4 oktobra, 2023

Marijanine porodične avanture 1. Deo

0
sisata studentkinja sisa kurac debo

Marijana se gledala u ogledalu: “Verovatno bih trebala da izgubim par kilograma.” pomislila je. Međutim, momci na fakultetu je se nisu mogli zasititi. Marijana je imala jarko zelene oči, zdravu svetliju i veoma sladak osmeh. Ni u kom slučaju nije bila ružna, ali objektivno govoreći mnoge devojke u njenom faksu bile su lepše od nje. Ali imala je jednu stvar o kojima su druge samo mogle sanjati – predivne velike grudi!

Svoje sise je nasledila od majke i bake. Ponovo se pogledala u ogledalo dok je rukama prelazila preko svojih raskošnih brežuljaka. Marijana se nasmešila. Zbog svojih izraženih oblina, Marijana nije imala problema da nađe momke za sastanak. Nekoliko puta je otišla do kraja, ali ono što je zaista volela je da im pruži oralno zadovoljstvo kakvo nikada nisu osetili. Ništa nije usrećavalo Marijanu više od usisavanja ogromne količine sperme u svoja usta ili primanja iste na njene masivne sise.

Postala je svesna radosti pušenja još u mlađem dobu, gledajući roditeljsku zalihu porno kaseta. Sada, iako starija, odrasla i okružena čarima interneta, ipak je volela ponekada da se seti tih dana i pusti na starom video rekorderu jednu od tih kaseta. Tako je bilo i tog subotnjeg popodneva, dok su njeni roditelji bili u kupovini. Naziv filma je bio „Duboko Grlo.” Kultni naslov koji je mnogo puta kao klinka gledala. crnkinja usisava beli kurac

U prvoj sceni je bila jedna veoma krupna, crna žena koja je duboko u usta primala najveći penis koji je Marijana ikada videla. Visoki belac na snimku ju je jebao u usta. Marijana se odmah uzbudila. Svakim zamahom kukova, muškarac je zabio svoj kurac dublje u grlo crne devojke. Njene debele usne radile su gore-dole po njegovoj kurčini, usisavajući ga još dublje. Jezik joj je klizio ispod njegovog kurca, a slina je curila iz njenih usta i na njene velike grudi.

Ubrzo je tip počeo da jauče i povikao je: „Svršiću, svršiću.“ Crna devojka je otvorila usta i Marijana je mogla da vidi mlaz za mlazom sperme kako joj puca u usta. Nekoliko kapi je iscurilo iz njenih usta na njene sise. Devojka je podigla svoje ogromne sise do sopstvenih usta i gutala zalutale sperme.

Marijana se nikada u svom životu nije osećala tako uzbuđeno i mokro. Počela je da trlja svoje vlažne gaćice. Taman kada je krenula da ih sklanja u stranu i da zabija prste u nju, neko je pokucao na vrata. Marijana je sakrila kasete i otrčala niz stepenice, dok su njene ogromne sise pokušavale da joj pobegnu iz male uske majice.

Bio je to njen poznanik iz kraja. Nikola je završavao srednju školu i bio je klasičan štreber koji nikako nije bio popularan među devojkama. Mada i on je sam bio više zaljubljen u svoje knjige i ocene.

„Zdravo Marijana.” rekao je stidljivo.

„Zdravo Nidžo.” odgovorila je Marijana. „Šta ti treba?“ – pitala je namrgođeno pošto joj je pica vlažila a on ju je prekinuo. Međutim, odjednom joj je pala na pamet vrlo nevaljala misao.

„Moja mama je htela da pita tvoju mamu da li…“

„Hej Nikola?” prekinula ga je.

„Da?”

Ovo je bila zlatna prilika koju nije mogla da propusti. Marijana je zgrabila Nikolu za ruku i povukla ga u kuću, zatvorivši vrata nogom. On je izgubio ravnotežu i pao na kauč. „Ne govori ni reč, samo sedi i uživaj u onome što će se dogoditi… i nikome nećeš pričati, jasno?!”

Marijana je strgla svoju majicu i bacila je iza sebe. Njene velike sise pale su u njegov pogled. Neiskusni tinejdžer je odmah počinjao da dobija erekciju. Marijana je pala na kolena direktno ispred njega i povukla mu šorts i bokserice, otkrivajući prilično impresivan penis.

„Jebote! Zar je moguće da si pored ovolike kite i dalje stidljiv i plašljiv?“

„Ja sam… ja nisam…“ – mucao je dok mu se kurac dizao pred gladnim očima njegove komšinice.

„Znam znam… ti si nevini štreber kojeg zanimaju samo knjige… Da sam znala da ti je ovoliki, uradila bih ovo mnogo ranije.” rekla mu je i pljunula direktno na njegovu nabreklu kurčinu. sisata studentkinja sisa kurac debo

Nikola je i dalje bio previše u šoku da bi se čak i nasmešio. Marijana se nagnula napred i usisala ga duboko u svoja usta. Odmah je poskočio i vrisnuo. Počela je da vrti jezikom oko penisa i da pomera glavu gore-dole po dužini, svaki put ga uzimajući dublje u svoja usta. Nikola je u najmanju ruku bio na nebu. Počeo je da podiže kukove da bi se susreo sa Marijaninim usnama.

