svršava tetki u kafu

Jebao sam Ujnu Jelenu 2.

MILF Anal Incest

Probudio sam se posle kraćeg sna i otišao da se otuširam, obukao sam šorc i majicu nazad jer nije fora da nas ujak uhvati, a onda sam probudio i ujnu. Otišla je i ona dok joj se sperma sva slepila i skorila po sisama koje su se klatila dok se kretala.

Kad je izašla i ona je obukla onu istu kućnu laganu haljinu jer je stalno bila u tome u kući i dok je ujak tu, a čisto sumnjam da bi ujak i pomislio pa i posumnjao da sam mu baš ja jebao ženu, a nismo ni hteli da dođe do toga. Dogovorili smo se da ćemo strogo paziti da neko nešto ne posumnja. Posle tuširanja nazvao je ujak i pitao ujnu da li sam ja tu i ako još jesam da ostanem jer želi da mi se zahvali i da mi nešto novaca.

Oduvek su me voleli oboje i ponekad mi dodali koji dinar da mi se nađe, nekad ujak, a nekad ujna. Nisam baš radio nešto pa mi je to dobro došlo. Ujak je rekao da uskoro dolazi, za nekih sat i po, i da mu ujna napravi nešto što on voli. Voleo je tako da je ponekad nazove i da mu napravi da jede nešto što voli.

Radio je težak posao i uvek je legao da odmori i da malo odspava kad ruča. Otišao sam da skuvam kafu i pri tome snažno poljubio ujnu kada sam odlazio u kuhinju. Kada je kafa bila gotova, doneo sam je ujni koja je sedela za kuhinjskim stolom i palila cigaru. Zaboravio sam da ponesem šlag iz frižidera i doneo kafu bez njega.

Tada mi ujna jeca reče: “pa znaš da volim sa šlagom”. To mi je dalo jednu ludu ideju, Uzeo sam kurac u ruku i pokazao ga ujni rekavši: ako želiš šlag moraćeš sama da se potrudiš. Nema problema reče ona, ponovo vadivši van one dve velike sise, da mi da nešto za bolji pogled kako je rekla. Znaj da tvoja ujna voli ukus sperme u ustima, reče to počne da mi ga puši, stavljajući ga sve dublje sebi u grlo pri tome se igrala sa mojim jajima.

Pušila ga je strasno jer je kasnije rekla kako sam je dobro izjebao i da ga najradije ne bi uopšte vadila iz svoje pičke i usta, a da ćemo to raditi kad god budemo imali i malo vremena a da nas niko ne uhvati. Vadila ga je iz usta i lizala vrhom jezika i oblizivala kao sladoled, stavljajući i oblizivajući moja jaja. Povremeno mi ga drkavši rukom i cuclajući mi glavić. Toliko me je izludela da sam bio blizu svršavanja.

Rekao sam jeci da ću svršiti, pustila mi je kurac iz ruke i rekla sačekaj malo. Uzela je šolju sa kafom i prinela je mom kurcu dok ga je drugom rukom drkala. Počeo sam da svršavam a ona je moj kurac drkala i dalje trudeći se da ga što bolje usmeri prema šolji kako ne bi ni jedna kap ispala van šolje. Svršio sam stvarno obilno u kafu jer su mi pred očima bile ujnine sise koje su se tresle i letele na sve strane dok ga je drkala i pušila. svršava tetki u kafu

Kad mi ga je dobro popušila i izdrkala na kraju ga je poljubila i oblizala i ja sam ga spremio nazad u šorc. Otpila je malo kafe koja je plutala na vrhu i rekla kako joj je tek sada kafa super i da šlag iz trgovine nije ni blizu dobar kao što je ovaj moj. Poljubila me je i rekla da će gledati da što češće pije kafu sa mojim šlagom. Nisam znao koliko je ona seksa željna i šta sve zna, a rekla je da će me svašta naučiti, a moja izdržljivost će je zadovoljavati koliko god može, mada je već sada pička boli jer se dugo nije tako jebala.

Kafu smo popili i uskoro je stigao i ujak. Jeli smo, malo sam popričao sa ujakom i nekoliko puta mi se zahvalio što sam mu to učinio i dao mi nešto novaca da mi se nađe. Zatim je otišao da malo prilegne jer je dosta umoran, pozdravili smo se, a i ja sam planirao uskoro da krenem. Kad sam izlazi van rekao sam malo glasnije: Ujo vidimo se, ja odoh.

