februar 26, 2024

Mama na Filmu

0
jebanje mamice žestoko

Iako sam od danas i zakonski punoljetan, još uvijek moram živjeti kod kuće. Nemam neke obaveze, osim još uvijek škole, a starci su nekako olabavili sa raznim pravilima. Sada čak smijem imati i comp u svojoj sobi, što mi prije nisu dozvoljavali «Da ne gledam prostote». Imam i curu, zove se Jasna i godinu dana je mlađa od mene. Mislim da brije kako ćemo se uskoro oženiti (ona ne kani ići na faks), a meni to nije ni na kraj pameti, između ostalog jer sam se oduvijek palio na starije koke.

Tako sam na netu i nabasao na sajt sa zrelim pičkama, i to mi je postala omiljena destinacija svaki put kad se ulogiram. Nisu tamo sve pičke neke ljepotice, ali zrače seksualnošću i ponosno, samopouzdano pokazuju svoje vremešne obline. Prije dva tjedna ponovno sam obilazio tu adresu (neću vam reći koju) i to mi je bio najveći šok u životu. Otvarao sam galerije sa novim komadima koje su stavili od kada me nije bilo, a onda sam kliknuo na fotku koja je pokazivala par najboljih sisa koje sam vidio u životu.

Sise su bile velike, sa tamnim krupnim bradavicama, no za razliku od većine žena koje imaju takve, nisu visile. Znojnim dlanom stisnuo sam miša sav napet priželjkujući da se što prije otvori sljedeća fotka žene koja ima bradavice koje strše gotovo tri centimetra. Ona je sjedila na nekoj stolici i vukla sise za bradavice prema gore, tako da mi stvarno nije bilo jasno kako to može raditi a da se ne ozlijedi. Nadao sam se da će, ma tko da je poslao slike te trebe, uskoro poslati još koju, iako mi ga je i ovo gledanje bolesno ukrutilo.

Na sljedećoj, moje želje su ispunjene; babi se vidi pičić, no kako ima prekrižene noge, vidi se samo par čuperaka na pici. Na ostalim fotkama starka se i širila, tako da se jasno vidjelo kako ima glatko izbrijan pičon, a kroz klit provučen zlatni pirsing. To je bilo previše; izvukao sam napetu kurčinu i počeo ga lagano drkuckat dok se otvarala sljedeća fotka… Na njoj je bilo najsavršenije dupe koje sam vidio u životu. Stara se naprčila na laktove, s guzom u zraku, i nije gledala u kameru.

Tako naguženoj kroz srcolike guzove jasno joj se vidio ružičasto smeđi šupčić, no od lica tek koja kovrča tamne kose. Živo me zanimalo jel ima i jebljivu facu… Na sljedećoj, hvala bogu s licem, žena je širila pičku kao da se sprema da joj uleti karina i kurvanjski se smijala u fotografa. To je bilo najbolje tijelo koje sam vidio u životu, i u istom času kada sam počeo nekontrolirano špricati spopao me stravičan šok. Prepoznao sam je! O Bože! Pička na koju sam upravo svršio bila je moja majka! Nisam mogao vjerovati.

Skroz zbunjen ipak nisam mogao savladati znatiželju, otvarao sam slike jednu za drugom… Pozirala je u različitim položajima i raznom seksi rublju… Prizori od kojih mi se opet počeo dizati, iako sam sada bio svjestan da gledam svoju majku. Na kraju galerije bila je i ikonica za video filmić. Morao sam ga vidjeti. Stara je ležala na krevetu prstareći si pičku kao da joj o tome ovisi život, a kada je prinijela prst usnama jasno se vidjelo kako joj se s njega cijede sokovi.

A onda ga je počela oblizivati…. Do tog časa nisam mamu doživljavao kao seksi komada iako sam je, naravno, svakog ljeta gledao u bikiniju, kratkim hlačicama, a po kući samo zamotanu u kratki ručnik kada bi izlazila ispod tuša. Mislim, nisam na nju seksualno brijao, ona mi je ipak bila majka. Sljedećih nekoliko dana ipak se nisam mogao kontrolirati; kada bi se saginjala po nešto na podu ili samo protrčala kroz vrata na posao u elegantnoj, uskoj minici, kita bi mi nezaustavljivo počela bujati.

