februar 27, 2024

Ko Izgubi – Guta!

0
guta spermu iz čaše gay peder

Upravo sam se preselio u novi grad zbog studiranja i bilo je to moje prvo veče sa „momcima“ sa iz studentskog doma. Bilo nas je 4 u sobi i ja sam bio jedini brucoš tamo. Pili smo pivo i igrali beer-pong. Onda niotkuda neko predlaže izazov: Svo četvoro bi morali da drkamo u krug dok ne ispucamo svoju spermu u čašu. Onaj poslednji koji nije svršio bi onda morao da pije spermu iz čaše.

Naravno, u početku sam bio ubeđen da je to šala, ali sam ubrzo shvatio da je neko otišao u kuhinju i vratio se sa vinskom čašom. Svi su se smejali i potpuno opušteno se spremali da započnu izazov. Videvši da oklevam, ohrabrili su me da učestvujem, rekli su mi da je to pravilo i da uvek moramo da uradimo kada neko nečim izazove druge.

Kao neiskusan naivan momak, misleći da je to normalno na fakultetu, odlučio sam da učestvujem. Pre nego što sam uspeo da se nateram, sva trojica su uveliko drkala. Ubrzo je jedan od njih uzeo čašu sa stola i puneći je sa debelim mlazovima sperme, vičući „Prvi!“.

Izbrojao sam 7 mlazova nečega guste, bele sperme. Primetio sam da su i druga dvojica delovala kao da su blizu ejakulacije a ja još uvek nisam ni bio dignut. Naravno, ni 30 sekundi kasnije, drugi je zgrabio čašu i počeo da prska u nju. Gledao sam hipnotizovano dok je bukvalno pišao svoju spermu u čašu, toliko je bio jak mlaz.

Ko su bili ovi momci? Da li su čuvali svoju spermu nedeljama za ovo? Nisam bio najobdarenija osoba, ali sam uvek proizvodio dobru količinu sperme, čak i u poređenju sa momcima u pornićima. Ali ova dvojica su proizvela bar duplo više od mene. Tek što je drugi momak završio, treći je počeo da svršava u čašu. svršavanje u čašu

“Tako je buraz, daj Mariju sve što imaš”, rekao je prvi.

I dao mi je sve što je imao, i još više od toga! Čaša je već imala veliku količinu sperme, ali sa ovim mislim da se udvostručila. Kada je završio, nisam ni drkao više. Šta je bila poenta? Nikada nisam uspeo da postignem erekciju i izazov je bio gotov, a ja sam bio spušten.

Ali neću valjda zaista morati to da uradim, zar ne? Da popijem čašu sperme?

Sve troje su počeli da me zadirkuju i govore „pij, pij, pij“.

“Dajte momci, ja to ne mogu? Niste valjda ozbiljni?

“Naravno da jesmo, to je izazov i izgubio si. Moraš to uraditi sada.”

“Ali ovo je odvratno. Biće mi loše jebote!”

“Ndaj Mario ne lupaj, ovo je zapravo zdravo. Čak prodaju i koktele na bazi sperme sada u barovima.”

I eto, ubediše me da popijem čašu sperme. Bila je polu puna čaša. I miris je bio jako jak, jači nego kada sam ja svršavao, to je sigurno. Prineo sam čašu ustima, otvorio ih i ulio malo unutra. Instinkt me je naterao da progutam što je brže moguće. Uradio sam to dovoljno brzo da pokušam da ne osetim previše, ali ukus mi je ipak bio u ustima i nosu.

Iznenađujuće, nisam se zgrozio niti sam hteo da povraćam nakon što sam progutao spermu. Ukus, iako nije prijatan, nije bio ni približno tako loš kao što sam mislio da će biti.

“Hajde, dovrši čašu!”

”Da, moraš sve to popiti!”

Pogledao sam u čašu i ispio je u jednom gutljaju. Primetio sam da su mi cela usta i grlo obloženi spermom. Pomerio sam jezik po zubima i primetio kako su postali glatki i sluzavi. Tako su mi se osećala cela usta. Bilo je čudno, ali ne i potpuno neprijatno. Vratio sam čašu na sto i rekao „eto, uradio sam to“.

Svi su počeli da mi se smeju i da mi se rugaju. “Ne mogu da verujem da si ovo uradio”, “Popio je celu stvar”, “Ovaj lik mora da uživa u gutanju sperme!” guta spermu iz čaše gay peder

Svi su se smejali na moj račun. Da li je sve ovo bila samo varka da me ponize? I dozvolio sam im da manipulišu sa mnom kao idiotom. Nakon nekoliko minuta, međutim, prestaju da se smeju i rekli su mi da se malo šale i pohvalili su me na hrabrosti. Zaista mi je laknulo.