Ništa mi nije odgovorio i zaključio sam da čvrsto spava, a to mi je bilo važno za moj naum koji sam imao pre nego što izađem na vrata. Ujna je išla ispred mene, i ja sam gledao u njene guzove. Došli smo u hodnik do dubokog zamrzivača koji su u hodniku imali. Uhvatio sam ujnu za ruke i rekao joj, ujna potrudi se da sada budeš što tiša, a ona me upita, a zašto srećo ujnina? Tada sam je rukom po leđima pokazao da treba da se naguzi i tako je i ostala.

Podigao sam joj haljinu na leđa iznad guzova, a ona me iznenada upita: pa nećeš valjda sad da me naguziš a ujak ti je u drugoj sobi? Zato sam ti i rekao da budeš tiha, smaknuo sam malo šorc i izvadio kurac koji je već bio čvrst, pljunuo si malo u dlanove i time navlažio kurac. Protrljao sam ujni pičku i lagano joj jedan prst zabio u šupak.

Stavila si je ruku na usta kako ne bi zastenjala, a ja sam joj na uho tiho šapnuo, Evo ti nešto o čemu ćeš večeras kad legneš da razmišljaš, i u tom trenutku joj prislonio kurac na šupak i počeo polako da guram. Ulazio je teško i sporo jer joj je šupak bio stvarno tesan, a mogao sam da čujem kako jako stenje i reži, a najradije bi se derala.

Mic po mic i ušao joj je skroz. Tu sam ga ostavio da stoji par trenutaka. Malo se odigla i pitao sam je kako je, da li je boli, da prestanem? Rekla je pa ti si lud, to mi još niko nije radio, ali naviknuću se za tebe, ne prestaj sada. Izvadila je sise iz haljinice i ponovo se spustila na zamrzivač, stavila si je opet ruku na usta kako me ujak ne bi uhvatio sa kurcem u ženinom šupku.

Počeo sam polagano da je nabijam, provukao sam ruke ispod nje, uhvatio je za sise i počeo tako da je natežem prema sebi da su joj sise bile crvene od mog stiska i navlačenja prema sebi. Stenjala je jako i mrdala guzicom, navlačio sam je sve brže, i svidelo se mom kurcu u njenom šupku da bi najradije da je ne moram sa kurca skidati, ali nismo smeli dugo.

Bio sam pri kraju da svršim i izvadio sam joj kurac iz šupka, uspravio sam je, naslonio uza zid, zagrlila me je, a ja sam joj tako na stojećki naslonio kurac na usmine, malo ih raširio sa glavićem, stavio joj ruku na usta i tako jako nabio u pičku da mi je zagrizla jedan prst sa kojim sam joj zaklopio usta da ne vrišti i počeo joj ga tako jako nabijati. Ujna me je tako jako zagrlila da sam mislio da će me ugušiti njen stisak, Nabijao sam ga brzo, jako i duboko.

Osetio sam da se ujna stresla i još jače me stisla, šapnula mi je, svršila sam srećo moja kao nikada do sada, moraćemo ovo opet ponoviti jer želim da uživam u tvojim naletima, želim da se derem dok me jebeš, znaš da volim da se glasno jebem. Naravno ujnice moja, naravno. Nedugo zatim sam svršio i ja, u njenu pičku naravno jer je prethodno tražila da ga ne vadim. Kratko smo bili zagrljeni, morali smo se razdvojiti i pozdraviti, tu mi je ujna rekla da će gledati što prije da dodje do mene ako ne bude ujak negde prije toga.

Rekao sam joj ok, samo moramo paziti da mi roditelji ili starija sestra koja ponekad navrati ne budu kući. Spremala je jednu po jednu sisu u haljinu i zakopčala se, spustila haljinu, tada sam ugledao jedan tanki beli trag moje sperme koja joj se cedila iz sada već bolno otekle pičke, niz butine, pa dalje niz noge. Rekao sam ujnice idi odmah u kupatilo i sredi se jer ti sperma curi niz noge. Poljubio sam je, pljesnuo po guzovima i izašao, željno je očekivajući kada će opet da mi jaše na kurcu kao na rodeu, zadovoljno protrljao kurac i nastavio do kuće.

