jun 14, 2024

Lepota jebačine sa taštom

0
jebanje matorke

Oženjen sam, imam jako lepu ženu, crna kosa, srednje visine, opasno lepe velike sise i dupe. Za jebačinu je dušu dala i ekspert je u tome. Svaki seks sa njom mi donosi novu slast i zadovoljstvo. Kad se seksamo jako je glasna, ali srećom nam je spavaća soba na drugom delu kuće.

Živimo u predgrađu, u povećoj kući njenih roditelja, u kojoj je sve doterano kako treba, jer dve ženske to održavaju. U kući živimo supruga, tašta i njen mlađi brat. Otac radi u Rusiji, i samo povremeno dođe na par nedelja, jedno godišnje. Burazer je klinac od 14 godina i živi u virtuelnom svetu. Njemu je sve jedno, samo su važne, igrice, mobilni, i komp.

Tašta, to je žena od 46 godina, moja miljenica. Žena koja kroz svoj osmeh ti ulije nadu, kad si najgore volje te oraspoloži. Jako je zgodna i izgleda jebozovno i budi velike mašte mnogih muškaraca. Nema mog prijatelja koji se ne loži na nju i ne bi je zveknuo. To je žena koja nikad nije dala da njen život nosi kako on hoće, prkosi mu, zato i izgleda tako mlada i očuvana.

jebanje matorkeNjena gusta plava kosa, njeno telo, te sise, malo poveće dupe, noge zategnute, lice uredno, prava milfača. I da želi da sakrije svoje bujne obline, teško bo ti uradila, a ne želi. Onakad hoda po kući ili po bašti nema tog pogleda koji se neće zaustaviti na tom telu.

Al sve to džaba, tašta ne vidi kurca po godinu dana, dok ne dođe tašt. Bila je za ovih pet godina, od kad znam suprugu, dva puta u Rusiji, ali zadnje dve godine nije išla, a on je došao jednom. Bilo mi je žao. Takav komad od žene, a kalira bez potrebe.

Imamo tuš vani i uvek bi se leti tu tuširao. Tako jedne predvečeri, radio sam nešto, i rekao da malo sperem znoj sa sebe i osvežim se, onako u boksericama ispod tuša, slučajno bacim pogled prema prozoru, vidim zavesa se miče i neka senka iza.

Uđem u kuću, a supruga se naguzila u letnjoj haljinici, traži nešto na podu, ja joj priđem i pritisnem kurac uz njene guzove, i kažem joj da ću je razbiti to veče jer me strašno popalilo dok me gledala. Kad ona malo začuđeno reče da mi se sto posto učinilo, da me ona nije gledala. Mislio sam da me zeza, jer joj još mama bila tu, a što bi me ona gledala.

Posle par dana, ušao sam u šupu da je spremim i složim drva koja smo kupili za zimu, kad ulazi tašta, stala na vratima i kaže da je došla da mi pomogne. Svetlost je obasjala od pozadi i ocrtavala kao izvajane jake noge. Odmah me nešto uzbudilo i udahnuo sam duboko vazduh da ne bih zviznuo.

Prišla mi je i počela pričati nešto što sam već znao, da mi je žena otišla kod drugarice na ceo dan. Na sebi je imala mini teksas suknju i kariranu košulju vezanu oko struka sa odkopčanih barem gornja tri dugmeta. Brus nisam video, samo polulopte velikih teških sisa koje su punili košulju.

Počeli smo salgati drva i svaki put kad bi se sagla, pred mojim licem bi se ukazale sise koje kipe iz košulje, a kad bi okrenula leđa i malo se naguzila, guzica, jaka, poveća, mesnata, ma baš stvorena za guženje, bi napela suknju do pucanja. Kurac mi je poludeo u šorcu, tašta nioje mogla da ne vidi toliku izbočinu.

Nekim slučajem je pošla u nazad, papuče su joj zapele o par klada i pođe da padne. Ja priletim i uhvatim je ispod ruku, guzovi joj se zalepiše za moje prepone a kurac, koji9 je bio u punoj erekciji, ulete joj u guzni procep.

Osetio sam tu mekoću taštinih guzova, i za čudo božije, nije se odmah otgla od mene. Video sam joj na koži, trnci su je obuzeli, zastala je možda nekih 4-5 sekundi. Onda se polako pomerila i pogledala me tad nekim pogledom, faktički bio sam streljan njime.

Nastavili smo da radimo, al je tašta bila sve više rastrojena, zadihana, malo je radila pa sedne na neki panj, duva sebi u sise, a ja je gutam očima, hoću da je silujem tu u šupi. Ko ne bi kad izgleda tako razbludno.

-Jel ti dobro… – upitam je dea ne bih nešto rekao.

