5 decembra, 2023
Mršavice plavuša

Debata o tome da li su privlačnije bucke ili Mršavice bi mogla da se vodi danima. Međutim pitanje je da li bi se i tada došlo do konačnog odgovora. Muškarci imaju razne stvari koje žele da vide na dami. Neki žele dame sa ekstenzijama za kosu, veštačkim noktima, sa jakom šminkom, dame sa silikonima, tetovažama itd. Ali mi se danas bavimo pitanjem zašto bi neki muškarci više voleli vitku, mršavu damu naspram bucke.

Kažu da se o ukusima ne raspravlja. I to je tačno. Ali mi danas ne raspravljamo o tome ko šta voli, nego zašto voli. Svako ima pravo na svoje mišljenje i na lične preferencije. Ali moramo se zapitati – zašto su manekenski građene vitke mršave devojke mnogima toliko privlačne? Hajde da zajedno probamo da nađemo adekvatan odgovor. Mršavice slatka

Istina je, mnogi Mršavice smatraju izuzetno privlačnima.

Da, istina živa. Sa tankim nogama i rukama, zategnutim telom i apsolutno bez nabora, bez grama masti. Mnogi muškarci obožavaju da vide devojke koje su „sama kost i koža.“ Ali bitno je da napomenemo razliku između anoreksične i mršave građe. Anoreksične devojke ili neuhranjene su drugi tip. Mi ne pričamo o njima, već o prosto mršavim devojkama. One koje su zdrave, seksi, ali nemaju izražene obline i naslage sala.

One se doživljavaju kao seksualno agilne.

One su u stanju da bez ikakvog napora skinu svoje haljine pripijene. One ljuljaju telo u visokim potpeticama, one su lagane kao da lebde. A da ne spominjem kako su graciozne kada su u donjem vešu. Kada gledamo samu seksualnost – one su metaforički i bukvalno lakše. Lako se mogu kontrolisati u krevetu, gipkije su, fleksibilnije. Sa njima ne postoji poza koja je neizvodljiva. Lagane kao perce, one mogu sve.

Mršavice se obično smatraju zdravijima.

Ovo mišljenje je pre svega zato što debeljuce povezuju sa većim verovatnoćama da se razbole zbog gojaznosti. Muškarci gledaju mršave žene na modnim pistama, deluju tako graciozno, lagano, i to pvezuju sa dobrim zdravljem. Oni im se dive, one šljašte kao kraljice pod tim svetlima, zdravlje prosto izbija iz njih.

Izgledaju zdravije i za rađanje beba.

Zbog toga što imaju manje masti, veruje se da je materica jača i da može lakše da nosi fetus. One imaju manji rizik od srčanog udara i dijabetesa jer srce slobodno pumpa kada je čisto i bez masti. Nivo šećera je normalan što vas čini slobodnim od dijabetesa. To su sve faktori koji muškarce privlače ovim vitkim mršavim damama.

Mršavice ili ne, volite sebe i svoje telo. Mršavice seksi

Završićemo ovo malo izlaganje sa jasnom porukom – volite sve, volite sebe. Imati predrasude znači biti ograničen. Privlačnost je jedno, ali diskvalifikovati druge samo zato što izgledaju fizički drugačije je čista besmislica. Svako ima pravo da ima svoj tip žene, i ne samo u pogledu težine. Neko voli plavuše, neko brinete, neki drugi obožavaju crvenokose. Neki vole niske neki visočije. Ali bez obzira na to, moramo ih sve jednako poštovati.

Različitosti se privlače, raznovrsnost je vrlina. A vi, ako volite mršavice, srećno vam bilo u potrazi za jednom takvom lepoticom. Sigurni smo da jedna tamo negde čeka baš na vas.

IZVOR: https://www.hotoglasi.com

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 5]
(Visited 725 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!