2 juna, 2023

Kako Brže Postići Orgazam: Vodič za Žene 3. Deo

0
sex i orgazam

Doživeti Orgazam sa Partnerom:

  1. Komunikacija je ključna.

Da biste imali orgazam tokom seksa, vaš partner mora da zna šta vam odgovara – što znači da ćete morati direktno da mu kažete šta da radi. Ne pretpostavljajte da će samo čarobno pritisnuti prave tastere za vas! Jednom kada saznate šta volite kroz vaše solo igrice, prenesite te informacije partneru. Može biti korisno ako se stvari uokvire na pozitivan način; na primer, možete reći: “Zaista uživam kada me ovde ližeš.“

Stanite ispred ogledala i vežbajte da partneru govorite šta volite i kako želite. Ako vam se čini zastrašujućim da budete zahtevni i jasni u vezi sa svojim željama, ponavljanje u sebi, to će pomoći  da reči lakše iscure iz vas kada je vreme za razgovor sa partnerom.

 

  1. Pokažite i kažite. komunikacija i sex

Da biste pristali na verbalnu komunikaciju, trebali biste vežbati da partneru precizno pokažete kako želite da vas dodiruje vlastitim rukama. Predlažemo da legnete ispred njega i pokažete kako se dodirujete kako bi stekli ideju o tome šta vas uzbuđuje. Možete da objašnjavate šta radite dok idete dalje. Ovo nije samo nastavno, već može biti i super napaljujuće. Pokazivanje partneru šta se oseća dobro može biti super seksi za vas i njih. Uzmite mu ruku pod svoju kako bi mogli da osete tempo, koreografiju i pritisak koji deluje ukusno.

 

  1. Prodiranje u centar.

Kao što je prethodno pomenuto, većina žena ne može doći sama iz penetracije. Preko 80% žena treba direktnu stimulaciju klitorisa da bi postiglo orgazam, a to se može dogoditi sa ili bez vaginalne penetracije. Iako penetrativni seks može da poveća uzbuđenje žene, obraćanje pažnje na klitoris je put ka ženskom orgazmu. Pokušajte da imate seks u kojem vaš partner uopšte ne prodire u vas i usredsredite se na oralnu stimulaciju, stimulaciju klita i bradavica i masažu kako biste bili izuzetno opušteni.

 

  1. Odbacite seksualne skripte.

Raznolikost i iznenađenja ponekad mogu biti seksi i odvesti na put orgazma. Umesto da sledite očekivani put poljupca do oralnog odnosa, pokušajte ga potpuno protresti. Takođe se možete igrati sa onim gde imate seks: Ako ste navikli da to uvek radite u spavaćoj sobi, pokušajte to da radite u dnevnoj sobi ili u bašti.

 

  1. Ne lažirajte orgazam i svršite prirodno.

Ni pod kojim okolnostima nemojte doći u iskušenje da lažirate orgazam kako biste smirili ego svog partnera. Ovo i vama i vašem partneru čini lošu uslugu. Oni neće znati kako da vam udovolje, a vi nećete biti zadovoljni. Kratkoročno će se možda osećati lakše, ali uskraćivanjem partneru informacija koje su vam potrebne za orgazam, nagrizate poverenje koje bi trebalo da postoji između vas.

Budite iskreni i direktni u pogledu onoga što vam treba. Masturbaciju iskoristite kao priliku da otkrijete kakav dodir, pritisak, brzinu itd. su vam potrebni, a zatim partneru dajte ovo znanje. Ako ste se pretvarali u prošlosti – trebate to da kažete partneru, onda bi moglo biti korisno da razgovor vodite kada zapravo niste u krevetu, tj. kada ste samo na kauču i gledate televiziju ili slično, pa vaš partner nije u trenutnom stanju gole ranjivosti kada primi informacije.

 

  1. Vaš orgazam, vaša odgovornost.

Kada imate seks, važno je znati da je vaš orgazam vaša odgovornost. Međutim, sposobnost da komunicirate sa svojim partnerom o svojim potrebama može im pomoći da se posvete vašem zadovoljstvu. A ako nisu voljni da saznaju o vama, vreme je da pustite tog partnera! Gledajte na svoj orgazam ne kao na nešto što vam partner može pružiti, već kao na nešto što oboje morate zajedno da postignete.

 

  1. Koristite seks igračke. sex i igračke

One nisu samo za masturbaciju! Zbog različitih poza prilikom seksa, može biti teže postići preko potrebnu direktnu stimulaciju klitorisa. Uvođenje vibratora u partnerski seks može biti odličan način da potvrdite orgazam. Uključite svog partnera u odabir igračke koja se oseća dobro za oboje. Na primer, vibrirajući prsten za penis može biti zadovoljstvo za obe strane jer će vibracije pogoditi vaš klitoris kada prodru u vas.

 

  1. Oprostite se od srama.

Najvažnije kada je u pitanju primanje zadovoljstva potrebnog za orgazam: „Uzmite svoje misli o osuđivanju i sramotnosti, ostavite ih po strani i zamenite ih osećanjima vrednosti, strpljenja i prava na zadovoljstvo. Orgazam je nešto čega ste dostojni, a ne nečega zbog čega se osećate sramotno ili krivo. Zalaganje za sebe, svoje potrebe i želje je izvor snage.

 

LinkIzvor: https://www.mindbodygreen.com/articles/how-to-come-faster-guide-for-women

(Visited 500 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!