U tim situacijama brzo bi ga otišao tajno zdrknuti, da se ne skuži u kojem sam stanju. Jednog dana poslije večere, kada sam bio sam u sobi, mama mi je pokucala na vrata i pitala jel možemo razgovarati. Nisam je mogao odbiti tako da je sjela na stolicu kraj kompjutera, a ja sam bio na rubu kreveta. «Znaš, primijetila sam da me nekako izbjegavaš zadnjih dana», rekla je.

«To me malo zabrinjava, pa ako misliš da imamo o čemu pričati, samo reci…» Oduvijek smo bili bliski, povjeravao sam joj sve probleme, no kako reći vlastitoj majci da imaš erekciju svaki put kad je vidiš? ! Mogao bi sve svaliti na njene slike, tako da bi oboje dijelili ista govna… «Mama, imaš pravo, izbjegavam te, no prije nego što ti kažem zašto, mislim da bi nešto trebala vidjeti. » Prebacio sam se do kompjutera i uključio ga drhtavim rukama. Kada se podizala stranica vidjelo se da nije baš hepi sa tim što kužim pornjavu, ali nije ni kolutala očima. «Nemoj se sramiti, sve dečke tvojih godina zanimaju te stvari i moram priznati da mi je draže da gledaš slike nego da napumpaš neku curu», rekla je.

Valjda je zabrijala da sam čudan, jer me stid što sam počeo surfati po pornjavi. «Mama, nije to», rekao sam. «Samo gledaj monitor. » Kliknuo sam na prvi thumbnail za koji sam mislio da je mamin i gledao kako se otvara.

Stara se sad počela uzrujavati, «Znaš šta, mislim da baš nije prikladno da skupa gledamo takve slike!» Kliknuo sam na sljedeći, «Samo gledaj, mama. » Kako se slika centimetar po centimetar pojavljivala, mama je gubila boju iz lica shvativši da je to ona. Progovorila je tek kad se slika skroz otvorila. «O Bože! Nitko to nije trebao vidjeti!» Prije no što sam joj uspio reći u čemu je moj problem s tim njenim slikama, plačnim glasom je siknula, «Zato me izbjegavaš! Stidiš me se!», sada je ozbiljno plakala.

Pogledao sam mamu shrvanu bolom nadajući se da s ovim neću samo pogoršati situaciju i rekao, «Ne, mama, ne sramim te se, ali svaki put kada te vidim ova slika mi bljesne pred očima. Znam da ne bi smio o tebi razmišljati na taj način, no ne mogu si pomoći. » Mama se ubrzo počela smirivati. Vidjela je da imam žestoku erekciju ali se pravila luda, «Mislim da moramo ozbiljno porazgovarati o ovome», kimnula je u smjeru slike na ekranu.

«Slažem se», ponovno sam sjeo na krevet. «Nisam imao pojma da si to ti kada sam ih prvi put gledao, kunem se», rekao sam pokušavajući sakrit erekciju. «Kako si se uopće našla na netu? » «To su privatne snimke koje smo tvoj otac i ja napravili. Gad se zakleo da ih nikome neće ni pokazati!» Odjednom sam skužio da nisam u sranju.

Stara je pizdila na njega što ju je objavio na netu, ali mene je i dalje mučio problem sa stalnim erekcijama u njenoj blizini. «Ok, to objašnjava od kud fotke i filmić, ali ja ipak ne mogu prestat brijati na tebe!» «Film? Koji film!!!» Sjetio sam se da joj nisam sve pokazao. Preletio sam preko ostalih slika i kliknuo na ikonicu za film. Dok se mama prstarila na ekranu, ja sam se nesvjesno trljao preko hlača, i to nije promaklo njenom oku.

Opet sam sjeo na krevet. «Pa, čini se da ne možemo izbrisati ono što si već vidio», mama je rekla, «Ali se moramo nekako nositi s time. Sad bar znam u čemu je problem. » Odjednom, licem joj je preletio opaki izraz, «Reci, oćeš mi pomoć da se osvetim tvom ocu za ovo? » Nisam imao pojma o čemu govori, ali sam ipak rekao da hoću.

