6 februara, 2023

Moje prvo Lez iskustvo

drugarice se ljube u džakuziju

Počelo je kao normalan izlazak nas devojaka. Tipična večera i piće. Bilo je interesantno, zabavno, sa dosta smejanja i pomalo tračarenja, dakle klasično žensko veče. Dok su se svi pozdravljali i govorili laku noć, Ceca me je pitala da li želim da svratim do nje kući i da se još malo družimo jer je noć i dalje bila mlada. Naravno, bila sam i više nego raspoložena za tako nešto. Alternativa je bila povratak svojoj kući sa gomilom ljudi i moje ležanje na krevetu uz neku glupu seriju ili film.

Na prstima smo ušle u njenu kuću pokušavajući da ne probudimo njene ukućane. Dok smo se šunjale malo smo se kikotale usled vina koje smo popili, bile smo blago pripite ali nikako pijane. Osećale smo se kao da smo ponovo u srednjoj školi i dolazimo kući pijane bez želje da nas iko uhvati.

Zgrabila je flašu vina i dve čaše iz kuhinje i uputile smo se u njeno ogromno dvorište jer tamo smo mogle da ćaskamo na miru. Nastavile smo da pijemo vino i delimo uspomene, pevajući prigušeno uz muziku sa telefona. Od kada smo upisale različite fakultete nismo se družile svakodnevno kao ranije, ali smo imale naše devojačke izlaske.

Što je vreme prolazilo to je i atmosfera bila sve veselija. Osećale smo se vickasto, nasmejano, kao da sve možemo i kao da je ceo svet naš. Konačno, Ceca je pitala da li želim da joj se pridružim u džakuziju. dve drugarice u džakuziju

Bila sam pripita, bilo je prohladno jesenje veče i zagrevanje u divnoj hidromasažnoj kadi je zvučalo odlično. Isključila je svetlo na tom delu dvorišta, skinule smo se do grudnjaka i gaćic i ušle u divnu toplu vodu sa mehurićima. Videla sam Cecu kako se svlači mnogo puta tokom godina ali nikad nisam mnogo razmišljala o tome.

Ali, te noći, bilo da je u pitanju alkohol, zvezde ili moj sve veći nedostatak seksa, nisam mogla da prestanem da je gledam. Njen grudnjak je bio od bele čipke i njene tamne bradavice su se providile kroz njega. I, kada se okrenula da uđe u džakuzi, shvatila sam da su sićušne čipkane gaćice koje se podudaraju sa brusom zapravo bile tange.

Njena prelepa guza je blistala na mesečini i refleksno sam oblizivala svoje usne. Pokušavajući da se ponašam normalno, trudila sam da sklanjam pogled sa njenih golih delova tela što je bilo preteško jer je praktično 90% njenog tela bilo golo.

Sedela sam preko puta nje i zavalila se gledajući u crno nebo pitajući se koliko sam pijana. „Hej, dobro si?“ upitala je zabrinuto. Klimnula sam glavom i odgovorila: “Samo razmišljam… opuštam se, uživam u noći.”

„Dušo, izgledaš pomalo napeto. Dođi ovamo i dozvoli mi da te malo izmasiram, prijaće ti“, ponudila je sa slatkim osmehom. Čula sam je, ali sam odjednom postala opčinjena njenim usnama. Izgledale su meko i senzualno, punačko i privlačno. Prišla sam i sela ispred nje, sa njenim nogama obmotanim sa obe strane mene.

Dok me je Ceca masirala osećala sam kako mi bradavice trnu. Govorila je, ali sve na šta sam mogla da se fokusiram bile su njene ruke dok su me pritiskale i masirale preko leđa i ramena. Svuda gde je dodirnula osećala sam da me peckaju sitne strujice koje su jurile pravo do moje srži, do mog toplog i mokrog međunožja. drugarice se ljube u džakuziju

Osetila sam tata kako mi se grudnjak olabavio i spao sa mojih grudi u mehurićavu vodu. Okrenula sam se sa pitanjem u očima. U njenom pogledu videla sam istu zbunjenost i radoznalost. Ohrabrena, nagnula sam se napred i prislonila svoje usne na njene. Bila sam šokirana i oduševljena kada je njen jezik ušao u moja usta, tražeći i istražujući.