-Malo mi je vruće… -i širi već razdrljenu košulju da joj vidim bradavice. sad vidim nema brusa – idem da se umijem…

Pratio sam je dok je hodala do česme, njiše tim bokovima, čak i bolje nego do sad. Naguzila se preko betonskog korita i umiva se, pa mokru ruku gurne u košulju ispod sisa i vlaži ih. Primetio sam da joj je prislanjanje uz moj kurac promenilo raspoloženje, al da joj nije prijalo, ne bi se zadržavala par sekundi i nastavila češanje dupetom o njega.

Vratila se u šupu i nastavili smo da radimo, kako se kamara smanjivala bili smo sve bliže jedno drugom, ja sam čučnuo i skupio par komada cepanica, a ona poviše mene se naguzila i slaže ih.

Ja nisam mogao da izdržim, polako se naginjem i neprimetno joj virim pod suknju, a ispod crne gaćice i velika mesnata pička, koja buja ispod gaćica. Tad je neki uzdah izašao iz mene, nekontrolisan. Ona onako nagužena se okrenula prema meni, a ja joj gledam u guzove i ne skrećem pogled.

-Šta je zete, gledaš u moju guzicu! Jel te nije stid! Imaš onakvu ženu a meni zaviruješ pod suknju, bezobrazniče jedan…- kaže mi i smeši se.

Ali ne pomera se, i dalje je nagužena ispred mog lica. Ja zatečen, uspaničen, ali sam rešen da kad je ona prva krenula, idem otvoreno do kraja.

-Pa kad se guziš ispred mene Bebo, namerno! A i šta ću kad imaš super guzu, ko ne bi gledao u nju! – bio sam iskren. Seo sam na panj i ona polako priđe do mene.

-Dobra mi je guza još uvek, jel?

-Ne da je dobra… mrtvacu bi se digo na nju… a i tvoje sise! – lupih i osta živ.

-A tebi, je li se digo! Bi li ti da ti Beba malo da guze,a?

E tu rečenicu ću pamtiti dok sam živ.

-Digo mi se još pre pola sata… -gledam je zažarenim pogledom, ali mi ipak još malo neprijatno – Kako to misliš… pa hoću…

Zbunjen sam bio totaqlno, jer video sam da i ona to želi. Duga nejebica i izbočina na mom šorcu su učinili svoje, nije mogla odoleti.

Vrata od šupe su nam bila malo sa strane, tako da nas niko nije mogao videti. Ja onako sedim na tom panju, Beba mi prilazi polako, opkoračuje me i seda na mene. Polako mi je jezikom ušla u usta i počeli smo se ljubiti i sisati jezike jedno drugom, a dole se trljala o moju kurčinu koja je štrčala iz šorca. Mozak mi je odlutao u grešne misli, al ko nije probo ne zna lepotu takvog seksa.

Hvatam je za sisetinu i mesim ih, ona dahće, žvalavi me. Guram joj ruku ispod suknje između nogu koje proba da što više raširi. Gaćice su joj skroz mokre. Trljam joj pičku i probam da sklonim gaćice sa strane. Skroz je poludela, ljubi me i drhti, čičti kao da diše na škrge.

Nagle je ustala, gledamo se onako zadihani, uzima me za ruku i vuče me ka kući. Vodi me u njenu sobu gde je ogroman krevet. Odmah je svukla gaćice, ja sam kleko ispred nje i zadigo onu suknju, kad pred mojim licem ukaza se pička, taj procep, te debele nabrekle obrijane usmine. Pička joj je doslovce pulsirala, sama se otvarala.

Polako sam joj počeo lizati klitoris ulaziti jezikom sve dublje u vaginu, a ona onako raširenih nogu okrenula je glavu, kao da ne želi da vidi šta radimo.

Rukama sam joj mesio guzove i tako je nabijao na svoj jezik, uvlačio sam klitoris u sebe ko vakumom. Krenula je da drhti, klecele su joj noge, izvijala se, samo je dahtala isprekidanim tonom.

-Aaaaahhh… mmmmm… aaaaa… – uhvatila me je za glavu svršavajući, jedva se držala na nogama, videlo se da nije dugo to doživila.

Spustili smo se na krevet, i dalje me je držala za glavu i duboko disala, polako me je dovukla do svojih usana. Poljubio sam je, razmazao sam sokove po njenim usnama. Zavukla je ruku u moj šorc i obuhvatila kurac šakom. Pustila je uzdah olakšanja preko usana. Dok me je ljubila lagano je trljala stablo stiskala preko jaja kad dođe prstima do njih.

Samo se spustila do mojih prepona, povukla moj šorc i pred njom se ukaza kurac čvrst kao kamen. Bez uvijanja je počela palacati jezikom po njemu, onda halapljivo gutati, a kako je klečala nagužena, suknja joj se zadigla do prepona.

