Istinite Seks price

Kućni prijatelj

Erotske price

Dogadjaj koji vam želim ispricati je istinit i dogodio se je prošle godine. Ja sam udata, nalazim se u ranim tridesetim godinama i sa suprugom i dvoje djece živim u jednom mjestu u unutrašnjosti. Vrlo rano sam se udala i u seksu sam isprovala doslovno sve što se može isprovati.

Pošto živimo van grada bilo je normalno da u kuci imamo i psa, u ovom slucaju se radi o rotvajleru koga cemo u nastavku zvati roti. Cesto dok bi navecer vodili ljubav roti bi nam se znao približiti pa bi mi suprug u šali znao kazati da bi volio vidjeti da se jebem sa psom.

U pocetku o tome nisam puno razmišljala, sve dok jednom nisam vidjela rotijev kurac u punoj dužini. Tu vecer sam pušeci mužev kurac zacula rotija kako cvili i kad ga je suprug pozvao uletijo je u sobu i poceo je skakati oko mene. Valjda je i on osjetio miris sexsa jer mu je medj nogama stršio kurac sa sigurnih 15 cm.

Samo sam pogledala supruga i oboje smo znali šta ce se desiti. Klekla sam na pod a pas je istog trenukta skocio na mene. Imala sam osjecaj da me jebe pravi muškarac jer mi ga je roti doslovno nabijao u picku. Pogledala sam u pravcu supruga i vidjela njegovo odobravanje ovome što radim.

Vidjevši to pocela sam se jos žešce nabijati na pseci kuraci istodobno pušeci mužev. To je trajalo desetak minuta i prvo mi je suprug poceo puniti usta spermom koju sam progutala do zadnj kapi. A onda je na red došao roti. Poceo je svršavati i puniti moju picku spermom a onda sam odlucila napraviti još nešto.

Željela sam uzeti rotijev kurac u usta. Podigla sam se sa poda a roti je i dalje svršavao. Uhvatila sam ga za kurac i strpala ga u usta. Mlazevi rotijeve sperme su zalijevali moja usta. . . To je trajalo sigurno par minuta i sve što je roti izbacio ja sam progutala, naše igre sa psom su se od ove veceri nastavile gotovo svakodnevno. . .

(Visited 7.225 times, 5 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 11 Prosecna ocena: 4.5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

3 thoughts on “Kućni prijatelj

  1. Idealna prica dali je istinita ako jeste svaka čast i vama i suprugu napišite još koji dozivljaj. Lijepo je biti u toj trojci.pozdrav

  2. Komentar 2. Jeli Vas rot-prijatelj za seks jebao i vašeg supruga a suprug rota a tot vas i u guzu to bi bilo fantastično za držanje ili pridruženi javite se.

  3. Odlicno iskustvo,ja i supruga ubacujemo naseg labradora on je redovno u guzu trpa

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.