Noć je protekla normalno. Nastavili smo da igramo glupave igre i pijemo pivo. Pridružilo nam se više ljudi. Ubrzo nas je bilo desetak dosadnih, polu pijanih studenata koji su tražili načine da provedu vreme. Tada je jedan od momaka počeo da priča šta se dogodilo ranije to veče. Bio sam užasnut. Očekivao sam da će me ismejati, što se tehnički i desilo, ali ne tako ponižavajuće koliko sam se plašio.

Umesto toga, neko je predložio da igramo drugu rundu onoga što su oni sada zvali “izazov za spermu.” Trojica momaka koji su bili sa mnom tokom izazova su rekli da ne mogu da učestvuju jer su već ranije svršili i bilo bi im teže da svrše drugi put. Laknulo mi je jer sam sumnjao da uopšte mogu da dobijem erekciju sa svim tim momcima koji su tako otvoreno drkali oko mene.

Ali onda su sva trojica, sa zlim osmesima na licu, istakli da, pošto nisam svršio, imam pravo da učestvujem. Osim toga, ja sam bio branilac šampion, rekli su. Najebao sam, zar ne? Masturbirao sam u krugu sa još 8 momaka, pokušavajući da svršim što je brže moguće u čaši za vino postavljenu na stolu u sredini našeg kruga.

Ovog puta sam zatvorio oči da se zaista fokusiram. Uspeo sam da dostignem erekciju i snažno sam drkao kurac. Počeo sam da osećam početak svog vrhunca kada sam čuo stenjanje. Instinktivno sam otvorio oči da vidim jednog tipa kako gađa svoj teret u staklo.

Možda nisam bio prvi, ali ovog puta sam definitivno bio u trci. Počeo sam da osećam da sam prilično blizu da svršim, nema šanse da bi me sedmorica preostalih momaka mogla pobediti. Ali barem jedan jeste, a ne 10 sekundi nakon što je prvi došao, ovaj drugi je dodao svoju spermu u moju čašu, mislim našu čašu.

Gledajući ovog tipa kako puca, skoro sam dostigao vrhunac. Ali onda sam ublažio stisak koji sam imao na svom kurcu, zatvorio oči i fokusirao se da potisnem sopstvenu ejakulaciju. Dok sam to radio, čuo sam trećeg momka kako stenje i ejakulira. Još sam morao da preživim četiri momka.

U ovom trenutku sam shvatio da želim ponovo da završim poslednji i popijem svu tu spermu. Shvativši ovo skoro me je nateralo da svršim pa sam morao potpuno prestati da pumpam kurac kako bih to sprečio. Kako se ovo desilo, drugi momak je dao svoj “doprinos”. Ponovo sam otvorio oči i video 3 momka koja su ostala u krugu plus ja.

Ne želeći da se otkrije da zapravo želim da budem poslednji, ponovo sam počeo da drkam, ali sa veoma labavim stisakom i uglavnom fokusirajući se na bazu svog penisa. Dok sam se pretvarao da ovako masturbiram, postalo je prilično lako biti poslednji čovek koji stoji, takoreći.

Gledao sam kako poslednja preostala dva takmičara prazne svoja jaja u čašu. Pravio sam šou dok se ovo dešavalo, pretvarajući se da mi je teško, a u stvarnosti sam jedva dodirivao kurac. I na kraju sam se ponašao sav frustrirano i zgrožen dok sam držao čašu koja je bila prilično puna sperme.

Pazite, 8 napaljenih studenata je upravo ispraznilo svoj teret u nju! Dok sam se spremao da popijem ovu punu čašu sperme, prva 3 momka iz prve runde su vikala na mene i rekla da čekam, imaju mali poklon za mene. Shvatio sam da se sva trojica drkaju čak i ako su rekli da ne mogu da učestvuju u ovom drugom krugu izazova.

Rekli su mi da žele da dodaju svoj doprinos mom piću. Mogao sam da kažem ne, da to nije deo pravila, ali umesto toga sam tiho kleknuo i držao čašu da im dodaju svoju spermu. I na kraju, imao sam ovu čašu za vino punu do samog ruba sa 11 punjenja sperme.

Nisam znao šta se dešavalo u tom trenutku u prostoriji (čuo sam periferno kako se ljudi smeju i pričaju) jer sam bio fokusiran na čašu koju sam držao u ruci. Kada je poslednji momak ispraznio svoja jaja u mojoj čaši, prineo sam je ustima (verujem da sam se smeškao) i polako popio do poslednje kapi ovog divnog soka. Odmah sam znao da sam navučen na spermu, i da ću morati da nađem načine da dobijem svoju dozu sperme, što je više moguće i što češće.

I tako su počele moje fakultetske godine…

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 14 Prosecna ocena: 4.7]
(Visited 6.148 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!