jun 15, 2024

Moj dugogodišnji učenik klavira

0
liže pičku učenik

20 je časova i moj poslednji učenik za taj dan je završavao sa današnjom lekcijom. Moj muž i ja smo oboje muzičari. On svira sa bendom tri – četiri večeri nedeljno, a ja držim časove klavira u našoj kući. Muzika je deo naših života i umetnički i finansijski. Uživamo u estetici umetnosti; i bili smo dovoljno srećni da možemo udobno da živimo radeći ono što volimo.

Kao i svakog drugog petka, moj suprug Dušan je svirao sa bendom. Subotom su uglavnom bile svadbene svirke a petkom su često imali neke vrste formalnih događaja poput 18 rođendana, godišnjica i slično. Za razliku od većine drugih muškaraca koji bi se vratili kasno umorni i iscrpljeni, moj suprug bi bio jako napaljen.

Mislim da je razlog tome i to što bi cele noći gledao sređene utegnute doterane žene. Ne mogu reći da sam razočarana njegovim ponašanjem. Lepo je biti poželjan. Uvek sam se trudila da izgledam dobro za Dušana. On na tim svirkama gleda vrh žene i devojke, zato kada dođe kući, želim da mu se dopadne ono što vidi.

Sledećeg meseca punim 38 godina. Zadovoljna sam onim što vidim kada se pogledam u ogledalo. Naporno radim na svom izgledu. Svakodnevno vežbanje je održalo moje telo u dobrom stanju. Moje sise su i daljhe prilično visoko i čvrste. seksi profesorka učenik

„Laku noć Tomo. Vidimo se sledeće nedelje u isto vreme. I poradi na Bahovoj etidi”, rekla sam dok je odlazio. Zatvorivši levom rukom vrata za njim, desnom sam počela da otkopčavam košulju. Moja rutina u petak uveče je bila dobro uvežbana. Ohlađeno belo vino, tuširanje i spremanje za Dušanov dolazak, presvlačenje u bade mantil.

Udoban ogrtač bi odabrala prema godišnjem dobu. Zimi sam obično birala plišani crveni ogrtač koji mi je padao do članaka. Ipak, uz divno prolećno veče, toplo i primamljivo odlučila sam da nosim svileni kimono sdo pola butine. Svila na mom inače golom telu je veoma primamljiva. Dok se svila trlja po mojim bradavicama, one stoje uspravno i ponosno.

Mladi učenik se iznenada vratio.

Zvono na ulaznim vratima me je potpuno poremetilo. Bilo je prerane za mog muža pa sam se zapitala u sebi: „Ko bi to mogao biti?” Krenula sam ka vratima. Povukavši čipkastu zavesu sa prozora, ugledala sam Tomu, moj učenik, sa stidljivim izrazom lica. Malo sam otvorila vrata, tek toliko da provirim svojim licem.

„Reci Tomo.“

„Izvinite što vam smetam gospođo Slađana, ali ne mogu da pronađem ključeve od automobila. Verovatno sam ih ostavio kod klavira.“

„U redu, uđi Tomo, hajde da pogledamo.“

Toma je moj učenik više od 6 godina. Počeo je kao veoma perspektivan učenik dok je još bio u osnovnoj školi. A sada je već bio brucoš na fakultetu i imao je nekoliko divnih koncerata. Ponekad zaboravim koliko je odrastao pa ga i dalje posmatram kao mali Toma. Dok je ulazio kroz vrata, vrlo jasno sam primetila kako njegov pogled pada na moj otkriveni dekolte.

Vodila sam put do studija gde smo imali muzičke instrumente i akustično okruženje. Dok sam šetala, mogla sam da osetim kako mu oči prate moju guzicu. Da, Toma je odrastao. Do pre godinu-dve bio je samo ljubazno nevino dete a sada je bio seksualni muškarac. Kada sam otvorila vrata studija, nekoliko sekundi smo stajali u relativnom mraku.

„Daj da upalim svetlo“, rekla sam. Kada se svetlo upalilo, shvatila sam da je moje podizanje ruke povuklo bade mantil dovoljno da mi se vidi guza. Zaboravila sam koliko je taj ogrtač zapravo bio kratak. Pogled i gutanje pljuvačke mog učenika kao da su pustili strujicu kroz moje telo. Bilo je vreme da se donese odluka. Da li da ostanem ugledna učiteljica klavira, ili da unesem malo zavođenja sa momkom kojem mogu biti mama.

Jebeni petak veče, uvek sam tako napaljena i željna seksa, tako sam navikla. Inače, nikada nisam prevarila Dušana, imali smo sjajan odnos, i emotivan i seksualan. Ali u tom momentu osetila sam da adrenalin počinje da teče mojim venama. Moje disanje postaje pliće, puls mi se ubrzava i zadivljena sam što mogu da osetim kako mi pička postaje vlažna od želje.

