verenički prsten na ruci

Kako Zavesti Udatu Ženu? 1. Deo

Zanimljivosti o sexu

OGROMNO sam se zaljubio u ovu udatu ženu koju sam upoznao na poslu. I ona meni šalje signale. Da li da zanemarim prsten na njenoj ruci i da nastavim?

Zavođenje udate žene čak i kada se čini zainteresovanom može biti opasan i težak zadatak, posebno ako se čini prilično srećnom u braku. Možda samo voli bezazleno koketiranje. Udata žena će verovatno ozbiljno shvatiti svoj brak i možda neće biti zainteresovana za vanbračne veze zbog komplikacija koje donose i možda zbog rizika od posledica ako ikada bude otkrivena afera.

Morate biti vrlo suptilni, a opet davati snažne signale ako želite zavesti udatu ženu. Objavljivanje ljubavnih citata ili slanje slatkih tekstova samo će joj izgledati nezrelo i ona će vas verovatno odbiti. Morate je naterati da zavoli vas i vaše društvo, a zatim joj reći da ste zainteresovani za nju. Pristupajući joj i kreativno impresionirajući, šanse su da se veže za vas i pre nego što je pozovete. zavođenje udate

Ako vas udata žena snažno privlači, razmišljaćete o načinima kako da je zavedete. Flert sa udatom ženom možda zvuči kao lak korak, ali ono često može naići na snažnu negativnu reakciju. Trebalo bi da znate da za razliku od slobodnih žena, udate žene bolje poznaju muškarce i lako mogu da naslute skrivene namere. Ponekad se udata žena može poigrati s vama, možda da malo sebi začini život, ali ako nastavite dalje, ona će odstupiti. Zbog toga je presudno biti strpljiv i pravilno protumačiti njene poteze. Uvek imajte na umu kad zavodite udatu ženu – ona će bolje reagovati ako oseti da joj nudite distrakciju umesto posvećenosti.

Kako impresionirati udatu ženu? U teretani upoznate lepu ženu. Duhovita je, šarmantna i odmah vas privlači. Ili možda želite da impresionirate damu sa kojom radite. Baš dok skupljate hrabrost da je pozovete, saznajete da se udala. Prečesto se većina nas nađe u situacijama u kojima ne možemo dalje sa ženom jer je udata. Ne zato što ne želimo, već zato što ne znamo kako da priđemo i privučemo ženu koja je već udata. Ako ste jedan od onih kojima ne smeta da istražite mogućnost veze sa ženom, bez obzira na njen bračni status, onda evo nekoliko saveta kako zavesti udatu ženu. Govorimo vam pre svega o tome kako da “naterate” udate žene da vas seksualno žele.

1. Obasipajte je komplimentima i pohvalama: Žene vole ljude koji cene njihovu lepotu i način na koji se nose. Međutim, kod udatih žena postoji i kvaka. Dajte joj komplimente dobro i često, ali ne budite direktni i ne preterujte. Samo iskoristite komplimente u pokušaju da probijete led i započnete prijateljstvo sa njom. Lakše je diplomirati i postati njen ljubavnik ako ste sa njom već prijatelji. Takođe, udate žene muškarci retko cene zbog izgleda. Ovo vam može pružiti toliko željenu prednost da se razlikujete.

2.Budite zabavni i spremni na druženje: Budući da je udata a pokazuje znake flerta, njena veza je verovatno monotona. Pružanje mogućnosti zabave i uzbuđenja siguran je način privlačenja udate žene. Kada muškarac zna kako da razvedri žensko raspoloženje, malo je verovatno da će ga ona odbiti. Želeće da bude sa vama kako bi se izvukla iz monotonije svoje trenutne veze. Osim toga, možda će početi uživati u vašem društvu – pružajući vam više vremena nasamo sa njom. flertovanje sa udatom

3. Neka se oseća posebno: Obucite se dobro za nju, uzmite cveće i iznenadite je svako malo. Udate žene često se žale da ih muževi uzimaju zdravo za gotovo. Nedjelje provode lenjo kod kuće u pidžami sa muževima, ali ostatak sedmice muževi su obično zauzeti. Šanse za privlačenje udate žene postaju stvarnije ako joj možete ponuditi kontrastno iskustvo čineći da se oseća posebno. Međutim, ako je ona žena kod koje ne prolaze glupe fore, možda ćete morati biti vrlo oprezni, jer ona može osećati da to radite namerno. Upoznavanje udate žene nije lako, pa ćete morati uložiti dodatni napor.

4. Vodite zdrave razgovore: Linija preuzimanja udate žene je veoma različita. Udate žene su opterećene porodičnim obavezama i retko imaju priliku da se upuste u zdrave, sadržajne razgovore. Njihovi razgovori sa drugima obično se vrte oko porodičnog života, kuvanja i svakodnevnih zadataka. Razgovarajte s njom o svakodnevnim poslovima – religiji, politici, filmovima, mestima koja treba videti i posetiti. Pogledajte šta je najviše zanima i vodite mentalno podsticajne razgovore sa njom. Takođe, naglasite da joj često kažete da vam se sviđa način na koji ona obrazlaže. Osetiće da je cenite zbog njenih sposobnosti, a ne samo zbog dobrog izgleda.

5. Budite dobar slušalac: Udate žene često nemaju sa kim da razgovaraju o svojim bračnim problemima iz straha da će biti osuđene. Ponekad ne dele ono što ih muči zbog pitanja poverenja. Ako joj date to samopouzdanje i postanete prijatelj kome se može poveriti, sa njom ćete stvoriti čvršću vezu. Šanse za privlačenje udate žene se povećavaju ako slušate njene probleme i pružite joj podršku. Ali zapamtite da nikada ne kritikujete njenog muža!

 

KRAJ 1. DELA

(Visited 1.335 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.