6 juna, 2023

Kako Zavesti Udatu Ženu? 3. Deo

0
flertovanje sa udatom

Kako zavesti udatu ženu tekstualnim porukama?

Ako razmišljate kako da impresionirate udatu ženu, samo joj pošaljite poruku. Da, toliko je lako. U ovo doba tehnologije tekstualne poruke mogu biti vaš alat za zadirkivanje i veoma efikasno deluje na žene. Ali, udatu ženu možete zavesti slanjem poruke, pod uslovom da možete da dobijete njen broj (logično, zar ne?). Zato taj deo dolazi onda kada ste je već dovoljno zaintrigirali da vam je dala broj, ili eventualno mejl.

Ako budete kreativni sa rečima koje koristite, vremenom i vašom percepcijom namere, svaku ženu možete uzbuditi preko tekstualnih poruka. Zaigrano joj pošaljite poruku o tome šta radi, u čemu je itd… Nastavite da dodajete ideje kako bi vam ona poslala SMS i razgovor se nastavio. Odredite poruke kako treba, recimo kad krene u krevet namestite tako da vidi vaš tekst, i tada ste joj poslednja stvar na pameti pre nego što zaspi. sexting preko mobilnog

Slično tome, pošaljite joj poruku rano ujutro, kako bi videla vaše ime i postavite ton njenom danu koji sledi. Slanje SMS-ova takođe može biti zabavno jer svi pravimo pravopisne greške, a to biste mogli namerno učiniti da biste joj stavili ideje na pamet ili je prosto nasmejali (pr gladan sam, baš bih nešto da jed(b)em). Ili ispravite njen pravopis i postavljajte joj pitanja sa nekim razigranim dvostrukim značenjem.

Tekstualne poruke mogu biti zabavne jer ne trebate uložiti dodatni napor, a opet je naterati da misli na vas. Da biste zaveli udatu ženu, sve što treba da uradite je da prirodno ubacite puno humora u razgovore i ona je napola vaša.

 

Kako “naterati” udatu ženu da vas zavoli?

U emotivnim stvarima nema ni ispravnog ni pogrešnog. Ako ste pali na udatu ženu, čak i ako je starija, i želite da vam uzvrati ljubav, treba da sednete i dobro razmislite. Navođenje udate žene da vas voli nije neka obična šetnja i zahtevaće više napora od onoga što treba da uložite ako samo želite da se zabavite s njom.

Međutim, ne možete ići sa buketom cveća ili nekim ljubavnim notama ako želite da vas voli starija udata žena. Treba razmišljati i ponašati se zrelo i učiniti da sve deluje prirodno. To podrazumeva da sve što radite da biste je impresionirali treba da bude kreativno, novo i sveže, a takođe prirodno i zrelo. Udata žena ima određeno razumevanje za muškarce i u tome treba da se istaknete. Jednom kada ste je impresionirali dovoljno dobro, neće trebati mnogo vremena da razvije osećanja prema vama. Na kraju bi se dogodila ljubav. I želela bi vas seksualno kao luda. Morate znati prave linije preuzimanja da biste zaveli udatu ženu u koju ste zaljubljeni.

 

Flert sa udatom ženom

Žene, generalno, vole da ih žele i osećaju da su privlačne, a koji je lakši način da sa udatom ženom “otvorite kavez”, osim flertovanja? Udate žene traže odvlačenje pažnje od svog rutinskog života – gomile veša i rokova na poslu. Flert sa udatom ženom se ne razlikuje od flertovanja sa bilo kojom drugom ženom – priđete joj i pozdravite se, ili sednete pored nje i naručite piće, ljubazno je pitajući da li može i za nju jedno.

romantična šetnjaVekovno koketiranje uključuje oči, a ne reči. Ako vas smatra privlačnim, pogledi će vam se sresti mnogo puta. Obavezno brzo skrenite pogled kada se to dogodi mnogo puta pre nego što zaista zaključate pogled i posramljeno se nasmešite. Možda će vam se i ona malo osmehnuti. Jednom kada uspostavite malu vezu, a ona počne da uzvraća, krenite u napad.

Ko je ona, šta voli, šta želi i tako dalje i tako dalje. Udate žene žele da ih se čuje i vidi na način koji se ne dešava sa njihovim muževima, a ako uspete da savladate ovaj čin, čekaju vas mnoga iznenađenja. Ne ulazite u dugoročne obaveze sa njom, samo uživajte u ovim trenucima sa strašću.

Trebali biste znati kako da naterate udate žene da vas seksualno žele. Žena će vam jasno reći šta želi, da li samo kres, bekstvo, podršku ili prijatelja, na vama je koliko ćete to u praksi prihvatiti. Možda bi volela da provodi vreme s vama, ali činjenica je da će to uvek biti pod njenim uslovima.

Dakle, budite sigurni da znate u šta ulazite. Privlačenje udate žene ovim jednostavnim savetima može je naterati da vas poželi – pošto ste je već impresionirali i oseća se sigurno u vašem društvu. Možda će poželeti da pređe na sledeću fazu s obzirom na važnost koju joj pridajete i način na koji se oseća posebno uz vas. Jer ako ćemo realno – to su stvari za kojima sve žene žude, udate ili neudate, mlade ili stare.

 

KRAJ

LinkIzvor – https://www.bonobology.com/how-to-seduce-a-married-woman/

(Visited 2.600 times, 3 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!