napaljeni telefonski sex

Kako Imati Savršen Sex Preko Telefona 1. Deo

Zanimljivosti o sexu

Dakle, savladali ste umetnost seksting-a i flert-a tekstualnim putem. Napaljeni ste, poznajete se poprilično dobro u seksualnom smislu, želite jedno drugo. Iako bi obično sledeći korak mogao biti stvarni datum ili stvaran seks, takva lična udruživanja su trenutno i dalje “van stola.” Srećom, još uvek imamo sledeću najbolju stvar: telefonski seks.

 

Sad se možda pitate, kako imate telefonski seks? Kako preći sa izgovaranja seksi stvari preko teksta na izgovaranje seksi stvari naglas? Kako pretvoriti solo aktivnost u onu koja uključuje drugu osobu? A šta se dešava kad to uradite? Znamo da seks putem telefona može delovati zastrašujuće za neke, ali ne mora tako biti. I, ako sve bude u redu, možda čak i doživite veliki orgazam.

 

Stvaranje pravih uslova – Evo nekoliko načina kako da pripremite sebe i svog partnera za telefonsku seksualnu sesiju i metode za uvođenje u nju na način koji je ugodan za vas oboje.

 

Odeća. napaljena dok priča sa telefonom

Pre nego što započnemo, razmislite o svojoj postavci. Presvucite se za vašu seksualnu sesiju. Iako vas partner ne može videti, to vam pomaže da dobijete raspoloženje za seksi razgovor koji sledi. Odvojite vreme da obučete nešto što vas uvodi u ono što dolazi. To može značiti da uđete u svoj najduhovitiji donji veš ili čak da se udobno osećate u nekoj široj trenerci. Sve zavisi od vas i onoga što prija vašem umu.

 

Uđite u način razmišljanja.

Kključ dobrog telefonskog seksa je otvoren um utemeljen u fantaziji. Možete razgovarati o stvarima o kojima ste sanjali, maštali, fantarirali… jer hej, samo pričate, zar ne? Važno je i ostati opušten. Normalno je biti nervozan zbog bilo čega novog. Pokušajte da se setite da osoba sa drugog kraja linije želi da čuje šta imate da kažete.

 

Izmerite interesovanje partnera.

Slanje aktova, seksting i flert preko tekstualnih poruka dobri su načini za procenu interesovanja vašeg partnera za nadolazeći seks putem telefona i pripremanje vas za ono što sledi. Te stvari se ponašaju poput predigre, jer ne idete od nule do 100; nakon postavljanja scene sa seksi tekstom ili fotografijom, možete ih pitati da li bi bili zainteresovani za telefonski seks.

 

Pozovite svog partnera.

Možete usmeriti razgovor ka telefonskom seksu tako što ćete prvo pitati o njihovoj okolini („Gde si trenutno?“). Na taj način možete i da potvrdite da je pravo vreme da razgovarate o ne toliko nevinim temama. Tada možete prilagoditi razgovor postavljanjem pitanja o tome kako izgleda, šta ima na sebi…(„Šta nosiš na sebi?“ „Jesi li trenutno u krevetu?“ „Voleo bih da sam tamo sa tobom“ itd.)

 

To je sve u redu, ali šta da kažem?

Prvo i najvažnije – znajte da za telefonski seks ne morate da usvojite neku vrstu svoje alternativne „seksualne ličnosti“. Naravno da možete i trebate da eksperimentišete i da se igrate uloga, ali nema pritiska da promenite uobičajenu seksualnu dinamiku koju i inače imate sa svojim partnerima. Na primer, ako ste skloniji podložnosti, možete zatražiti da vam daju uputstva, da budu dominatni; ako ste obično dominantni, onda obrnuto. Ako imate romantičnije odnose, ne morate da koristite prljave reči ako niste za to.

 

Opišite šta se dešava.

Telefonski seks se sastoji od naravno vašeg glasa i od opisa. Razgovarajte o tome šta nosite, kako izgledate, kako mirišete i kako se tačno dodirujete. Budite detaljni oko toga i zaista uđite u trenutak. Jednom kada počnete, nema potrebe da se stidite. Budite glasni koliko želite. Niko vas ne može videti ili čuti osim vašeg partnera.

 

Opišite neku uspomenu. telefonski sex iz javnog toaleta

Ako vam opisivanje vašeg osećaja u tom trenutku nije dovoljno jaka, probajte sa zajedničkim uspomenama. Ako vam je ugodno, razgovarajte o vremenu u kojem ste imali seks sa bivšim partnerom i detaljno opišite šta ste radili.

 

Uronite duboko u svoju fantaziju.

Telefonski seks je predivno vreme za širenje mašte i stvaranje jakih fantazija. Možete da opišete stvari koje vas uzbuđuju, ali koje možda ne biste želeli da radite u stvarnom životu. Neke ideje: javni seks recimo u parku ili biblioteci. Ili seks u kolima, avionu ili u toaletu fensi restorana. Pored postavki, možete opisati i seksualne scenarije, poput igranje uloga, grupnog seksa ili BDSM-a.

 

 

Pa da, telefonski seks je divan. U narednom delu ćemo još dublje da zaronimo u ovaj napiljivi vid nevaljalih igrica 😉

(Visited 1.257 times, 2 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.