Zvučalo je zabavno. «Dobro. Sutra je subota, ali on ipak radi, tako da ga možemo srediti. A sad na spavanje», podigla se sa stolice i nasmiješila prije no što je napustila sobu.

Sljedeći dan probudio me zvuk tatinog auta dok je odlazio na posao. Par minuta poslije začulo se i kucanje na vratima. Stara je ušla i pitala me jel sam i dalje za osvetu, a ja sam je još onako bunovan od sna pitao na što točno misli. «Pa, znaš da smo se tvoj otac i ja oženili kada sam imala 18 godina, a zašto… jer sam ostala trudna s tobom.

» Malo sam se razbudio, ali i dalje nisam kužio kakve to ima veze s ovom spikom. «Nikad nisam bila s drugim muškarcem», rekla je. Stvari su postajale sve zanimljivije. «Ne kužim» pitao sam ustajući iz kreveta.

«Hah, očito sam ti privlačna», pogledala je u smjeru kvrge u mojim gaćama, «A ja o tome imam svoju teoriju. Pališ se na mene jer ti je moje tijelo misterija. Osim na onim slikama, nikada me nisi vidio golu. Kada bi ti to postalo normalno, sigurno ti se više ne bi dizao.

» Ovo u svakom slučaju nisam očekivao. «Ne razumijem kako ćeš se tako osvetiti tati? », pitao sam polako shvaćajući što mi to mama nudi. «Ako se slažeš, fotkat ćeš me, a ja ću slike ostaviti negdje gdje će ih on vidjeti. Bit će mu jasno da to nije on snimao, pa će se počet pitati kome sam pozirala…», zločesto se smješkala.

«Tako ćemo ubiti dvije muhe jednim udarcem. » Nevjerojatno da mi stara to nudi! Malo sam se nelagodno osjećao, ali sam zbog nje pristao. «Odi dole po kameru», rekla je, «A ja idem po nešto od čega će staro govno popizditi!» Mama se zatvorila u svoju sobu. Čuo sam je kako otvara ormar.

Nekoliko minuta poslije spustila se niz stepenice u kućnom mantilu. Ok, pomislio sam, ako će samo kao malo izazivati u svilenom mantilu, s tim se mogu nositi. Ali na ono što se desilo sekundu poslije nisam bio spreman. Stara je stajala utegnuta u kurvanjski crveni korzet iz kojeg su visili halteri kojima je pričvrstila bijele čarape, a na mjestu gdje su obično košarice od grudnjaka bile su rupe kroz koje su visile mamine ogromne sise.

Pičkicu je prekrila samo mikro crnom tangicom, a kompletan look upotpunila ogromnim crnim štiklama. «Onda? », rekla je, «iako već po tvojoj reakciji vidim da sam odabrala pravi kostim. » Kako sam i dalje bio samo u gaćama nije mogla ne skužiti karu spremnu za jebačinu. «Ajmo to napraviti dok ne dobijem živčani slom», dodala je.

Čvrsto stisnutih nogu sjela je na kauč, a ja sam okidao. Što smo duže radili, to se više opuštala, počela je čak koketirati sa kamerom i zauzimati seksipilnije položaje. Opalio sam nekoliko odličnih, gdje je bila na koljenima i pohotno gledala preko ramena u kameru, onda sam joj sugerirao da legne na kauč, a ja sam se popeo na naslon i snimao je od gore. U žaru snimanja pitao sam je jel bi htjela skinuti tangicu.

Malo ju je obuzela panika, ali čim se sjetila što joj je stari smjestio povukla je gumu prema dolje i pokazala mi, prvi put uživo, svoju pičkicu sa zlatnim pirsingom. Korak po korak, ubrzo sam joj snimao raširenu macicu udaljenu svega koji centimetar od objektiva! «Tvoj tata će popizdit kad ovo vidi», dodala je tiho pokušavajući mi ne ometati poslu. «Jedino je problem što će vjerojatno misliti da sam uzela tronožac i sama se snimila. » Shvatio sam koliko je ozbiljna u cijeloj toj spiki kada me pitala bi li imao nešto protiv da pokažem kurac u kadru.

