februar 23, 2024

Lažne sise su moja fantazija

0
ljubljenje lezbo drugarice

Da li ste ikada imali takve fantazije? Znate, one koje se osećaju tako stvarnim da se počinjete pitati da li ih uopšte zamišljate? Pa, imam ih… stalno! Ponekad se pretvore u stvarnost, ali uglavnom ostaju zarobljene u mom mozgu.

Povećanje grudi – čudo ili moderna medicina. Mnogi ljudi tvrde da ne vole fejk grudi, ali istina je da je veće uvek bolje… do određene tačke. Za razliku od većine ljudi, ja se ne pretvaram da volim samo prave sise dok potajno maštam o sisama silikonjarama. Kažem to glasno i ponosno: „Volim velike sise, bez obzira da li su prave ili lažne!”

U redu, do sada se verovatno pitate zašto pričam o povećanim sisama. Nažalost za one od vas koji su mislili – ili se nadali – da je to značilo da imam povećane grudi, to nije slučaj. Na kraju krajeva, nema smisla raditi proceduru koja je potpuno nepotrebna – za one od vas koji ne razumete šta to znači, upravo sam rekla da imam velike grudi. Ali to nije poenta; da se vratim na priču.

Razlog za ovaj beskrajni uvod je u stvari prilično jednostavan; moa prijateljica je napucala sise! Čak i pre njih, duvek me je privlačila Dunja — ime je promenjeno iz očiglednih razloga — ali posebno sam se napalila onog dana kada se pojavila sa najlepšim parom uvećanih sisa. Inače, mi nismo toliko bliske prijateljice, viđamo se povremeno na kafici ili piću, tako da nisam ni znala da je odradila operaciju.

Kada se pojavila, znala sam da je nešto drugačije na njoj. Bila je mnogo zgodnija nego poslednji put kada sam je videla pre par meseci, ali mi je trebalo nekoliko trenutaka da primetim njena naduvana prsa. „Vau!” Ona se stidljivo nasmejala. „Mogu li da ih vidim?“ Pitala sam nakon pokušaja da bolje pogledam njene nove sise kroz majicu. Delovala je iznenađeno, ali i ponosno na pažnju koju dobija.

„Da ih vidiš? Misliš da… skinem gornji deo?” nervozno je zamuckivala.

„Pa nije da će te neko videti osim mene.“ Bile smo same u njenom stanu, tako da nije bilo opasnosti da neko naiđe. Odvojila je trenutak da razmisli i njen novonastali ponos zbog njenog izgleda ubrzo je nadmašio njenu stidljivu ličnost.

„Ma naravno“, konačno je rekla.

Trebalo joj je vremena, ali je konačno je uspela da skine gornji deo, otkrivajući najsavršeniji par sisa koje sam ikada videla – u redu, možda je to preterivanje, ali su definitivno bile lepše od prirodnih koje je imala. Proučila sam ih veoma detaljno, što nije bilo teško s obzirom na činjenicu da su jedva bile sadržane u ružičastom, čipkastom grudnjaku. Što sam više gledala njene grudi, postajala sam napaljenija. Ubrzo sam se osećala kao da sam u plamenu. dira joj sise lezbo

Prošlo je samo nekoliko sekundi pre nego što je jedna od najmoćnijih fantazija u mom životu počela da raste u meni. „Mogu li da ih dodirnem?” Delovala je veoma iznenađeno, ali je ipak klimnula glavom. Ispružila sam ruke koje su drhtale. „Mmmmm!” Nisam mogla a da ne zastenjam tiho dok sam je grabila za sise. Mogla sam da osetim njenu meku kožu ispod svojih prstiju kada sam počela da ih stiskam.

Činilo se da je Dunja uživala u pažnji, jer joj je na licu bio širok osmeh. Videvši ovo, shvatila sam da bi verovatno pristala na eskalaciju iako sam znala da je oduvek bila heteroseksualka. „Mogu li da ih vidim… cele?“ Pitala sam. Osmeh je nestao sa lica.

„Jesi li sigurna?“ Ispruživši ruku, otkopčala sam joj brus – nosila je jedan od onih grudnjaka sa prednjim kopčanjem – i polako sam ga skinula da joj dam vremena da se predomisli.

„Vau!” Moje usne su se razdvojile dok sam se naginjala napred. Nekoliko trenutaka kasnije, omotala sam ih oko Dunjine leve bradavice. Dunja kao da je trebalo nekoliko sekundi da shvati šta se zapravo dešava, što mi je govorilo da se osećaj još nije u potpunosti vratio u njene bradavice. Ali to me nije sprečilo da ih stimulišem najbolje što sam mogla… ja sam prilično stručna kada su u pitanju sise.

