april 15, 2024

Kako Postati Sponzoruša 3. Deo

0
sponzoruša sa sponzorom na jahti

Treći korak – Kako da Uspe!

 

Budite sigurni da ste na istoj strani kada je u pitanju „zaljubljenost“.

U redu, vreme je za pravi razgovor: neki muškarci i žene će očekivati da se zaljubite u njih, a neki neće. Neki traže istinsku ljubav, a neki samo žele interes I novac. U kakvoj ste situaciji? Moraćete da saznate.

Kako to saznati? Verovatno ćete imati osećaj, intuiciju i moći ćete da utvrdite da li je vaš budući dragi ovakav ili onakav. Ako nemate to “šesto” čulo – pitajte. Da li veruju u pravu ljubav? Kakva je njihova ideja o savršenom odnosu? Možete plesati oko teme da biste stekli osećaj za njihova osećanja prema vama. zaljubljena u sponzora

Objasnite šta želite. Nema ničeg seksi u tome da vidite skup sat u izlogu i durite se kako ga ne možete priuštiti. Umesto toga, recite svom dragom da imate seksi odeću koju ćete obući za sutrašnju gala veče i znate da bi vam uz taj sat haljina stajala još lepše. Ne prekidajte kontakt očima i smešite se.

Ne zamarajte se glumatanjem – oboje znate kako funkcioniše ovaj odnos. Ne pretjerujte s dobrodošlicom – to jest, ne tražite baš SVE pod suncem – ali ako nešto želite, recite to. Verovatno dragi želi da budete srećni i da budete zadovoljni.

Budite nežni I kulturni uz njih. Muškarci i žene ne tolerišu “sponzoruše” zbog puke zabave. Naprotiv,  verovatno će očekivati da budete druželjubivi I društveni – posebno kada vas odvedu u sve njihove elitne ekstravagancije. A kad niste raspoloženi, moraćete da se ponašate kao da jeste. To je deo “ugovora.” Ako ne želite da budete uvek vedri i nasmejani, oni verovatno mogu pronaći nekoga ko želi.

Čak i ako se ne osećate tako, potrudite se da vas zanima svet koji vas okružuje – čak i ako o njemu ne znate ništa. Razgovarajte sa njihovim prijateljima, postavljajte pitanja i zablistajte svojim biserno belim osmehom. Razgovarajte, smejte se i vašem sponzoru će biti drago što ste došli.

 

skupocen verenički prstenPomirite se sa svojim mišljenjima o vernosti. Budimo iskreni: u ovu vezu ste ušli zbog novca. Druga strana je u to ušla iz nekih svojih razloga. Ova vrsta intimnog dogovora najčešće ne uključuje vernost. Dakle – vaša srca nisu u tome. Da li je to u redu? Da li postoji razumevanje između vas dvoje? Pošto oni imaju novac, mogu li oni varati, ali vi ne možete? Kakav je dogovor? U ovakvim situacijama, nažalost, nije često shvaćeno da je u pitanju monogamija.

Mnogi muškarci i žene traže lična, materijalna dobra, jer sada, čak i ako druga strana i vara, imaju šta da pokažu. To nekako uspeva da umanji štetu. Ovo bi mogla biti razmena sa kojom se slažete – ali morate da odlučite da li se slažete sa njom ili ne.

Stavi prsten . Ako želite da ovaj način života bude stalan i dugotrajan a možda i večan, moraćete da tražite pravi put do cilja.

Razmislite šta ćete učiniti ako sponzor izgubi bogatstvo. Šta ako osoba padne u neku nesreću? Ili njihove tržišne, poslovne akcije naglo padnu? Ili im posao ubrzano propada? Da li ćete ih napustiti jer više ne mogu da vam obezbede sve što poželite i da li bi to bilo u skladu s vašim moralom?

 

Ostao je još samo jedan korak – prepoznavanja prepreka, ali o tome u narednom I poslednjem nastavku.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
(Visited 219 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!