„Hvala ti bože, hvala ti…” ponavljao je u sebi.

Marijana je stvarno uživala i počela je da mu gnječi jaja dok ga je sisala. Nikola je bez upozorenja posle svega dva minuta svršio u Marijanina usta. Stenjao je dok je pucao potok sperme a Marijana je gutala koliko je mogla, ali baš kao i devojka na snimku deo semena je iscureo na sise. Kada ga je očistila podigla je svoje teške grudi do usta i olizala nekoliko kapi koje su iscurile.

„Nikola, nemoj nikome da govoriš šta smo uradili, ovo je samo između tebe i mene. Ako držiš jezik za zubima, obećavam da ćemo ovo ponoviti.” Marijana mu je rekla i zapretila kažiprstom. Na kraju krajeva, nije mogla da dozvoli da se pročuje da je popušila kurac najvećem štreberu u kraju. Nikola se nasmejao i obećao joj.

**

Nakon svog prvog gutanja, Marijana nije mogla da prestane da misli o spermi. Postala je prava spermo-drolja, progutala je gotovo celom lokalnom košarkaškom timu, uključujući i jednog od trenera. Čak je pokupila i nekoliko vozača kamiona na lokalnom stajalištu kao jebena kurva. Naravno, i Nikoli se ponovo posrećilo više puta.

Studentske žurke nije propuštala jer je uvek bilo mnogo momaka koji su bili spremni da daju Marijani njenu dozu sperme. Nakon jedne od tih subotnjih žurki, Marijana je peške išla kući. Progutala je spermu trojici momaka i bila je veoma srećna. Isto tako, bila je i prilično pijana i zaboravila je da je njen deda boravio kod njih kući tog vikenda.

Marijana je ušla na zadnja vrata i ušunjala se uz stepenice, pazeći da ne probudi roditelje. Tada je uradila nešto što joj nije bilo strano u po noći u mraku nakon izlaska – otišla je u pogrešnu sobu! Marijana je skinula svoj gornji deo i otkopčala grudnjak, puštajući svoje sise da se slobodno ljuljaju. Nakon što se potpuno oslobodila odeće, Marijana je pala na krevet i počela da tone u san.

Odjednom je postala svesna da je neko u njenom krevetu, tačnije – da to uopšte nije njen krevet! Ispružila je ruku i pronašla besni tvrdi kurac u svom stisku. Nije mnogo razmišljala već se osmehnula i nagnula da usisa svog tajanstvenog muškarca. Bio je prilično debeo i vreo. sisa kurac svome dedi

Počeo je da stenje i gunđa, i podigao kukove u susret njenim ustima. Gutanje ove nepoznate kurčine bilo je veoma napaljivo za mladu Marijanu. Često je fantazirala da se probudi pored nepoznatog muškarca i da mu posisa kurac onako kako samo ona ume. Ali čudno poznati glas muškarca ju je probudio iz fantazije. On ju je upozorio da će da svrši.

Marijana je bila u šoku kada je prepoznala glas ali ga je ipak primila dublje u svoja usta, i za samo nekoliko sekundi bila je nagrađena gustom ukusnom spermom. Čovek je stenjao i počeo je da ispaljuje ono što je izgledalo kao litra sperme u njena voljna usta. Nakon što je progutala koliko je mogla, Marijana se srušila na čoveka pored sebe i utonula u dubok san.

Marijana se probudila i našla se u svom krevetu, ne znajući kako je tamo dospela. Tada se setila cele scene od sinoć i stid se pojavio u njenom telu i njenim rumenim obrazima! Brzo se obukla i krenula dole. Njeni mama i tata su upravo izlazili napolje: „Marijana, možeš li da napraviš doručak za svog dedu kada siđe? Doći ćemo kući pre mraka. Hvala dušo!“

Marijana je bila u jebenom šoku! Čula je tada buku iza sebe i okrenula se ka svom dedi koji je tamo stajao sa ogromnim osmehom na licu. „Dušo, želim da ti se zahvalim za sinoć. Nemaš pojma koliko mi je to trebalo. Nisam imao takvo iskustvo bukvalno godinama.” Tada je spustio pantalone otkrivajući besnu erekciju i jedan od najdebljih kurčeva koji je ikada videla.

Nećkala se jedno vreme ali nije bilo druge mogućnosti od one da skine svoj gornji deo i padne na kolena. „Sperma je ono što je najvažnije u životu.” rekla je sebi. Dok ga je primala u svoja topla usta, misao joj je prošla kroz glavu – „šta bi mama pomislila da me sada vidi sa njenim tatom i njegovim kurcem u mojim ustima?“

KRAJ 1. Dela.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 26 Prosecna ocena: 4.3]
(Visited 8.488 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!