24 marta, 2023

Jedna Noć u Rodnom Gradu 5. Deo

mlađi momak joj sisa sise

„Nisi kupovao samo cigarete koliko vidim?“

“Šta? Zar misliš da sam takav igrač? Kondomi u svakom džepu i jedan u novčaniku za sreću?” mahanje njegove glave opominjući me.

“Pa ne, ali ja..”

„Pa, ne…“, oponaša on. “Sram da te bude Anita.” Ponovo pada pored mene. “U svakom slučaju, sreća što je između nas barem jedna odgovorna odrasla osoba.”

„Oh, kako se usuđuješ“, vičem sa osmehom ioako mi zapravo razliku u godinama stvara leptiriće u stomaku… ali pre svega tamo još niže.

„Stvarno mi se sviđa taj tvoj smeh.

“Zaista?” Trznem se od čežnje u mom pitanju.

“Da. To, i tvoj divlji mozak, i ovaj skriveni učiteljski izgled koji imaš.”

Daje mi još jedan poljubac. Ovaj put kraći.

“Šta je sa tom bočicom?”

Silazi dole dole sa kreveta i vraća se sa kondomima i flašom, spuštajući ih između nas. Kondomi u plavoj kutiji. Pogledam na bocu.

“To je lubrikant.” On kotrlja flašu napred-nazad po prekrivačima.

“Oh!” i tada pocrvenim u jarkom zamahu vrućine i stida. “Zašto?”

„Sviđa mi se osećaj sa njim, i mislim da će i tebi biti lepo.

“Oh,” zvuk je postao mekši zbog njegove ljubaznosti.

“Nisi alergična ni na šta, zar ne? Ovo bi trebalo da bude…” ali zaustavljam njegove reči sopstvenim poljupcem, koji ga mora iznenaditi, jer on grca, oči koje se na trenutak šire dok to ne prihvati i pusti me in.

Gladnim jezikom me miluje po ustima, a njegove velike ruke kreću se preko mog tela koliko god može da dosegne, mereći i testirajući svaku ravan i krivinu. To je sveobuhvatno iskustvo i ja se zavlačim dublje u njegovo naručje.

Izlazimo tek kada njegove ruke previše vuku moj sako. Sedim, pitam se da li mi je kosa već potpuno otišla, i svlačim jaknu, misleći da je isto tako dobro da ne moram da je nosim sutra jer već mora da izgleda kao papirna kesa. Miluje rukave moje bluze, podižući se na laktove.

„Pogledaj se kako si lepa“, njegov žamor jedva dovoljno glasan da dopre do mojih ušiju.

Drhtim, istovremeno misleći da mi se sviđaju njegovi komplimenti još više, ali zašto ih još uvek daje kada je jasno da me je već osvojio… svejedno, ne smetaju mi… naprotiv. Svlačimo jedno drugo na neefikasan način, ponekad u naletu poljubaca i uzbuđenja. Otkopčavanje košulje otkriva zlatne prstenove probodene kroz obe bradavice. On se smeje izrazu mog lica.

“Hajde. Dodirni ih.”

“Da li boli?” Ne odgovara, osim suvog smeha koji zamre kada zavrtim jedan od prstenova napred-nazad, zadubljena u akciju, u njegovu naboranu kožu i ubrzan dah. Trljam bradavicu vrhom prsta, povećavajući pritisak što se on više vrpolji, uvlačim prst u prsten i malo povlačim.

Nemirno pomeranje njegovog tela me oduševljava koliko i igra čvrstog metala i nežne kože. Bez razmišljanja, naginjem se da poližem zapuštenu bradavicu, dajući drugoj jače povlačenje. On stenje.

” Ako si ovakva sa svima, ja sam u velikoj nevolji.”

Gurnem jezik u obruč, povlačeći jače nego što je planirano kada me uhvatio u potiljak. Obrazi mi se zagrevaju. Ljubim muške prstenove za bradavice? Potpuno smešna ideja pre samo nekoliko sati. A sada? Ne želim da odustanem od toga. I nisam sve dok Darko nije postao previše nemiran da bi mogao da ide u korak, i odvaja mi glavu. Pada na krevet, izgleda pocrvenelo, vuče me sa sobom.

“Uhhh… To je bilo stvarno nešto. Hajde.”

„Već sam ovde“, ističem.

Progunđa pre nego što me otkotrlja na leđa. Grubo guranje u moj grudnjak je sve što radi pre nego što mi vruće rukama postavi oko grudi. Moji kukovi se pritiskaju napred u nekoj vrsti šokiranog oduševljenja, susrećući njegove u naletu zadovoljstva. Njegovi kukovi uzvraćaju, pritiskajući me sve dok obris njegovog penisa nije nepogrešiv.

