poza 69 sa koleginicom

Marija

Erotski Parovi

Čuo sam svakakve glasine o Mariji, ali nisam uspeo da se uverim u njih sve do jedne večeri kada sam zatekao sebe u njenoj sobi kada su svi već otišli. Bili smo prijatelji od početka studija i trebalo je i da diplomiramo zajedno, a ja sam bio gotovo siguran da ću uzeti diplomu ne probavši je.

Ali Marija je imala drugačije planove. Ugasila je svetlo ostavljajući samo svoju stonu lampu upaljenu, i povukla je svoju haljinu preko glave. I pre toga sam je video veoma oskudno odevenu ali to se ni u kom slučaju nije moglo porediti sa njom golom.

Imala je male i čvrste sise sa velikim bradavicama, a njena pičkica bila je obrijana tako da je samo tanka linija dlake pokazivala na njene debele, mokre usmine. Došetala je do mene i gurnula svoj jezik u moja usta i možete se kladiti da mi je kurac već bio čvrst kao kamen.

Glasine su bile istinite, Marija je baš bila vruća. Legla je preko mene trljajući svoje sise o moje grudi a svoju pičkicu o moj kurac, dok me je ljubila i cepala mi odeću kao životinja! Bio sam tako napaljen da sam se brinuo da ne svršim unutar pantalona pre nego što mi ona uopšte i dodirne alatku.

Na sreću uspeo sam sam da se suzdržim a ona mi je napokon skinula odeću i bacila se na sisanje mog kurca. Stenjao sam tako glasno da sam bio siguran da me čuje ceo sprat, dok sam gurao moju debelu šipku između njenih usana. Njena pljuvačka je bila svuda po mojim butinama, a njena duga crna kosa golicala mi je stomak. “Dođi ovamo,” pokazao sam joj da se okrene, i Marija je to uradila držeći čvrsto moj kurac u svojim ustima, i posle nekoliko sekundi posadila mi je pičku na lice. poza 69 sa koleginicom

Ne lažem, to je stvarno najslađa pička koju sam ikada okusio. Lizao sam je i sisao, trljajući svoj nos i bradu po njenoj pukotini sve dok nisam u potpunosti bio pokriven njenim sokom. Mora da je svršila najmanje tri puta dok nisam ispalio svoje punjenje u njena usta. Ona se malo povukla unazad dok sam ja svršavao i trljala mi je glavić svojim usnama. Kako me je samo palilo dok sam je gledao kako na kraju liže spermu sa svojih usana.

Suvišno je reći da mi nije trebalo mnogo da mi se ponovo digne, ali ovoga puta želeo sam da joj ga gurnem negde drugde – u njenu slatku malu pičkicu. Marija je lagla na leđa i podigla kolena do svojih grudi tako da sam lako mogao da prodrem duboko već u prvom naletu, gurajući svoj kurac u njenu tesnu, vruću pičkicu. Neko vreme sam ja bio preko nje i punio je, dok me je ona ljubila i stenjala.

«Jebi me otpozadi» rekla je zadihano. Klimnuo sam glavom, i izvukao kurac iz nje. Ona se podigla i, na moje veliko iznenađenje, uzela ga u usta, ali samo na trenutak, posle čega se okrenula i okrenula prema meni svoju predivnu guzu. Ponovo sam ušao duboko u njenu pičku hvatajući je za sise koje sam divlje mesio. Karao sam je dok ponovo nije svršila.

«Da li si spreman da svršiš?» pitala me je kroz vrisak. Potvrdio sam i ona se ponovo pomerila, postavljajući me da ležim na leđima. Posle toga me je ponovo zajahala i rekla mi: «Ne mrdaj, sve ću da uradim za tebe!» misionarska poza sa koleginicom

Odjednom se nabila do kraja i tako ostala. Nije više mrdala gore-dole već je samo zatezala svoje mišiće. Bilo je neverovatno, to do tada nikada nisam doživeo, vrištao sam od zadovoljstva. Bilo je bolje od jebanja. Osećao sam njenu pičku kako se steže i opušta i činilo mi se kao da se pomera ali nije. Nije mi trebalo mnogo. Odjednom sam ga izvukao i polio je vrućom spermom.

Posle toga provodio sam sa Marijom sve svoje slobodno vreme i uvek me je iznenadila nekom novom veštinom.

(Visited 265 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.