„Khm… Tomo, šta misliš, gde si izgubio ključeve?“

„Nisam siguran. Možda negde oko klupe za klavir.” Toma se spušta na ruke i kolena i gleda oko sebe po podu. Prilazim mu što bliže mogu, znajući da je pogled ispod mog ogrtača prilično primamljiv. On malo gleda u pod, malo iza sebe a diskretno mada neoprezno i ispod mog ogrtača.

„Daj da ti pomognem.” Spustim se na ruke i kolena sa njim i malo se zavučemo ispod klavira. Sa svakim pokretom, ogrtač se lagano otvara, otkrivajući sve više i više mojih grudi. Ubrzo je desna dojka potpuno otkrivena. Vidim ključeve, uzimam ih i stavljam u džep bade mantila tako da on ne vidi. Želim da se igram sa njim. „Nigde ne vidim ključeve Tomo.” – podižem se i svesno ostavljam jednu dojku otkrivenu da vidim kako će Toma reagovati. liže pičku učenik

Ugledao je moju pičku.

Ali sudbina je želela da se poigra sa mnom. Dok ustajem, svileni pojas na mom ogrtaču se zapliće u nožnu pedalu klavira. Moj ogrtač je otvoren. Moje grudi se ističu, a moja pažljivo obrijana maca blista u sopstvenoj vlagi. Toma i dalje sedi na kolenima i upija prizor. Krećem se pravo ispred njega, gurajući mu svoju pičku u lice, i oduševljeno osetim njegove ruke na mom dupetu.

„Poliži mi pičku Tomo!“ – moj učenik je oduševljeno poslušao.

Dok Toma svojim jezikom istražuje sve nabore i guta moje sokove, ja snažno guram pičku u njegovo lice. Pomeram se nežno i sedam na ivicu klupe, savijam leđa i iščekujem eksploziju. Veoma brzo eksplodiram jer me njegov jezik izluđuje. Mali moj učenik više nije bio tako mali, lizao mi je pičku na sjajan način i doveo me do orgazma.

Dok dolazim sebi, čujem kako Tomin kaiš i farmerke udaraju o pod. U isto vreme osećam kako mi rukama odlučno razdvaja noge. Njegova mlada tvrda kita je u meni, klizi dubokim ritmom u moj dobro podmazan ljubavni tunel. Polako, ritam obuzima moje telo, i ja se pridružujem zabavi.

Moja krv se zagreva i cirkuliše uzbuđenom brzinom dok se zidovi moje pice skupljaju i opuštaju, stežući kurac mog učenika. Mladi ljubavnik mi posle par minuta strastvenog tucanja pokazuje koliko mnogo sperme može da se skupi u jajima. Svršavam zajedno sa njim dok mi on puni pičku zaštićenu kontracepcijskim pilulama.

Toma ustaje i vadi svoj istrošeni alat. Polako me podiže u sedeći položaj i grli me. Gurnuvši usne o moj vrat, govori: „Godinama ste tako ljubazni i dobri prema meni… nadam se da ni ja vas nisam razočarao.“

Zastenjala sam u znak slaganja. Dolazim rukama do njegove kite, polako ga milujem, osećam kako postepeno reaguje. Podižem ga i klizim na kolena pre nego usisam njegova jaja u usta, okrećući ih svojim užurbanim jezikom. Klizim rukom napred-nazad duž njegovog penis koji se stvrdnjava dok mi usta sviraju svoju harmoniju.

Napaljeni učenik i kurac među sisama.

Okusio sam mešavinu njega i mene na njegovom penisu. To je erotski ukus koji nikada neću zaboraviti. Njegov ukočen penis poravnava se pravo na moj dekolte kada je seo na klupu. Hvatam svoje sise u ruke i stisnem ih oko njegovog iznenađenog kurca. Ljuljam njegov svet dok mu drkam kitu sisama. jebanje u sise učenik

Slobodnom rukom hvatam ga za dupe i privlačim bliže. Polako prstom pratim obod njegove analne rupe. Efekat je trenutan. Čim sam nabila prst duboko on puca seme po mojim sisama. Trljam vruću tečnost u kožu, povremeno zastajkujući da poližem kapi sa njegovog kurca. Zaključavam oči na njegove, smešeći se.

„Sledeće nedelje Tomo… pokazaćeš mi svoje savršeno sviranje Baha… a za nagradu ja ću masturbirati u ritmu.“ – oči su mu se zacaklile dok je u ruci držao iscrpljenu kitu. „Vreme je da ideš sada. Izvoli…” – uzimam ključeve iz džepa i dajem mu ih.

Gledam kako moj slatki učenik navlači farmerke, kopča kaiš, zadovoljno se smeška. Poljubim ga za laku noć, ispraćam ga i vraćam se u kuhinju da uzmem veliki gutljaj vina. Nakon par minuta Dušan ulazi na zadnja vrata. Podiže me, postavlja me na leđa na pod u kuhinji, zastaje na trenutak da gricne bradavicu, a zatim zariva svoj kurac duboko u mene.

„Uhhh jebote… kako si mokra i klizava… Razmišljala o meni?”

„Nisi svestan koliko, dva puta sam svršila… jebi me dušo!”

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 9 Prosecna ocena: 5]
(Visited 1.064 times, 4 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!