Došao sam kući, a tamo su bili svi, mama, tata, i starija seka. Pitali su me pa gde sam toliko dugo i kako su ujak i ujna. Objasnio sam im neku svoju priču i seka me je pozvala u sobu jer je trebala moju pomoć oko nečega na kompjuteru jer nije baš bila vešta. Moram priznati da sam ponekad škicnuo i odmeravao i seku koja je bila starija 6 godina od mene, bila je razvedena, živela je sama a ponekad je dolazila i prespavala kod nas.

U njenoj sobi smo nešto prepravljali pa je spavala u mojoj sobi jer sam imao dva kreveta za slučaj da mi neko dođe. Možda je greh reći da sam ponekad odmeravao sestrino telo a najviše njene sise veličine 5 na koje je bila ponosna.

Nastavak od priče “Jebao sam ujnu Jelenu 2. – Dešavanja posle ujne Jelene.”

… Oduvek me je privlačila tema incesta i voleo sam da čitam takve priče na netu. U mojoj porodici su i mama i sestra imale velike sise, mama malo veće nego sestra što je bilo ok jer je bila starija. Sestra Nevena je često bila kod nas jer se od razvoda osećala usamljeno i nije volela dugo da bude sama pa je često bila kod nas, mada se ja i ona slabo vidimo jer sam ja retko bio kući, uvek sam negde zujio sa društvom a kad dođem kasno kući ona često već spava. Jedno veče će promeniti sve.

Voleo sam da spavam gol, i nije mi se problem bio skinuti gol kad dođem kasno kući jer je ona spavala (kasnije sam saznao da se često pravila da spava i da je me je promatrala dok sam se skidao ne sklanjajući pogled koliko je to moguće u polumraku sa mog kurca) Znao sam da se moja sestra još uvek boji grmljavine kao nekada dok smo mlađi bili, iako je ona starija, znala je čim počne jako da grmi da mi dotrči u krevet i onda je jako zagrlim i onda ona zaspi.

Jedino što nisam znao da i ona voli da spava gola jer je to uzbuđuje i voli biti gola kad god je sama. Tu veče je grmilo, ja sam već bio došao i voleo sam slušati kišu dok pada kad lagano dobuje po klupici od prozora, grmilo je lagano a onda sve jače i sve bliže. Ustao sam onako gol i ugasio produžni kabl da se ne bi nešto desilo kompjuterskoj opremi koju sam imao u sobi i legao nazad u krevet.

Odjednom je toliko jako puklo da sam se i ja trgao. Seka je skočila iz svog kreveta, podigla deku i ušla u moj krevet i rekla: bato ja se bojim, jel mogu kod tebe večeras? Naravno rekao sam… Legla je kraj mene, i ja sam je zagrlio čime se ona još više pribila uz mene. Legla je okrenuvši mi leđa a ja sam ju stegao uz sebe, a ona je samo tiho izustila, hvala ti brate. Prošlo je par sekundi kako sam shvatio jednu stvar, bože pa ja sam gol, pa i ona je gola.

Kako sam prebacio ruku preko nje i zagrlio je, osetio sam da mi je ruka tačno na njenoj sisi, koja je bila topla i meka. A dole pravi raj, koliko se nabila uz mene, sekini guzovi su bili na mom međunožju. Kurac mi je tada bio spušten, ali osećavši golo toplo žensko telo kraj sebe i pičku u svojoj blizini počeo je polako da se diže.

Bio je malo ispod njenih guzova, tačnije između nogu koje su tada bile jedna uz drugu tako da mi je kurac ležao na jednoj njenoj nozi i polako rastao razdvajajući joj malo po malo butine.

Kurac kao kurac, uopšte mu nije bilo važno čija je pička, da li je to mama, sestra, ujna, strina, devojka, samo da je pičke, da je neko toplo međunožje i da se tu smesti. Sestra je nekako ujednačeno disala, i meni se učinilo da spava. Kurac mi se polako dizao i koliko ga je uspalila toplina sestrinog tela došao je do pičke, smestivši se tako tačno na njenu pičku. Nekako se još uvek nisam usuđivao da pomaknem ruku sa sestrine sise i da joj stisnem sisu.

Sačekao sam još malo, razmislio i odlučio da ću to učiniti jer moj kurac a ni ja nećemo još dugo izdržati golu ženu kraj sebe pa makar to bilo i krvno srodstvo. Krenuo sam u akciju i polako počeo da joj masiram pičku svojim kurcem lagano ga pomerajući napred nazad trljajući ga po njenim usminama, a njena pizda je to pozdravila laganim vlaženjem.

