisam bio u potpunosti gotov, moj pristup je možda onemogućen jer je Jasna ponovo sedela uspravno, ali moja mama me još uvek nije mogla videti, tako da je Jasna bacila pogled na mene i dalje sedela sa moje leve strane. Krenuo sam u ogroman rizik ali tako je to kada ste mladi i puni hormona.

Izvukao sam glavić svog penisa iz farmerki i pokazao joj ga. Jasna je nekoliko puta pogledala dole u njega. Moj kurac je izbacivao pre spermu koja je natopila moje pantalone, kožica je bila jako povučena unazad, bio je nabrekao kao nikada ranije.

Kad je moja mama ustala da ode i napravi im još jednu kafu, samo sam navukao majicu preko svog kurca, sve dok mama nije otišla u kuhinju, a zatim sam je podigao da Jasna može da vidi šta mi je uradila. Jasna je buljila u moju kitu dok moja mama nije bila tu, nije progovorila ni reč, već je samo zurila u vlažni kurac koji joj je pulsirao pred očima. Sećam se, njeni obrazi su bili prilično zarumenjeni, sigurno više nego kada je stigla.

Došlo je vreme za spavanje, tako da me je majka uputila u krevet, popeo sam se u svoju sobu i zatvorio vrata odmah za sobom, gurnuo kitu u ruku i navukao ga možda tri ili četiri puta i ejakulirao obilno i snažno. Deluje veoma brzo ali pazite, govorimo o puna 2 sata sedenja pored Jasne, diveći se njenim najlonkama, zatim maženjene njene zadnjice, a zatim uvlačenje prstiju u njenu zrelu mokru pičku.

Zaista sam mislio da će ovo biti početak seksualne avanture sa mojom 46-godišnjom prijateljicom, ona je bila u braku bez seksa i očito je još uvek imala interese za tvrdi kurac. Ali to se nikada nije desilo.

Pokušao sam nekoliko nedelja kasnije da je dodatno stimulišem i jebem prstima, skoro isto kao i prošli put, ali ovaj put se udaljila mnogo ranije plašeći se da nas mama ne uhvati. To nije značilo da je njeno zavođenje najlonkama prestalo, naprotiv, nastavilo se svake nedelje tokom mojih godina života kod kuće.

Jasna je takođe u tom periodu uvek koristila svoju priliku za pun poljubac u moje usne, sa jezikom se čak desilo nekoliko puta na porodičnim zabavama itd, uvek je birala skriven trenutak, jednom na dnu stepenica dok se mama vraćala iz toaleta. Tada je stavila moje ruke na svoje okruglo dupe dok je gurala jezik u moja usta, a još je nosila čarape haltere.

Nepotrebno je reći da sam proveo poslednjih 40 godina drkajući na moju teta Jasnu, i to nikada nije prestalo čak ni od kada sam postao srećno oženjen.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 21 Prosecna ocena: 4.2]
(Visited 5.539 times, 3 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!