4 oktobra, 2023

Matora Šetačica Psa

0
svršio svuda po komšinici

Sedeo sam na verandi svoje vikendice i uživao u šoljici kafe kada sam je ponovo video. Nova komšinica sa malim psom šetala je ulicom po vrelom letnjem asfaltu. Izgledala je kao da je u srednjim 50-ima, možda ranim 60-ima. Imala je veoma privlačno telo, lepo lice i svetlo plavu, maltene sedu kosu.

Dok je prolazila moram sam da joj se javim: “Zdravo.”

Odgovorila je svojim „Zdravo“, pa sam joj prišao i predstavio se. Rekla mi je da se zove Petra i da se pas zove Cvetić što je poprilično neuobičajeno ime posebno za muškog psa, ali ko sam ja se bunim. Malo smo razgovarali i rekao sam joj da ako joj treba pomoć ili nešto oko kuće da slobodno pita.

Zahvalila mi je i rekla da uvek fali muška ruka i da se raduje što će me uskoro ponovo videti. Vremenom smo Petra i ja postali prijatelji. Saznao sam da je sama, da se povukla iz državnih poslova i u penziji bavila se hobijima, od šetnje preko dobrih knjiga do kuvanja i još mnogo toga između.

Gotovo slučajno smo počeli da provodimo vreme zajedno. Bio sam zaista iznenađen što je sama. Nismo baš izlazili u klasičnom smislu, ipak sam mogao da joj budem sin po godinama, ali delili smo večere ili izlazili povremeno na piće.

Što sam više vremena provodio sa njom, to me je više privlačila. Ali pošto sam u prošlosti zeznuo previše veza, jednostavno sam se zadovoljio njenim divnim društvom bez insistiranja na nešto više od nevinog druženja.

Ali to je bilo sve teže izvodljivo. Uprkos mojim naporima, Petra bi me napalila kad god je bila u blizini. I mnogo bih razmišljao o njoj kada nije pored mene. Počeo sam da mislim da me čak namerno uzbuđuje.

Jednog dana me je pozvala i rekla: „Hoću da idemo na piće.“

Odgovorio sam: “Zvuči dobro. Gde želiš da idemo?”

Njen odgovor me je potresao kada je rekla: “Kod tebe kući. Nije bezbedno biti u javnosti nakon malo više pića, tako da treba da planiram gde ću da provedem noć.”

Mora da sam zvučao kao idiot, jer sve što sam mogao da kažem bilo je “u-u redu.” divna zgodna gilf u haljini

Otprilike sat vremena kasnije bila je na vratima. Otvorio sam i Petra je ušla izgledajući kao vlažni san. Bila je obučena u dugu crvenu haljinu koja joj je visila sa preplanulih ramena i upijala njene obline. Njena kosa je siajala od volumena. Ispod njene haljine činilo se kao da je gola.

Mora da sam zurio jer je Petra rekla: “Hoćeš li prestati da balaviš i pozoveš me unutra?”

Dok je to govorila, nasmejala se i ušla. Napunio sam dve čaše njenog omiljenog koktela koji sam pripremio i smućkao. Dok smo uživali u piću, tiho je svirala muzika. Petra je iznenada uzela piće iz moje ruke, spustila ga zajedno sa svojim i upitala me: “Zašto nisi pokušao da me pojebeš do sada?”

Pre nego što sam uspeo da odgovorim, povukla je naramenice koje su joj držale haljinu i ona je pala na pod. Tačno sam pogodio – bila je gola ispod haljine. Njene bradavice su već bile tvrde od uzbuđenja. Gledao sam njenu nabubrenu i glatko obrijanu pičkicu. Privukao sam je blizu i, dok je ona obavila ruke oko mog vrata, strastveno smo se poljubili. Usisala je moj jezik u usta dok su moje ruke opipale njeno telo.

Njene ruke su petljale po mom pojasu, otkopčale farmerke i povukle ih zajedno sa mojim boksericama oslobađajući moj očvrsli kurac. Ona je pala na kolena i zgrabila moj penis i liznula mokar glavić, kušajući moju pre-spermu. Nekoliko minuta je lizala moj kurac, a zatim me usisala u usta dok nisam bio zakopan do jaja, a njen nos je dodirivao moj stomak. matorka gilf komšinica sisa kurac

Osetio sam duboke trnce, tako da sam znao da neću izdržati dugo pre nego što eksplodiram u njenim ustima. Jebao sam je u usta samo nekoliko trenutaka pre nego što sam je podigao i gurnuo na kauč.

Pao sam na kolena, raširio joj noge i počeo da joj milujem stopala ljubeći joj prste i sišući svaki od njih. Dok sam joj lizao i sisao nožne prste, Petra se migoljila i stenjala. Ljubio sam je naviše prema unutrašnjoj strani njenih butina i počeo da se ljubim sa njenim usminama kao da su njena usta.

Našao sam njen klitoris i kada sam ga nežno ugrizao, Petra je eruptirala u snažan orgazam. Odjednom mi je lice bilo mokro jer je prskala i prskala svojom toplom tečnošću. Čuo sam za “squirt”, ali ovo nikada ranije nisam iskusio.

Petra je bila skoro u suzama dok mi se izvinjavala. Uzeo sam majicu, obrisao lice, nagnuo se i poljubio je. Zatim sam se vratio i gurnuo jezik u njenu mokru picu. Još uvek je bila vlažna i dok sam pronašao i sisao njen klitoris, Petra je počela da vrišti, “Nemoj stati, nemoj stati! O, jebote!!”

Moje lice i usta bili su preplavljeni tečnošću njenog orgazma dok sam nastavio da je jedem. Posle nekoliko minuta, Petra me je zaustavila tako što me je odgurnula i naredila: “Želim da me jebeš! Čekam to još od onog prvog našeg sastanka.”

„Sastanka? Zar to nije bilo nevino piće sa komšijom?“ – namignuo sam joj zezajući je.

„Bolje me ovog momenta izjebi da ti ne bi bio ovo poslednji sastanak.“ oboje smo prasnuli u smeh i poljubili se. Zaista nisam želeo da žurim na seksom ali je ona izgleda bila i više nego željna. svršio svuda po komšinici

Ustao sam, stavio kurac do ulaza u njen ljubavni kanal i jednim potezom se zario u nju. Znao sam da neću dugo izdržati, pa sam je tucao snažno i žestoko bez ograničenja, baš kao što je i želela. Vrištala je na mene da ne prestanem i odjednom sam u nju razneo čitavu svoju spermu.

Zamolila me je da se izvučem iz nje i dok sam to činio erupcija njene tečnosti koja je prskala ponovo je prskala i ovog puta me je natopila. Bilo je neverovatno, dobijao sam topli tuš iz njene pičke. Dok smo ležali u lokvi tečnosti, ublažio sam napetost koju sam osećao kada sam rekao: „Sledeći put ćemo uzeti peškire za plažu.“ A onda sam je poljubio uz obostrani osmeh.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 15 Prosecna ocena: 4]
(Visited 4.604 times, 2 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!