Video sam da njeno telo reaguje na moje postupke i nežno počeo da joj masiram sisu na kojoj je bila moja ruka, a onda hvatao i onu drugu koja se razlivala u mojoj ruci. Stiskao sam joj i bradavice i seka je počela polako da se meškolji trljajući polagano guzovima u mom krilu.

Nisam znao da li misli da je to u snu ili zna šta radim. Kako se pomaknula kurac mi je upao u njenu pičku. Sestra je uzdahnula, i tiho rekla “bato jebi me”. Stao sam, jer sam mislio da to sve radim dok ona spava, rekla je samo, ne boj se ništa i jebi me.Od razvoda nisam imala nikoga i trebala mi je dobra kurčina da me izjebe, samo nisam mislila da će to biti baš moj brat iako sam nekad o tome i razmišljala bez toga da će se to stvarno i ostvariti. Sad ništa ne brini i jebi me kao da jebeš svoju devojku, zadovolji me bato, aaaaaahhh, to me je napalilo i jako sam joj ga zabio…

Rekao sam joj da bude tiha da nas mama i tata ne čuju, mada je samo mama bila kući jer tata je bio na službenom putu u sklopu firma na nekom predavanju za usavršavanjem njegovog zanimanja. Ne bi baš bilo zgodno da mama uđe i vidi moj kurac nabijen u sestrinu pizdu. Bržee… batoo, brže… aaaaaaaaaaaahhh, uhhh, godiš mi bato. jebe seku dok spava

Rekao sam joj da legne na stomak, skupi noge i isturi dupe, poslušala je. Sise su joj se razlile malo sa strane tela i to me je jako napalilo. Stavio sam joj ga u pičku i počeo nabijati, seka je tražila samo brže i dublje.

Naravno udovoljavao sam joj. Silovito sam ju nabijao i jaja su mi udarala po njenom klitorisu i pičkinim usminama. Sestra mi je ispunila veliku želju ovim. Bio sam blizu da svršim ali nisam želio, hteo sam da to još traje iako sam bio jako napaljen na nju sada.

Izvadio sam kurac iz nje. Okrenula se i pogledala me. Sagnuo sam se i klekao iz nje, prišao sam joj licem iza guzova, do pičke, i lagano vrhom jezika prešao preko vrhova usmina, stavio sam joj jezik u pičku i počeo je jebati jezikom. Samo da mi se kurac malo smiri i da mi se sperma vrati nazad u jaja da još mogu jebati seku a da ne svršim još.

Dok sam joj obrađivao pičku učini mi se da sam čuo vrata od sobe, već lud od strasti za sekom učini mi se da u tom polumraku u hodniku vidim osobu kako se mazi. Nisam uopšte razmišljao tada da mi je majka od 56 godina u kući i da može da nas čuje.

Ali sada me od sestre i njene pizdurine ne bi odvojilo ni stotinu bogova i nastavio sam da joj jedem pičku, ližem, sisam klitoris kao nedavno ujni. Prestao sam sa lizanjem pičke i ovaj put sam joj ga samo nekoliko puta umočio u pičku i naslonio na šupak i počeo joj ga turati.

Ušao joj je do pola, ona je samo stenjala, sve glasnije. Nisam mogao izdržati i zabio sam joj ga u šupak do kraja. Kriknula je glasno i pomislio sam da ako je majka dosad nije čula da sada jeste sigurno. Pogledao sam polako prema vratima i uverio se da je silueta još uvek tu, ali nisam hteo da me primeti.

Počela je da vrišti, takooo…. samo me jebi…. ne staj ni za živu glavu…. joj bože moj, brat mi i šupak razvaliiii…. uuuuhhhhh…. šta mi se ovo dešava batooooooooo prodera se opet…

Izvadio sam ga iz šupka i rekao joj da se okrene i legne na leđa. Sada sam joj napokon video gole sise, sa povećim oreolama, svetlo roze boje sa dosta većim bradavicama koje su same pozivale na cuclanje. Spustio sam se na nju, uvalio seki jezičinu u usta i dao joj dobar poljubac, uzvratila je, spustio sam se niže, poljubio joj sise, počeo da cuclam bradavice.

Grizao sam joj bradavice, pri tome ostavljajući plavo od ugriza, a onda je ona rekla da je boli pa sam malo popustio… Digao sam joj noge na ramena, stavio u pičku, raširio usmine i nabio do kraja. Sestra se stresla i počela da vrišti aaaaaaaaaaahhhhhhhh majko moja što me rodi, brat mi pičku razvaliii, svršavammmm, aaaahhhh… ja sam joj nežno poklopio usta da nas majka ne čuje.

