5 decembra, 2023
crvenokosa komšinica jaše kurac

“Tako je, beži, odlazi. Ti kopile!” Čuo sam kako se moje komšije svađaju, komša je uskočio u svoj kamionet, zalupio vratima i urlao. Stajao sam i zalivao svoje ruže, gledajući uobičajeni subotnji fajt mojih komšija. Ubrzo je Magda izletela na ulazna vrata. Crvenokosa je izgledala malo pripita i dotrčala je, pokazujući svoju poderanu majicu. Pocepan vrh je jedva pokrivao njene velike okrugle sise. Kao i svaki oženjeni muškarac ja sam zamišpljao kako bi bilo lepo sisati tuđe sočne sise, u ovom slučaju od komšinice Magde.

“Hej Marko, jesi li video šta mi je uradio? To kopile, ina da podnesem tužbu. Vidi Marko, grudi mi jebeno ispadaju.” Promeškoljila se i leva dojka joj je potpuno izašla izvan majice.

“Vrati je Magda pre nego što neko pozove policiju.”

“Policiju? Za šta? Zbog pobegle sise?” Magda je vratila svoju sisu i prišla bliže, trljajući sise o moja leđa. „Gde ti je žena?“

“U kuhinji, pravi picu.”

Magdino lice se pomerilo pored mog, a ja sam osetio erotski miris pića pomešan sa parfemom. Liznula mi je uho. „Marko, nisam čula tvoju ženu da stenje od orgazma u poslednje vreme… Pre sam je redovno slušala kako stenje kao divlja životinja.“

„Tiše jebote… jes ti pijana?“

„Pa šta i da malo jesam…“

„Hajde… pomeri se, videće nas neko. Da, u poslednje vreme nema mnogo vatre u spavaćoj sobi, ali to je intimna stvar.“

„Dakle, Marko jebač više ne dobija pičke?“ Magda se zakikota. “Jesi li spreman za jedan na brzaka”?

“Šta jebote Magda?” Ispustio sam crevo kojim sam zalivao svoje divno cveće. “Ponašaš se čudno… koji ti je?”

“Ozbiljna sam. Hajde Marko, videla sam kako sliniš po mojim velikim, sočnim sisetinama. I kako buljiš u moje dugačke noge… taman sam fino obrijala mačkicu ali sam ostavila malo crvene kosice. Hoćeš da je probaš?”

„Ne, oženjen sam čovek i… čekaj, nisam znao da si i dole… crvena.“

“Uhhh kao crvena višnja. I nemoj mi reći da nikada nisi razmišljao o tome da je okusiš!” Magda se nasmešila, trljajući moj šlic. “Marko, zamišljala sam da me jebeš, da te jašem tako jako da ti kurac otpadne. Zar to ne bi bilo seksi?”

“Uffff… komšinice bre…” gubeći kontrolu usled njenih prljavih reči moja ruka je stisnula njenu slatku sisu.” Magda i ja sam razmišljao o tome. Ali gde ovde? … Sada?”

“Što da ne?” Zadirkivala me je, vukući me iza žbuna. “Biće kao u srednjoj školi.” Magda je naslonila svoj brežuljak o moje međunožje. Osetio sam kako mi se kurac kočio.

“Ovde nas svako može videti?”

“Šta je Marko? …usrao si se a? A ja mislila ti si frajer neki.”

“Ja se usrao!? Pazi šta pričaš…” Obuhvatio sam njeno čvrsto, okruglo dupe i čvrsto je privukao uz moju pulsirajuću izbočinu. Jebiga, sve mi diraj ali muškost nikada.

Naše usne su se srele u dugom francuskom poljupcu. Magda je pritisnula svoje sise na moje grudi. Moja ruka posegnula je u njenu majicu, obuhvativši njenu masivnu sisu. Njena bradavica je natekla između mojih prstiju. “Mmm.” Malo je raširila noge, instinktivno. Ali tada čuo sam ljude kako hodaju ulicom.

“Magda, uhvatiće nas!”

“Naravno blesavko!” ona se zakikota: “To je ono što sve čini tako zabavnim! Nevaljalo jednako zabavno!” Magda je spustila šorts i video sam njene vatreno crvene stidne dlačice kako vire preko vrha njenih gaćica. Pomerila je moju ruku i stavila ih u svoje tangice… na njenu toplu pičku. Prstima sam dodirivao meko meso njenog napučenog proreza. sisanje bradavica napolju

“O da!” Magda se izmigoljila, otvarajući bedra da bih mogao da ubacim drugi prst. “Nabij te snažne prste Marko.” Trljala se o moju ruku i otkopčala gornji deo. Farovi automobila osvetlili su njene drhtave sise. Magda mi je gurnula svoje debele sise u lice. Usta su mi se kretala napred-nazad, sišući njene grudi, grickajući njene naborane areole i žvaćući njene bradavice. Magda je stenjala od divljeg uzbuđenja.

„Marko da ti pomognem sa tim crevom.“ Njeni prsti su brzo izvukli moj pulsirajući kurac. Crvenokosa je ispustila tanga gaćice i bacila ih pored drveta. “Vreme je za jebenu zabavu!” Magda se nacerila i legla gola na travu. Divio sam se njenom golom telu, vatreno crvenom trouglu njenog međunožja, punim okruglim sisama, prekrivenim tamnim žvakavim bradavicama, i njenim punim crvenim usnama.

