Kako Postati Sponzoruša 1. Deo

Bez obzira na to da li odobravamo ili ne, mnogi ljudi žele (ponekad podsvesno ili tiho) da pronađu nekoga ko može biti „hranitelj“ iz različitih razloga – kako bi mogli ostati kod kuće da odgajaju decu, usredsrediti se na karijeru iz snova koja tek treba da donese pouzdan prihod , ili jednostavno radi materijalne udobnosti.

I kako sve više žena postaje finansijski uspešno, sve manje njih je zainteresovano za nalaženje sponzora, dok se kod muškaraca pojavljuje sve veći broj njih koji ni hteli da se dobro „udaju.“ Ako smatrate da je finansijska sigurnost najvažniji faktor u odabiru partnera s kojim ćete deliti život, možete tome (i trebali biste) pristupiti sa senzibilnošću i šarmom. sponzoruša i bogataš

 

Korak Prvi – Upoznavanje g-dina ili g-đicu Buržuja:

-Saznajte ko su bogataši u vašoj okolini i proučite ih. Osim ako ne tražite neku vrstu veze na daljinu, verovatno ste ograničeni na one milionere i milijardere u vašem području, mestu, gradu, državi. Otkrijte ko su i proučite njihove navike. U osnovi razvijate plan kako da na njih „naletite“ iznova i iznova. Želećete da znate gde rade, gde se druže, imaju li kućne ljubimce, omiljene umetnike, dobrotvorne organizacije, muziku, pa čak i mesta za odmor. Ne znate odakle da počnete? Pa, nezakonito je svuda pratiti i špjunirati nekoga, tako da su omiljeni internet pretraživač i društvene mreže sjajan početak.

 

-Krećite se tamo gde se elita druži. Jednom kada saznate gde se elita druži (ili gde se vaša specifična meta druži), krenite tamo. Počnite da šetate svog psa na istoj stazi, kupujte u istoj prodavnici (naravno ako samostalno kupuju) i idite u iste klubove. Na kraju će pitanje „Zar vas nisam negde već video“ postati neizbežno. Obavezno se obucite otmeno jer oni žele nekoga ko može da ceni fine stvari u životu i znaju ponešto o njima. Ako ste na njihovom terenu, potrudite se da se uklopite. Ovo može značiti zapošljavanje. Mnogi milioneri i milijarderi imaju svoje firme, pa ne bi bilo loše i zaposliti se kod njih.

 

seksi riba traži partnera buržuja-Prisustvujte luksuznim događajima. Ovo nije loše ako još uvek nemate metu, pa je dobar način da je pronađete! Prisustvujte lepšim događajima poput otvaranja galerija, pozorišnih svečanosti i VIP večeri u klubovima i restoranima. Obilazite ih tokom celog dana i sigurno ćete uspostaviti nekoliko veza – ako možete da održite razgovor, naravno. Ovo je samo pola bitke – kad stignete tamo, morate imati šta da kažete. Jer, na nesreću, život nije Diznijev film: malo je verovatno da će vam šarmantni princ ili princeza jednostavno prići i ponuditi svoje džepove pune zlata. Nešto standardno poput: “Kako to da se nikada nismo sreli? Vidim da stalno šetate svog psa po parku”, ima smisla i nimalo nije jezivo. Neka odatle polete iskre.

 

-Ili idite na internet. To sigurno govori nešto o svetskoj kulturi i da traženje sponzora polako postaje prihvatljivo. Broj internet lokacija posvećenih tome koji se pojavljuju su takođe dobar pokazatelj. Samo pazite da ne upadnete u neku vrstu internet prevare! Raditi bilo šta na mreži je opasno – nikada nemojte dati svoje privatne podatke dok se ne uverite u verodostojnost te osobe.

 

-Pohađajte seminare, tražite savet stručnjaka… Da biste zaokružili mnoštvo opcija, mogli biste da postanete i malo ličniji. Hajde da razgovaramo o ove tri stvari: Sponzorisanje postaje pravi fenomen, seminari se pojavljuju svuda, što će vam dati sjajne smernice kako, šta, kad… Doduše, oni nisu besplatni. Postoje takođe „treneri“ koji vam mogu pružiti gore pomenuti seminar na više ličnom nivou, radeći na vašim „slabostima“ i razvijajući vaše vrline. Nažalost, to je čak i skuplje.

 

 

U Drugom Delu ćemo se baviti daljim koracima koji su neohodni za početak veze sa vašim budućim sponzorom 😉

 

 

(Visited 114 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: MomLover

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.