Sise su joj letele na sve strane onako velike, spustio sam joj jednu nogu dole, a držao joj drugu visoko dignutu i tako je jebao kako bi joj što dublje ušao. Seko svršiću rekao sam joj, daj mi sperme u usta, želim da probam ukus sperme svog brata, ti si pio iz moje pičke sad je red ja da se napijem.

Uzela mi je kurac u usta i rekla: sad će seka dobro da ti se kurca napuši i svaku kap da iscedim, volim ukus sperme u ustima. AAAhhhhhh kako je rekla to, toliko me je napalila da sam ispucao spermu u nju, nekoliko puta je progutala i zagrcnula se. Progutala je sve i oblizala se. Legao sam kraj nje, okrenula se prema meni, to sam iskoristio da joj uzmem jednu sisu u usta sa obe ruke i krenuo da je cuclam opet, ližem, cuclao sam kao malo dete kad se doji, tako smo i zaspali, a totalno sam smetnuo sam uma onu siluetu da bi to možda mogla da bude majka i da nas je svo vreme gledala, ili mi se to samo učinilo jer kad mi je sperma udarila u glavu svašta mi se učinilo.
***
Zaspali smo goli, uznojeni od silne jebačine, seka je živa vatra… Još dosta puta je seki Neni pička bila rasturena načisto… …. Probudio sam se ujutro a seka nije bila kraj mene u krevetu. Ustao sam se i video na stolu poruku od nje da su roditelji otišli na selo kod babe a ona po neke stvari u trgovinu i da je sačekam jer trebamo otići po nešto u grad. Otišao sam se otuširati, a zatim i doručkovati nešto.

Ubrzo je došla i seka. Izgledala je tako seksi kad je ušla na vrata, gore je imala usku majicu koja joj je toliko isticala sise u prvi plan da sam mislio da će joj poderati majicu, a dole je imala minić do pola butina, a na nogama prozirne čarape boje kože. Kako je to dobro izgledalo. Poljubio sam je onako sočno i krenuo rukom po butini između nogu do pičke.

Tada sam video da seka uopšte ne nosi gaćice nego samo te čarape sa gaćicama. Seko, a gaćice pitao sam je? Ma šta će mi, samo ti ionako znaš da mi je pizda gola i slobodna i niko drugi, volim da je slobodna i da je ništa ne sputava, volim da ima zraka među nogama i da mi je pizdurina dobro rashlađena.

Bio sam zadovoljan tim odgovorom, prstom sam probio čarape na delu gde je pička bila i nabio joj duboko prst u pičku, aaaaahh bato moj, srećo moja, šta mi radiš? Nemamo sad vremena, moramo požuriti u grad da sredimo dokumente za pasoš pa ćemo onda ja i ti da se poigramo. Ok, rekao sam i krenuli smo.

Ja sam vozio, a ona je bila suvozač. Raširila je noge i ja sam skinuo suku sa menjača i stavio joj među noge i masirao laganim pokretima pičku. Počela je da uzdiše i da stenje, zatvorila je oči i uživala u masaži. Bila je vezana pojasom koji joj je stajao između sisa i kako je bio zategnut tako joj je lepo odvajao sise jednu od druge, tako su još lepše i veće izgledale.

Izvadio sam prst iz pičke jer smo se približavali policijskoj stanici gde je trebalo da predamo dokumente za novi pasoš jer joj je stari već bio istekao. Samo je tiho uzdahnula i rekla da se ovo mora brzo nastaviti jer nije svršila.

Sačekao sam je u autu malo dalje od stanice na jednom parkiralištu. Na parkingu u blizini nije bilo nikoga jer je bio malo uvučeniji od pogleda radoznalih prolaznika, tu sam stao jer u blizini nije bilo mesta.

