seksualna tenzija

Kako Zavesti Udatu Ženu? 2. Deo

Zanimljivosti o sexu

Nastavljamo dalje našu priču o tome – kako zavesti udatu ženu. Veoma smo blizu cilja, ali ipak i dalje ima dosta posla da bi vam napokon prepustila sebe 🙂

 

Čestitajte joj na dostignućima: Jel je dobila unapređenje na poslu? Pošaljite joj makar poruku ako joj ne možete lično čestitati. Da li je prvi put nešto ukusno ispekla za jelo? Recite joj da je bilo sjajno. Da li je smršala nekoliko kilograma? Recite joj da izgleda zapanjujuće, bolje nego ikad. Ove taktike će joj ugoditi, pomoći će vam da izjednačite svoj odnos sa njom i osvojite je. muževan zavodi udatu

 

Budite pažljiv gospodin/džentlmen: Kad god vam učini uslugu ili vam pomogne u nečemu, obavezno joj zahvalite. Budite joj zahvalni ako vam pomogne u projektu, zahvalite joj se kad god se potrudi. Za udatu ženu mnogo toga što radi ostane neprimećeno i ovo bi vam moglo pomoći da joj se približite. Ako planirate da izlazite sa udatom ženom, uvek se pobrinite da oseti da je cenite.

 

Budite diskretni: A kad vam se počne poveravati, dajte joj samopouzdanje, ubedite je da ćete biti diskretni. Uverite je da ste pouzdani i da nećete pričati o vašem odnosu sa drugima. Udate žene često zaziru od veza van braka jer se plaše komplikacija ako muževi to saznaju. Poverljivost je važna ako želite zavesti udatu ženu.

 

Kako “naterati” udatu ženu da Vas seksualno želi?

Prva i najvažnija stvar je osigurati da vas dotična seksualno privlači – što u osnovi uključuje osećaj seksualne želje kada ste sa njom. Ali, da bi se ona osećala seksualno privlačnom prema vama, morate biti sigurni da ono što govorite i radite u njenom prisustvu sadrži neke elemente za stvaranje seksualne tenzije. Pa, evo nekoliko proverenih saveta.

muvanje udate

Budite muško: Vaš stil, ponašanje, razgovori i govor tela uvek treba da budu muški tj muževno-erotični kada pokušavate da imate odnose sa udatom. Ta osobina čini da izgledate neodoljivo i stvoriće iskru između vas dvoje dok komunicirate. Muškost takođe čini da se žene ponovo osećaju „devojački“, a udate žene obično privlače muškarce koji u sebi imaju osećaj muškosti. Ovo je veoma važan aspekt zavođenja udate žene.

 

Jasno joj stavite do znanja da je privlačna: Prema istraživanju koje je sproveo Dove International, 80% žena se slaže da svaka žena na sebi ima nešto lepo, ali ne vidi svoju lepotu. To znači da trebate više puta uveravati ženu da je privlačna i lepa, a ako pokušavate zavesti udatu ženu, jednostavno to ne možete ignorisati.

Udata žena može izgledati samopouzdano i moderno, ali najverovatnije je nesigurna u pogledu svog izgleda. Ako želite da imate seks sa njom, pobrinite se da se ona oseća seksi u vašim očima i da se oseća kao najlepša živa osoba kada je sa vama. Kada flertujete, koristite reči zbog kojih se oseća privlačno i videćete razliku.

 

Koristite verbalne znakove da saopštite svoje interesovanje za nju: Flert je globalno priznat kao odličan način da se stvori iskra između muškarca i žene. Udata žena najverovatnije već neko vreme nije doživela da neko koketira sa njom. Ako u interakciju sa njom uvedete flert, možda ćete zapaliti izgubljena osećanja.

 

Izgradite seksualnu napetost: Sada kada ima znakove da ste seksualno zainteresovani za nju, možete i dalje da gradite seksualnu napetost između vas. Onog trenutka kada počne da se oseća seksualno prilagođava vama, pokušajte brzo eskalirati na seks i izgradite napetost.

Možete da koristite tekstove da je zavedete ili jednostavno pokažete znakove govorom tela. Što se više uzbuđuje, to je bliža krevetu. Ako izgradite dovoljno seksualne napetosti sa udatom ženom, ona možda neće samo uživati u seksu sa vama, već će se možda osećati kao da TREBA da vam se približi kako bi izgrađena seksualna napetost mogla da se oslobodi. diskretnost

 

Poradite na tome da je seksualno uključite (napalite): A sada je uključite koristeći zavodljive reči, tekstove, šaljući seksi slike ili snimke koje joj u mislima izazivaju seksualne fantazije. Jednom kada je seksualno uzbuđena što je sa vama, možda će napraviti i prvi hrabri korak spavanja sa vama.

Dodirnite je zavodljivo, zagrlite je blisko kad se opraštate i izrazite joj svoje želje na najsuptilniji, ali seksi način. Možete čak koristiti igračke za poput vibracionih sex igračaka, pričajte šta volite sa njima itd. kako biste začinili trenutak.

 

Nadamo se da smo vam makar malo pomogli i da ćete imati uspeha u povezivanju sa udatima. Pišite nam vaša iskustva ukoliko ste ih imali 🙂 Očekuje vas još jedno i poslednje poglavlje, a do tada – uživajte :*

 

KRAJ 2. Dela

(Visited 867 times, 2 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.