„Jebi me gde god želiš!!” Nasmejala se i kleknula. “Ali prvo da ti podmažem kurac.” Ona je sisala moj penis, i povlačila moja jaja. Osetio sam da mi je kurac otekao, a ona se povukla, diveći se svom radu. “Tako, krut kao ovo drvo.”

„Ne Magda, završi ono što si započela.“

Zakikotala se i osetio sam kako joj usta gutaju moj kurac sve dok mi jaja nisu odmarala na njenoj bradi. Magda je počela da sisa kao usisivač, klackajući svoju crvenu glavu na mojoj osovini dok je disala kroz nos. Držeći moju kurčinu duboko u svom grlu, štipala me je i povlačila za jaja. Osećao sam se kao da me muze mašina…

“Ohhhhh…” Moj kurac je pulsirao i ubrzo eruptirao. svršava komšinici u usta

Magda je stenjala dok sam joj punio usta muškim mlekom. Gurnuo sam dublje, osećajući kako joj se grlo steže dok mi je isisavala spermu iz jaja. Moja prljava perverzna komšinica uvrnula je jezikom moju rupu za piškenje da dobije poslednju kap sperme. Magda je ležala gola u travi. “Sada me jebi Marko! Odmah!”

Magda je uvila prste oko moje bolne osovine. Raširila je noge i vodila moj kurac do mokrog ulaza u njenu macu. “O da!” prošaputao sam. Mlad momak pa mogu odmah ponovo. Magda je uklopila moj penis između svojih napucanih usmina. Gurnuo sam i osetio kako mi kurac tone u tu slatku jebenu rupu. Njena hvataljka me je privukla. Stenjajući, Magda je pritisnula ruke u mokru travu i gurnula svoju picu nagore, uzimajući me duboko.

“Želim te celog u sebi.”

Magda je cvilila i gurala se dok se sav moj kurac nije zabio u njenu pizdu. Njena napaljena, vrela pica stezala me je. Magda je to žarko želela. “Jebi me Marko! …Jebi me jako!” Povlačeći se unazad, zabio sam se duboko u nju. Ona je grcala i migoljila dupetom sa svakim udarcem. “Marko. Sada hoću na vrh!” Napaljena žena je uzjahala na moju erekciju.

Gledao sam kako joj sise poskakuju dok me jebala svojom pizdom. Jahala je moj kurac kao kaubojka dok sam joj sisao i milovao njene sočne sise. Magda je poludela, grbavila se gore-dole sa svojom crvenom kosom koja je letela, njene sise su me udarale po licu dok se njena vruća pica udarala o moj kurac.

Osetio sam da mi je kurac udario u nešto duboko u njenom tunelu za jebanje. Magda je zacvilila i zavrtela karlicu, navrćući na moj kurac. “O Bože! Volim tvoj kurac! Ohhh, volim jahanje na kurčevima!” Dok je Magda dahtala i odbijala svoje dupe na mene, osetio sam grč u njenoj pički i Magda je cvilila na ivici vrhunca. crvenokosa komšinica jaše kurac

“Marko! GDE SI?” Moja žena je vrisnula iz dvorišta, ni trideset metara dalje.

Pre nego što sam uspeo da odgovorim, osetio sam kako Magdina goruća pička steže moj kurac. Ona je svršavala na meni samo par metara od moje supruge! Magda je tiho cvilila, dok je moj kurac zakopavao svoj put dublje u njenu pičku.

“Ne brini, tu sam, završavam!” Osećao sam da su mi jaja spremna da puknu. “Biću gotov za… za tren!”

“AKO ZAKASNIŠ PONOVO, TVOJU VEČERU DAJEM PSU!” moja supruga je nervozno zalupila vrata, baš kada je moj kurac eruptirao, izbacivši vruću spermu.

“Da!” Magda je zastenjala. “Svrši u mene, o da, napuni mee!” Njeni nokti su mi stezali glavu dok je njena pička stezala moj kurac. Nakon još nekoliko trzaja, Magda se srušila. Zavalila se na travu, a sperma je curila iz njene crvene mace. Magda je izgledala apsolutno grešno, raširila se gola u tamnoj, mokroj travi. Ljubili smo se poput klinaca. Magda je gnječila svoje gole sise o moja prsa, a onda su joj se usta pomerila nadole, sišući moj kurac, muzeći poslednje kapi sperme.

„Tako si prokleto nevaljala“, nasmejao sam se. “Da, prevario sam svoju ženu, ali vredelo je jebati tvoju vatreno crvenu pičku.”

Magda je ustala: „Marko, to je bilo sjajno!“

Nakon što je obrisala spermu sa svojih bedara, obukla se. Poljubio sam svaku bradavicu zbogom pre nego što su nestale ispod pocepane tkanine. “Volim tvoje debele sise, mrzim da ih vidim kako odlaze.”

„Moje sise će se i dalje motati okolo“, zadirkivala je ona, mrdajući grudima.

Magda je zabila nožni prst u zemlju. “Marko, izgleda da treba da posadiš nešto… možda sutra, u moje dupe?”

“Naravno Magda!”

Ona se nasmejala, ljubeći me pre nego što je nestala. Namotavši crevo, ušao sam unutra po parče pice, a možda i parče svoje supruge… Ali posle večere moja žena je slučajno pogledala kroz kuhinjski prozor. „Marko dragi… zašto neke tanga gaćice vise na našem drvetu?“

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 6 Prosecna ocena: 3.2]
(Visited 2.327 times, 2 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

2 thoughts on “Luda avantura u dvorištu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!