„Šta tooo.. uffff… radiš…?“ počela je Dunja kada je konačno shvatila šta se dešava.

Podigla sam se i povukla je na dug, strastven poljubac. Odmah sam počela da istražujem njena usta svojim jezikom. Umesto da se povuče, počela je da mi uzvraća željnim potezima jezika. ljubljenje lezbo drugarice

„Mmmmm!” stenjale smo unisono dok smo se strasno ljubile, dok su jezici ludo igrali. Poljubac se posle par minuta završio, Dunja je prevazišla svoju stidljivu prirodu. U stvari, pojavila se ličnost koja preuzima odgovornost. Vatre strasti blistale su joj u očima kad je zakoračila prema meni. Ispruživši ruku, rasparala mi je bluzu, otkrivajući moje sise bez grudnjaka. Ne gubeći ni sekundu, počela je da stimuliše moje bradavice svim alatima koji su joj bili na raspolaganju (prstima, usnama, jezikom i zubima).

„O Bože!” Zastenjala sam kada sam osetila kako mi telom prolaze drhtaji oduševljenja. Srce mi je ludo lupalo u grudima. Ubrzo je njena ruka krenula dole do mog međunožja. „Mmmmm!” Uspevši nekako da jednom rukom spusti moje helanke, brzo je zavukla ruku u moje gaćice.

Glasno sam stenjala dok mi je prstima stimulisala sve delove pičke. Zadrhtala sam kad sam osetila kako dva njena prsta klize pored mojih usmina. Postala je neočekivano gruba, kao da je znala da volim kada me žestoko jebu prstima. Uzvratila sam istom merom i došla rukom do njenog međunožja. Provlačeći ruku ispod njene suknje, uspela sam da povučem gaćice taman toliko da pristupim njenoj pički.

Nasmejala sam se kada sam shvatila da je njena maca čisto obrijana. Nabila sam dva svoja prsta u nju, i otvoreno kažem da je to bila jedna od najtoplijih i najmokrijih vagina koje sam ikada napala svojim prstima. Nastavile smo da jebamo prstima jedna drugu dok su nam jezici plesali zajedno.

„Lezi… raširi noge za mene!“ – rekla sam joj ali je više zvučalo kao naredba. liže pičku drugarici lezbejke

Lizala je svoje mokre prste i smestila se kako sam joj i rekla. Odmah sam spustila lice i prvo duboko omirisala njenu vreliu pičku. Sokovi su cureli iz nje pa sam ih prvo slatko pokupila jezikom pre nego što sam isti taj jezik zavukla među njene tople usmine. Ukus fantastičan, savršen! Razdvojila sam joj pičku i jezikom napala njen klit. Taj krik uzbuđenja bio je muzika za moje uši.

Pljuvačka se rastezala od mojih usana do njene vagine. Gledala me je napaljenim očima i plitko disala, a telo joj je zadrhtalo kada god bi moje usne spojile se sa njenim donjim usnama. Sa dva prsta sada duboko u njoj činila sam magiju od koje je poludela! Svršavala mi je u usta, prskajući svoje sočne sokove pravo u moje žedno grlo.

**

Za razliku od mojih drugih fantazija, ovaj put me je tajanstveni zvuk vratio u stvarnost. Osvrnuvši se oko sebe, ubrzo sam shvatila da Dunja šeta ka meni u svojim štiklama koje su lupale o pod. Donosila nam je kafu a njene sise su još uvek bile skrivene ispod ružičastog grudnjaka. Znala sam da događaji koje sam upravo proživela nisu ništa više od fantazije, osim što je očigledno skinula majicu da ih bolje vidim. Imajući to na umu, odmah sam je pitala: „Mogu li da ih vidim… ali cele?“

Dunja je bila zapanjena. „Šta?”

Šok na njenom licu bio je jasan znak da moram da se povučem. „Ma samo se šalim ludice jedna“, uverila sam je.

„Bolje bi ti bilo“, rekla je kroz smeh dok je vraćala svoju majicu na sebe.

Fokusirala sam se na njene sise, očajnički želeći da dobijem što više vremena za gledanje. Kada se ništa osim njenog dekoltea nije videlo, otrgnula sam pogled sa njenih novih grudi. Sve je bilo gotovo; kao da se ništa nije dogodilo. Ali bar je bilo u mojoj glavi.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
(Visited 563 times, 2 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!