februar 26, 2024

Moj Ljubavnik iz Snova

0
gay jahanje kurca

Rastežem se rano ujutru, sklupčan pored njega. Njegovo vitko telo blago preplanulo još uvek drema. Osećam se kao najsrećniji čovek na svetu, jer imam ovog slatkog brižnog muškarca koji leži u krevetu pored mene iz noći u noć. Privijam se blizu, gledam u njegovo zgodno lice koje je još uvek obavijeno snom. Prstom kružim po njegovoj bradavici, zaokupljen osećajem njegovog tela. Za mene, on je moj muškarac iz fantazije… moj ljubavnik iz snova.

Niko drugi se ne može ni približiti njegovoj lepoti. Moja ruka lebdi niz njegov nasmejani stomak. Ohrabrio sam se dok moja ruka pronalazi njegovo jutarnje uzbuđenje, tako je nabrekao i traži pažnju. Želim da mu pokažem da cenim što je moj, da mu pokažem požudu i želju koju imam za njim. Želim da mu pokažem da niko drugi nikada neće biti dovoljno muško da ga ceni kao ja.

Povlačim pokrivače da otkrijem njegovo golo telo. Njegov penis gleda prema nebu, spreman da bude zadovoljen, uz divne glatke loptice ispod njega. Spuštam se između njegovih nogu, nežno ih širim da ga ne uznemirim dok guram njegovo međunožje, udišući njegov mošusni miris. Opijen sam njime i njegovim mirisom, njegovom aromom koja opija.

Nemam izbora sada. Neprekidno ližem glatke testise, pazeći da ga ne probudim. Onda uzmem jednu pa drugu lopticu i kupam ih svojim toplim, mokrim jezikom, opipavajući svaku. Temeljno ih obrađujem u ustima. Njegova vreća je tako puna, čak i nakon maratona koji smo imali prethodne noći. gay sisa jaja

Osećam kako mi se mešaju u ustima dok prelazim sa jedne na drugu. On gunđa, mrmlja… ali nastavlja da spava dok ja prebacujem jezik gore – na njegovu debelu muškost. Njegov ukus mi oblaže jezik. Konačno uzimam vrh u usta i počinjem da sisam kao najuluksniji sladoled na svetu.

Vrtim jezikom oko vrha, masirajući ga milovanjem nežnosti dok polako ulazi seo po deo u mene i moja jebeno gladna usta, sve dok mi nije ceo u grlu, a nos mi udiše miris njegove muškosti. Pomeram se polako gore-dole, crtajući jezikom njegovu debelu kurčinu i nabreklu pečurku. Pratim izbočine, grebene i vene dok me njegova glava hrani svojim božanskim sokovima pre-sperme.

Uživam u ukusima na svom jeziku i pohlepno ih gutam i upijam ih svim svojim čulima. Koliko sam ja samo njegov, on je samo moj. Ja sam tamo, uz njega, prepaljen, obožavam njegov falus, polako, metodično ga gutam sve vreme. Sa svakim njegovim gutljajem u svoj jednjak, savijam mišić grla da masiram i smirim vrućinu njegovog pulsirajućeg mesa u meni.

Čak i dok spava, ja znam da uživa dok mi krasi grlo svojim toplim tečnostima. Svoju teritoriju obeležavam na najprijatniji način. Pijan sam od požude i želje za njim. Ne mogu više da podnesem. Polako mu dozvoljavam da napusti moja usta. Njegov penis blista od mešavine naših tečnosti. Pažljivo ga opkoljavam. Spuštam se na njega, još uvek razjapljen od prethodne noći.

Vodim ga do sebe, nameštam ga u sebe, ispunjava me. Postajemo jedno telo dok se gnezdim na njemu, osećajući ga duboko u sebi. Polako se dižem i spuštam, stišavajući jauke dok ga jašem. Dajem sve od sebe da ga ne probudim dok me on ispunjava u polu snu. Seksualni ritam održavam i cvilim tiho da sam drolja SAMO za njega. Samo za njega!

Oči su mi zatvorene dok osećam kako se kroz mene šire topla zadovoljstva. Ne primećujem ni dodir njegovih ruku na mojim butinama. Počinje da uzvraća udarce odozdo, koristeći svoju savršenu tehniku koju malo koji ljubavnik poseduje. Njegove ruke se kreću uz moje telo. Nasmejem se njegovom dodiru i pogledam dole u ​​njegove oči ispunjene telesnom željom. gay jahanje kurca

Naginjem se za poljubac dok se nastavljamo jahanje. Naši jezici se prepliću dok me obgrljuje da me drži blizu. Prevrće me na leđa. On zna šta hoće, zna šta ja želim – da ga jako osetim u sebi. Precizno se zabija u moje željno dupe. On zna kako da pogodi to mesto u meni. Stenjem od zadovoljstva dok on preuzima kontrolu. Njegova brzina raste. Zabija se u mene sa strogoćom u očima, miluje me iznutra prema spolja.

Znam da je blizu dok mi gricka usnu. Moje ruke su omotane oko njega, nokti mi se zabijaju u njega, pokušavajući da ga uvučem dublje u sebe. Uz trijumfalni urlik, osećam kako mi njegova kontrolisana eksplozija guši unutrašnjost svojom dragocenom spermom. Saginje se i ljubi me. Dok se naše usne dodiruju, to postaje previše za mene i iz mene izbijaju mlazovu sperme, prekrivajući nam oba stomaka.

Miluje me po kosi, polako klizeći sa mene. “Ti si tako lep.” On šapuće.

Krećem da odgovorim…….. ali onda stvari nestaju.

Lagano se pomeram u svom krevetu, lepljivo je i toplo. Posežem pored sebe za čovekom koji je tu…. samo u mojim snovima. Onaj koji me posećuje samo u mojim fantazijama. Želim da vrisnem od ljutnje jer opet se budim sam, izmučen sopstvenim umom, prekriven sopstvenom spermom.

“Možda se vidimo ovog vikenda.” racionalizujem u sebi. “Ovaj put ću mu sigurno prići…” Lažem sebe pre početka dana.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 7 Prosecna ocena: 4.7]
(Visited 4.784 times, 4 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!