željna dodira po pici

Kako Brže Postići Orgazam: Vodič za Žene 1. Deo

Zanimljivosti o sexu

UVOD

Najpopularnija vrsta seksa koju žene imaju sa muškarcima ne podstiče uvek ženski orgazam. Polni odnos penisa u vagini verovatno neće naterati ženu da svrši. Prava tajna kako joj pružiti orgazam se krije u klitorisu. Ovde je sve što treba da znate i gomila tehnika koje treba isprobati. erotska masturbacija

Šta čini žene da dostignu vrhunac? Uprkos onome na šta su nas navele gotovo svake heteroseksualne scene na internetu, velikoj većini žena je potrebno mnogo više od nekoliko udaraca penisa u vagini da bi postigle orgazam. Naime, za većinu žena ključ “silaska” je sveti gral stimulacije klitorisa. Prema revolucionarnom istraživanju koje je sprovela Shere Hite 1976. godine, u kojem je prikupila podatke preko 3000 američkih žena o svom seksualnom životu, samo oko jedne trećine žena može doživjeti orgazam samo od prodora penisa u vaginu.

Studije urađene od tada dale su slične rezultate. Podaci su jasni: Stimulacija klitorisa ne može se i NE sme se izostaviti. Međutim, istraživači ukazuju na nešto što se naziva „jaz (rupa) u orgazmu“ kao dokaz da žene ne zadovoljavaju svoje potrebe. Jaz u orgazmu odnosi se na fenomen da muškarci postižu orgazam tokom seksa mnogo češće od žena. Ili da budemo jasni, heteroseksualne žene postižu orgazam mnogo ređe od svojih muških kolega.

Studija odraslih u Americi iz 2018. godine otkrila je da je 95% heteroseksualnih muškaraca reklo da su obično ili uvek dostigli orgazam tokom seksa, u poređenju sa samo 65% heteroseksualnih žena. Sa druge strane, lezbejke su rekle da su orgazam doživele u 86% slučajeva. Jasno je da problem ovde nije svojstven ženama, već muškarcima koji imaju seks sa njima i fokusiranju samo na svoje zadovoljstvo.

Studija iz 2005. godine otkrila je još izrazitiji kontrast između stopa orgazma, pri čemu je 91% muškaraca prijavilo orgazam obično ili uvek u poređenju sa bednih 39% žena. Kao što pokazuje jaz u orgazmu između lezbejki i heteroseksualnih žena, nema fiziološkog razloga da žene treba da stalno svršavaju u nižim stopama od muškaraca.

Tajna postizanja orgazma nije vezana za biologiju. Naprotiv, ona leži u socio-kulturnom i međuljudskom carstvu. Da bi svršile, većina žena mora da se oseća opušteno, bezbedno i oslobođena anksioznosti ili srama. Preuzimanje kontrole nad svojim orgazmom, ženama može biti neverovatno osnaživanje. I da – Žene Zaslužuju Zadovoljstvo!

trlja pičkicu usku

Način Razmišljanja i TEHNIKE:

 

  1. Uđite u pravi način razmišljanja. Koliko god zvučalo kontraintuitivno, prvi korak ka postizanju orgazma je pokušaj da se ne razmišlja previše o njegovom postizanju. Ako izvršite neizmeran pritisak na sebe da svršite, nećete moći da pristupite opuštenom umu koji je često potreban da bi vas poslao preko ivice.

 

  1. Upoznajte svoje telo. Eksperti iz ove oblasti preporučuju vam da se prvo upoznate sa svojim telom i onim što vam donosi zadovoljstvo van seksa. Jeste li ikada pogledali svoju vulvu? Uzmite ogledalo i pogledajte je. Radite to često. Dodirnite je i obratite pažnju na različite teksture i temperature koje osećate dok vršite različite vrste pritiska. Otkrijte šta je erotsko za vas. Da li znate kako vaše telo reaguje kada ste seksualno uključeni? Koristite ovo znanje kao osnovu za nadogradnju nakon što počnete da masturbirate.

 

  1. Eksperimentišite sa različitim vrstama dodira. Isprobajte razne načine stimulisanja klitorisa da vidite šta vam odgovara.

Neke ideje:

Koristite kružne pokrete jastučićima prstiju sa različitim pritiscima (tj. Započnite izuzetno lagano tako da se jedva dodirujete i polako povećavajte pritisak dok ne pronađete ono što se najbolje oseća).

Pokušajte da tapkate ili trzate pokretima.

Zakrivite prste prema telu i koristite se zglobovima prstiju da biste ih gurali uz klitoris.

Lezite na stomak sa rukom ili vibratorom ispod klita i trljajte se o njega.

Ako sumnjate, ne zaboravite da naizmenično menjate pritisak i položaj.

 

U narednom delu ćemo nastaviti sa još sočnih i zanimljivih tehnika 🙂

(Visited 587 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.