Uzvraćajući joj poljubac, izgubila sam se u vrtlogu vina i bobičastog ukusa njenog sjaja za usne. Obliznula sam njene usne, grickajući joj donju, nežno je usisavajući u usta. Osetila sam kako njene ruke pronalaze moje grudi i počinju da ih masiraju. Moje ružičaste bradavice su se grčile dok ih je hvatala, povlačeći i štipajući ih.

Odgurnula me je i spustila usta na moje sise! Jezikom je prešla prvo preko jedne, a zatim i druge natečene bradavice. Prolazila sam rukama kroz njenu svilenkastu kosu privlačeći je čvršće uz sebe. Cela dojka mi je pulsirala. Prešla je na drugu stranu i dok je sisala moju sisu, zatekla sam sebe kako stenjem. Niko me nikada nije učinio tako napaljenom dok mi sisa bradavice.

Sela je i raskopčala grudnjak, oslobađajući grudi. Prešla sam zubima preko njenih velikih, šiljastih bradavica. Prešla sam jezikom preko svake dojke, zaustavljajući se da gricnem i sisam. Volela sam uzdahe koje je pohotno ispuštala dok sam obilovao ljubavlju njene sise. Povlačeći se, uhvatila me je za ruku dok smo izlazile iz hidromasažne kade i smestile se na prelepu travu mekanu.

„Okusi me“, preklinjala je, skidajući gaćice. Oklevajući, radoznala uzbuđena… moje misli i emocije su se kovitlale dok sam klečala između njenih glatkih, belih nogu. Ljubila sam joj bedro malim poljupcima, sve dok polako nisam stigla do njene tople, mokre pice. Razmišljajući o tome šta mi se dopada, nežno sam joj razdvojila usmine i jezikom prešla preko njenog slatkog, tvrdog klitorisa. drugarici liže pičku u dvorištu

Zastenjala je i ohrabrila me pre nego što sam ga usisala u usta. Radila sam to ustima kao da sisam mali penis jer ja nisam imala iskustva, sisala sam i vrtela krugove jezikom. Cvilila je dok sam istraživala dublje, prolazeći jezikom niz njen glatki ulaz. Bila je jebeno preukusna! Njena bedra su se stegla uz mene dok sam gurala i zabadala jezik kao koplje u njenu picu. Njeni sokovi su bili slađi od bilo koje muške sperme dok su mi oblagali jezik i usne.

Ruke su joj se zaplele u moju kosu i privlačila me je dublje u svoju pičku. Jebala sam je jezikom dok nije bila na ivici orgazma. Zatim se okrenula na brzinu i u jednoj smušenoj pozi 69 počela je i ona da liže moju pičku. Ponovo njen klitoris u mojim ustima ali sada sam pratila njene pokrete i poput nje gurnula sam dva prsta u njen uski otvor.

Bilo mi je poznato, ali drugačije, tekstura njene pice topla i elastična dok je ona razvaljivala moj otvor svojim prstima očigledno mnogo iskusnijim. Lizala sam njen klitoris dok sam pomerala prste duboko u njoj, pronalazeći ritam našeg vođenja ljubavi. Počela je da postaje sve glasnija, pljuvala je na moj otvor, sve dok uz vrisak nije doživela orgazam.

Sa njom i ja sam veoma brzo počela da cvilim od žustrog orgazma koji je preplavio moje telo. Njena je pička pulsirala ubrzano i intenzivno. Nežno smo se okrenule, zagrlile i počele da se ljubimo. Držala sam je u naručju i proučavala zvezde iznad naših glava. Bilo je to prelepo iskustvo kojeg se uvek rado setim.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 3 Prosecna ocena: 3.7]
(Visited 805 times, 5 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi upoznavnaje

Don`t copy text!