Joj kakve noge ima i dupe, nisam mogao verovati, kako me palila. Velike teške sise su ispale iz košulje i nisam znao gde ću je pre uhvatiti. Mesio sam joj sisu, a prste druge ruke trpao u raskvašenu pičku.

Opet je zadrhtala i izvadila kurac iz usta, uspravila se i okrenuta leđima me zajahala. Imao sam fantastičan pogled na njenu picu.

-Ne mogu više… moram! Pička će mi eksplodirati! Raširila je još više usnice prstima, prislonila glavić na otvor i pustila unutra. Natakala se na glavić, a onda spustila do kraja. Osetio sam trenje kurca o skliske zidove. Pička joj je bila iznenađujuće uska, kao kod ćerke. Čučala je i naticala se na moj kurac, gledao sam kako joj ulazi kao klip rastežući joj picu.

Ubrzavala je,a onda se nagnula unazad oslanjajući se rukama o krevet, radila je samo kukovima i jecala sve glasnije. Poduhvatio sam je za guzove i pomagao joj. Počela je da jeca, osetio sam kontrakcije kada se nabila do kraja i jauknula. Ponovo je svršavala, podigla se i opet nabila do kraja. Pička joj je radila ko singerica dok nije pala na mene jedva hvatajući vazduh…

Kurac mi je još bio u tašti, čekao sam da je prođe, da se ponovo pokrene. Posle nekih pola minuta je ustala i svukla na brzinu sve sa sebe. Klekla je na krevet i naguzila se. Klekao sam iza nje, guza štrči ko dve lopte, a između nogu pičkurina ko manji novčanik, sva natekla. Provukao sam kurac kroz usmine i zavukao joj ga do jaja. Kad sam ga stavio čuo sam krik iz nje.

-Joooojjj… majko milaaaa…

Tad sam je počeo jebati, nabijao sam se u nju meljući je kurcem. Urnebesno je mešala, sama se još više naticala, veliki guzovi su glasno lupali o moje prepone. Nabijao sam se, ubrzavali smo tempo, okretala se, gledala me, zamućenim pogledom podizala se na ruke i zabacivala kosu.

Sve vreme je mumlala, jecala, grizla donju usnu, pa se uspravi tek toliko da kurac ne ispadne iz pičke, pa me žvalavila preko ramena i opet tako.

Opet sam osetio stezanje preko kurca, kontrakcije njene pičke, pala je glavom na posteljinu i isturila dupe koliko je mogla. Ubrzano sam, počeo sam je teslačiti najsnažnije, jaja su mi se skupila i meni je dolazilo. Odjednom je zavapila.

-Aaaahhhh… svršićuuu… aaaa…

Stisnula je sebi sise, tako je glasno svršavala da sam pomislio da će nas čuti u susednim kućama. Jecala je, ispuštala glasno vazduh, takav orgazam nisam nikad kod njene ćerke video.

Pali smo na stranu, podigao sam joj nogu i pumpao je. Njena pička me je stezala, više nisam mogao, došao je red i na mene. Izvadio sam kurac, uhvatio ga u ruku, okrenula se u sekundi, otela mi kjurac i povukla na sebe, ležući na leđa.

-Gurni mi ga među sise!

Klečao sam iznad nje, stavio sam joj kurac među ogromne sise, doslovce ga je progutala njima.

I tako sam počeo trljanje, držala je sise praveći procep među njima, a usnama je hvatala glavić. Nisam prošao ni dva puta kada sam počeo da prskam, sperma je izletala iz mene i prskala je po ustima, licu, kosi, sva je bila umazana spermom. A onda ga je uzela i izdrkala poslednje kapljice sebi u usta. Tako ga je slatko lickala, kao dete sladoled.

-Kako je bilo dobro zete! Ovo mi je trebalo! – sedeli smo u kuhinji i pili kaficu – Ali ne da bog da sazna ko za ovo! A mi ako mognemo ovo ponoviti koji put… bilo bi super! Odavno sam na ovo pomišljala i redovno drkala pičku zamišljajući tebe… kad ona moja ćerka vrišti kao da je dereš! Sad mi je jasno!

Nasmejala se i poljubila me. Nikada ne bih pomislio da nešto ovako može da se desi. Kako je samo znala da se kontroliše sve ove godine.

Posle tog dana smo se tucali kad god smo mogli. Jer onakvu ribetinu treba redovno jebati, a ne da mi neko drugi utrči u dvorište sad kad se sve pokrenulo. A i ne terba pustiti da život teče bez avanturica i provoda. Možda je ovo ogavna stvar, al dok se ne proba ne znate šta je i kakva je to lepota i čar…

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 46 Prosecna ocena: 4.8]
(Visited 11.504 times, 10 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!