trljanje preko telefona

Kako Imati Savršen Sex Preko Telefona 2. Deo

Zanimljivosti o sexu

Nastavljamo sa savetima o savršenom telefonskom seksu.

 

Dati instrukcije, ili zatražite od partnera da vam kaže šta da radite.

Diktiranje kako, gde i kada mogu da se dotaknu je način da oboje učinite stvari interaktivnim. Takođe pomaže u toku razgovora da se uvede i dominantno/pokorna dinamika koja može biti zabavna za oboje.

 

Ovo i dalje zvuči komplikovano! drkanje sa telefonom

Neki ljudi neće moći da učestvuju u prljavim razgovorima ili seksu telefonom, tačka! I to je u redu. Ali, ako se zaista trudiš da imaš seks preko fona, postoje lakši načini da se upustiš u to:

 

Samo ih zamolite da slušaju.

Možda još uvek niste spremni za razgovor, ali ipak želite da isprobate telefonski seks. Ako zaista želite ovo da pokušate sa svojim partnerom, pitajte da li bi želeo da vas sluša kako masturbirate. Ovo je odličan način da svog partnera upoznate sa senzualnošću koju seks može da donese u vezi, bez pritiska performansi na njihovom kraju.

 

U potpunosti se priklonite svom partneru.

Predajte im se u potpunosti. Pitajte ih šta žele da rade i kako da vi pomognete da sve to ulepšate! Ponekad je potrebno samo malo gurnuti u pravom smeru da bi vaši kreativni (i drugi) sokovi potekli.

 

Šta ako to ne osećam?

Krajnji cilj telefonskog seksa je orgazam (za sve uključene), ali takođe je važno znati svoje granice i osećati se prijatno kada razgovarate sa svojim partnerom. Na primer, ako opisujete maštarije i fantazije koje nisu za realan život (recimo, seks sa dva muškarca), partneru treba da budete jasni da su one samo za telefonski seks kako ne bi došlo do nesporazuma.

 

Šta ako odjednom vaš partner počne da govori stvari zbog kojih vam je nelagodno ili da vas naziva imenima koja vam se ne sviđaju?

 

Ako osećate da stvari idu predaleko ili vaš partner nije prestao da radi (govori) nešto nakon što ste to zatražili, uvek možete prekinuti vezu. I, kao i bilo koja vrsta intimnosti, trebali biste biti sigurni da je telefonski seks sporazuman i da se osećate sigurno i da verujete partneru. trljanje preko telefona

 

O drugim stvarima o kojima treba razmišljati:

Vaš glas.

Ne održavate prezentaciju na poslu ili pokušavate da dostavite informacije, pa zaista nema potrebe da govorite glasno ili brzo. Ako vam se čini prirodnim, spustite nivo glasa i govorite sporije. Zvuk disanja – ne nužno težak, ali primetan – može biti vrlo erotičan i partneru jasno dati do znanja da ste uključeni.

 

Govor.

Nazvati svoje delove njihovim naučnim imenom je lepa stvar, ali hajde da budemo iskreni: nije baš seksi. Nema ništa loše u prljavim rečima i pričama, posebno tokom telefonskog seksa. Pičkica uvek zvuči milije i slađe od vagina, zar ne? 😉

 

Korišćenje igračaka. dildo u čmaru

Koristite igračku na sebi dok razgovarate. Čak razmislite da je stavite blizu telefona, tako da vaš partner može tačno čuti šta koristite. Postoje takođe i vibratori koji mogu da se kontrolišu preko mobilnog telefona dok razgovarate.

 

Smeh.

Ne plašite se smeha – seks može biti ponekada i čudan pa i neugodan, posebno putem telefona. Biti povremeno nasmejan tokom seksa znači da ste opušteni i da uživate. Uvek ga možete vratiti na nevaljale komadiće nakon što se zadovoljite smehom.

 

Ne bojte se tišine.

U redu je zapasti u tišinu. Uostalom, neke su dovoljni i čisti uzdasi i jecaji da biste uživali tokom telefonskog seksa.

 

Poslednje misli

Suština svakog dobrog telefonskog seksa jeste otvoren um i ulazak bez očekivanja. Možda imate najtoplije, najseksi iskustvo ikad! Ili ćete vi i vaš partner završiti u suzama od smeha. U svakom slučaju, zajedno ste komunicirali i isprobali nešto novo i shvatili da li je to situacija koju želite da pokušate ponovo ili prenesete dalje na viši nivo.

 

 

LinkIzvor: https://www.thecut.com/article/tips-for-how-to-have-phone-sex.html

(Visited 365 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.