«Jedino ćemo mu tako dokazati da je u igri bio drugi muškarac. » «Kako god ti hoćeš, mama», rekao sam skidajući gaće s dvadesetcentimetarske karine. Stao sam iznad maminog lica i maksimalno se isprčio kako bi dobio dobru kompoziciju kurca i stare, kada sam osjetio ruku na kiti. «Šta to radiš? », pitao sam.

«U redu je, dušo, samo hoću biti sigurna da si u kadru», rekla je i primaknula si ga bliže ustima. «Osim toga, što misliš tko ti je mijenjao pelene dok si bio mali? » «Da… ali onda sam bio puno…manji», odgovorio sam joj. «Bogme jesi. » S lica joj se nije micao onaj jebački izraz. sinov kurac joj u ustima

Skužio sam da stvar izmiče kontroli, tj. da bi mogla izmaknuti ako što prije ne završimo to snimanje. Onda sam kroz leću vidio kako stara otvara usta i počinje mi ga duboko pljugati! Poznata toplina u jajima sve me više preplavljivala, «Mama, svršit ću!», ali ona ga je i dalje neometano pušila. Ma ovo nije bilo normalno, svršit ću u usta vlastite majke! A ona je sve još i progutala… Dok je tako ležala, s ostacima mog orgazma na usnama, znao sam da joj moram vratiti uslugu.

Odložio sam kameru i trljao joj te prekrasne sise koje sam kao mali obožavao sisati. Ljubio sam je polako po trbuhu, sve bliže usnama koje su se prije osamnaest godina rastvorile dozvolivši mi da dođem na svijet. Ovog puta raširio sam ih s druge strane, jezikom. Nisam išao u hladan svijet već meko i toplo mjesto najveće ugode.

Nastavio sam joj lizati pičkicu svako malo palucnuvši po klitu, a onda se mama počela tresti u predorgazmičnim valovima. «Oh Bože!», viknula je. Zabio sam joj jezik tako duboko u pičku da sam teško mogao disati; nos mi je bio začepljen s njenim stidnim dlakama, a iz dubine pizde lice mi je zalio potok sokova. Znajući da sam je tako dobro oralno sredio, kita mi se ponovno napela.

Znao sam da ću jebati svoju mamu. «Mama», rekao sam, «Moram te ševiti!» «Pa dušo, znaš da ti mamica nikad nije ništa branila», odgovorila je s osmijehom na licu. Dok sam se spuštao na nju vodio sam glavić na otvor njene vagine i počeo ga trljati po cijeloj dužini dugačke pičke. «O da mili! To je mamin veliki dečko», jecala je. jebanje mamice žestoko

Imala je fenomenalnu pizdu; iznutra kao da je bila od baršuna i nije se pasivno jebala, borila se s kitom u sebi, sisala ga je, vukla… Što sam ju dublje jebao to sam više osjećao da je ovo što radimo ne samo fenomenalno već i ispravno, gotovo prirodno. Povratak na mjesto zločina. Mjesto rođenja… «Opet ću svršit mama!», više nisam mogao. «Samo daj, mili, samo daj… Spraši sve u pičku!», odgovorila je.

Dok me prao orgazam cijela duša mi se slila u kurac i vratila u mjesto svog postanka. Moglo bi se reći da smo taj dan riješili probleme. Stara je napucala tatin comp sa slikama, a kada ih je našao nije mu htjela reći tko je vlasnik kite. Naravno da se izbezumio, ali mu je začepila usta kada je rekla da je to napravila jer ju je stavio na net.

Što se tiče drugog problema, onog da imam erekciju svaki put kad vidim mamu, na tome još radimo. Ustvari, dragi čitatelji, moram vam se ispričati, ali stvarno je vrijeme da završim ovu priču. Vidite, tata danas opet radi, a mama mi je baš pokucala na vrata… .

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 11 Prosecna ocena: 4.5]
(Visited 4.095 times, 2 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!