Krećem rukama ka njemu. On se naginje unazad da bi mi dao prostora, a zatim se pritiska na moj dlan.

„Uffff…“, promrmlja, pre nego što nastavi sa istraživanjem mojih grudi.

Njegov dodir je nežan; ali ubrzo postaje sve grublji. Ples između njih dve. Kada mi čvrsto stisne jednu od bradavica, i moj stisak preko njegovog međunožja se nehotice stegne. Kao da mu to prekida strpljenje, jer glatku ruku zaroni u zadnji deo mojih pantalona, pravo u kožu, a dugački prsti sežu između mojih guzova.

Um mi se umiruje dok mi pruža dodire koji bude osećaje koje nisam osećala godinama. Ukusno puzanje nervnih završetaka koji prate put njegovog dodira kao rob, a zatim se razvija kao rascvetala ruža. I druga, možda moćnija, svest o tome koliko mi je nedostajao muški dodir. Shvatanje koliko sam bila jebeno šupava bez toga. Godine života oko praznine. Moje ime šapuće. u zagrljaju sa mlađim muškarcem

Podižem kukove prema gore kako bi mogao da dosegne više, a on gura svoje prste dublje, dlanom snažno na moju trtičnu kost gurajući me dole na svoje međunožje. Odjednom, on potpuno komanduje, poseduje moje telo, ali me poziva da koristim njegovo za svoje zadovoljstvo. Zarivam lice u njegove grudi da prigušim sve bučnije disanje.

“Ne ne… nemoj se kriti… želim da te čujem Anita.”

Oh, uzdah za način na koji izgovara moje ime. Držim se na ivici neko vreme, uživajući u njegovom istraživanju. Njegove ruke pipaju između mojih nogu, dok ne pređu preko mog donjeg veša, gurajući ispod meke čipke, napred i nazad. To je napad najdivnije vrste i ja sam dobrovoljno, potpuno zarobljena.

Sve dok me ne povuče na sebe, gde se najpribližnije odmaram na njegovom ukočenom kurcu. Ležim na njemu, zadihana. On se migolji kada sednem uspravno, vraća me u poziciju a onda mi namiguje.

“Da te pogledam.”

Crvenim. “Kakav slatkorečiv momak”, zadirkujem.

“Ma daj, ja sam potpuno iskren i nemam tu šmekersku priču. To već znaš.”

Pravim najskeptičnije moguće lice. “Da li si ozbiljan?” oči mu svetle.

„Najbolje što sam ranije mogao smisliti bilo je ‘možeš li izdržati da razgovaraš sa mnom nekoliko minuta’, što teško da je mačo materijal.”

“Da, ali dovoljno je dobro funkcionisalo, zar ne?” Oči mu trepere dok odustajem od svoje izgužvane bluze, praćene grudnjakom.

„Dolazi ovamo, ti slatka mamice“, komanduje on mameći mi osmeh usled te njegove opaske.

Drži me sve dok ne čučnum nad njim i uhvati jednu od mojih grudi u svoja vrela usta, terajući buku iz mene. Gledam dole u njegovo lice. Zatvorio je oči, trepavice utisnute u tamne lepeze. Milujem ga po kosi, a on nagne glavu u moj dodir, kao mačka. On protestuje kada se povučem, vazduh se hladi na mojoj vlažnoj koži. mlađi momak joj sisa sise

Dajem mu brz poljubac kao utehu pre nego što se vratim nazad na mesto zločina, a sjaj nade u njegovim očima čini da izgleda mekše pri slabom svetlu. Prsti su mi nespretni i bespomoćni na njegovom pojasu, ali ja mu sklanjam ruke kada ih ponudi, što ga nasmeje.

„Dovoljno sam stara da ti budem majka, valjda umem da ti otkopčam pojas.”

On se sve glasnije smeje, oči blistaju. Konačno uspevam da mu razgrnem kopču.

„Odavno sam prešao nelegalne godine, znaš?”

„Znam“, ali ne mogu da ga pogledam.

“Anita. Pogledaj me.”

Zaobilazim njegovo lice dok, u nemilosrdnoj tišini, njegove oči nisu jedino mesto gde mi preostaje da gledam. “Imam dvadeset i dve. I po”, dodaje nestašnim tonom.

„Pa, ipak je moguće da ti budem majka.“- samouvereno dodajem gledajući ga u te divne okice.

Njegov osmeh je spor, topao i zarazan. Oduševljena sam i dajem mu još jedan poljubac.

KRAJ 5. Dela

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
(Visited 443 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!