Moćne Tehnike Masturbacije Za Žene 2. Deo

Idemo dalje gde smo stali – kod vrhunskih, seksi, napaljivih ali i poučnih tehnika da naše drage dame dođete veoma lako i snažno do orgazma. Slede nešto drugačije tehnike, i potrudićemo se da ih objasnimo tako da budu što razumljivije 🙂

 

1. Otkrivanje Klitorisa (Za Manje Osetljive) otvaranje klita
Ovo je za one koje imaju manje osetljiv klitoris, i zato je vama potrebno da bude pojačano i direktno svako trljanje, grickanje, dodirivanje i stimulacija vašeg klitorisa. Postoji prilično jednostavno rešenje. Da bi bio što bolje stimulisan, morate ga potpuno osloboditi i izložiti ga.

Postavite prste iznad klitorisa i sa obe strane, a zatim polako povlačite kože unazad iliti na gore, tako sklanjate tj podižete pokrivač i potpuno izlažete svoj klit. Dok povlačite kaputić klitorisa možete da koristite drugu ruku ili vibrator da biste ga direktno stimulisali. Ovo takođe može biti od koristi u određenim položajima tokom seksa ako želite intenzivniju stimulaciju klitorisa.

 

2. Orgazmička Meditacija
Na neki način orgazmička meditacija nalikuje tantričkom seksu jer postoji proces koji bi trebalo da sledite a krajnji cilj nije nužno orgazam. Pa kakve onda orgazmička meditacija ima veze sa stimulacijom vašeg klitorisa? – SVE!

E sad, osnovna tehnika uključuje i vas i vašeg partnera. Za početak morate udobno ležati na leđima, raširenih nogu. Tada vaš muškarac mora da se namesti u udoban položaj sedeći sa vaše desne strane i sa levom nogom savijenom preko vašeg stomaka, a desna pod vašom desnom nogom. Tada će polako i lagano da podmazuje gornji levi vašeg klitorisa. Njegov dodir treba da bude što nežniji.

Tehnika masturbacije koju treba da koristi – pomeraće prst nekoliko milimetara napred i nazad pazeći da na klitoris izvrši samo najmanju količinu pritiska. Neke žene kažu da je im je ovo previše frustrirajuće i da ne mogu to dugo raditi, dok druge kažu da što duže traje – to im je bolji osećaj. Naš savet je da isprobate ovo barem jednom i dajte sve od sebe da izdržite što duže, pri čemu pripazite da koristite najmanju moguću količinu pritiska. U najmanju ruku, može vam poslužiti kao sjajna predigra za sesiju masturbacije. Malo je teško opisati rečima, ali smo se potrudili.

ukusna pica

3. Stiskanje
Stisak je malo poznata tehnika masturbacije u koju je uključen vaš klitoris. Čini se da svi razumeju da je klitoris jedno od najgušće nabijenih područja nervnih završetaka u vašem telu, ali ono što mnogi ljudi ne shvataju je da se proteže i unutar vas i pored vagine. Dakle, vidljivi vrh klitorisa nije jedini osetljivi deo. Podnožje klitorisa, poznato kao klitorisna sijalica, nije vidljivo, ali je super osetljivo. Sve što trebate je da stavite palac i kažiprst na obe strane klitorisa.

Zatim pritisnite prema unutra između nabora kože koji ga okružuju. Počnite s vrlo blagim pritiskom. Brzo ćete primjetiti da možete da ga pritisnete pod većim pritiskom, a da vam ne bude neugodno. Tada je to veoma jednostavan slučaj igranja sa klitorisom između nabora kože, “rolanjem” između kažiprsta i palca.

Naravno, ako volite malo više pritiska ili čak boli, možda će vam se svideti elementi BDSM-a! Jedna zabavna varijanta ove tehnike masturbacije je zamisliti da je to mali penis i da možete da ga gurate malo gore-dole. Najvažnija stvar koju možete učiniti je puno, pumo eksperimentiranja da biste videli šta vam najviše prija u ovoj tehnici masturbacije. A ako imate tehniku stiskanja u kojoj uživate, molimo vas da to i podelite sa nama u odeljku za komentare.

 

4. Jahanje i Trljanje Preko Jastuka tucanje jastuka
Složićete se da mnoge žene prvo nauče da masturbiraju jahanjem ili trljanjem o jastuk, neku igračku, ćebence ili krevet. Ova tehnika masturbacije savršena je za podsticanje istovremeno vašeg klitorisa i usmina. Otkrićete da najviše trenja, stimulacije i zadovoljstva dobijate ili ako nosite gaćice ili ako vam je pica gola, to je već stvar osećaja. Kao i uvek, otkrivanje šta više volite svodi se na eksperimentiranje.

Ako imate dugačak jastuk, možete leći na bok sa njim između nogu. Zatim stisnite noge zajedno i povucite prema nazad tako da jastuk pritisne vaše usmine i klitoris. Tada počnite da se pomerate kao da ga trljate o sebe. Još jedan sjajan način da pružite još veći pritisak i stimulaciju vagini kada ste napaljene, jeste da jastuk čvrsto prekrijete peškirom pre nego što počnete da masturbirate njime. Ovo takođe pomaže i u sprečavanju da natopite jastuk vašim slatkim sokićima.

Bonus savet: Takođe možete eksperimentirati sa stavljanjem različitih stvari poput plišanih igračaka ili električnih četkica za zube ispod peškira za različite vrsta senzacija. Korišćenje jastuka je najosnovnija verzija ove tehnike masturbacije.

 

analne perlice5. Biserna Ogrlica
Ovo je tehnika masturbacije koja zahteva bisernu ogrlicu ili bilo koju ogrlicu koja na sebi ima puno okruglih perlica. Pa čak i nešto poput jeftine ogrlice od perlica takođe deluje sjajno. Kada izvodite ovu tehniku masturbacije, poželećete da budete na kolenima ili u stojećem položaju. Zatim ćete jednom rukom morati da držite jedan kraj ogrlice, a drugu ruku pružite iza leđa da biste uhvatili drugi kraj ogrlice koja će dakle biti između vaših nogu. Tada samo lagano povlačite ogrlicu napred i nazad, omogućavajući joj da prelazi preko svih osetljivih delova vagine.
Još je bolje ako natopite perlice lubrikantom.

Napomena: Ne savetujemo vam da koristite neke skupocene ogrlice jer može doći do pucanja ako izgubite kontrolu i postanete nešto grublji. Ovde možete koristiti naravno i popularne analne perlice.

 

Kao što ste primetili, nismo stavili vibratore kao posebnu tehniku. Njih ima mnogo, o nekima smo već i pisali, ali to je za jedan potpuno nov članak pa ćemo se jednom i njima baviti 😉

(Visited 502 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: MomLover

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.