Ubrzo se vratila, i rekla, a sada nastavi šta si započeo. Izvadio sam kurac i rekao: seko sad ti meni popuši kurčinu. Bato sve za tebe, rekla je, sela na svoje mesto i počela da mi puši kurac, izvadila ga je iz usta i rekla valjda neće niko da naiđe? Samo sam joj pritisnuo glavu na dole i nabio joj kurac duboko u usta. Lizala ga je, oblizivala, cuclala glavić. sestra mu sisa kurac u kolima

Cuclala ga je jedno vreme i koliko sam bio uzbuđen zbog mesta gde se sve ovo dešava bio sam jako blizu da svršim. Nabio sam joj kurac duboko u grlo i svršio, grcala je i gutala, oblizivala se. A sad je red da ti mene zadovoljiš, pušila ga je još par minuta dok se nije ponovo digao, jer je znala da kad muškarac prvi put svrši da će duže seks da traje i bila je u pravu. Digai mi se opet i rekao sam joj da dođe na drugu stranu na vozačevo mesto, pomakao sam sedište još nazad i oborio ga, bilo je malo tesno ali jbg, bilo je fora mesto, a ne udobnost.

Ušla je i sela meni u krilo, namestila si je kurac na ulaz od pičke, raširila malo usmine i nasadila se na njega. Ušao joj je duboko, počela je da glasnije stenje, povremeno je zastala, umirila se i onda počela samo kukovima da se kreće napred – nazad i da kruži u mom krilu. Izgledala je super sa mojim kurcem duboko utisnutom u nju. Zagrlila me je jako i dalje samo kukovima sve brže križila i uvijala se.

Malo se odvojila i ja sam to iskoristio da joj podignem majicu i da pustim te sise napolje. Počeo sam je ljubiti po sisama i cuclati i uvrtati bradavice koju su jako brzo očvrsnule. Počela se sve brže nabijati na moj kurac a sise skakati na sve strane. Uzeo sam joj sise svaku u jedan dlan i stisnuo ih tako da mi u dlanu ostanu samo njene kropne bradavice koje sam ja naizmenično sisao bradavice.

Samo njenu stenjanje mi je sve više ukrućivalo kurac, ako je to moguće. Čak sam počeo da joj i gruckam malo jače bradavice, ali mi je rekla da malo smanjim ugrize jer je sise bole od naših sinoćnjih dešavanja. Pustio sam joj sise iz ruku. Odjednom je zastala, stavila mi bradavicu u usta i rekla, znam ja šta moj brat voli, sisaj bato, to tvoju seku jako napaljuje.

Sisao sam je kao dte koje se tek rodilo. Nastavila je da skače po mom kurcu onoliko koliko je to mali prostor dopuštao. Odjednom zastade, i poče da se grči telom u predelu pičke i kukova, reče, hvala ti bato za ovako divan orgazam, tako sam lepo svršila, nisam se tako lepo jebala jako dugo. Ovi pizdu će od sada samo moj dragi bato da jebe, jel važi bato? Naravno seko.

Na te reči i ja sam ponovo svršio i to duboko u sestrinu pičku. Ostali smo još malo tako u zagrljaju a ja duboko u njoj dok mi kurac nije ispao sam iz sestrine pičke praćen sa spermom koja se izlivala na moj stomak. Izašla je iz auta, spustila majicu i minić. Dao sam joj maramicu irekao da si obriše pičku da joj ne bi sperma curila niz noge i isprljala čarape u kojima su njene noge izgledale toliko seksi da ni moj kurac nije baš bio ravnodušan iako ga je seka maloprije dobro iscedila.

Zatim se sagnula i počela da mi liže spermu koja se izlila iz njene pičke. Oblizala se i progutala sve što se izlilo. Tada sam joj rekao da je rano da idemo kući jer imamo ceo dan pred sobom a nemamo šta pametno raditi pa smo otišli na kafu u jedan obližnji kafić… …

U jednom trenutku stiže mi poruka od mame da ju je zvao ujak i da mu treba moja pomoć a da se sestra vrati kući jer joj treba nešto u kući. Vratili smo se kući, u autu sam poljubio seku i zavukao joj ruku među noge i protrljao pičku i rekao joj, nastavak sledi seko, nemoj slučajno pičku da briješ…. Izašla je iz auta i rekla mi, pa ti bato si lud skroz, sad si me napalio. Rekao sam joj da me čeka jer dolazim čim vidim šta ujak hoće.

Stigao sam kod ujne i ujaka. Ujak je bio u garaži, a ujna u kući. Pozdravio sam ujnu i poljubio je jako jer ujaka nije bilo u blizini. Bila je u kućnoj haljini, a to sam iskoristio da joj spustim ruku odmah s vrata na guzove i pljusnem je po dupetu.

Ahhhh, oteo joj se uzdah, ujnino srce reče ona, i zaboravila sam na dodire muškarca, samo pazi ujak je tu i nemoj da nas uhvati. Nedostajao si mi, reče ujna, i ti a i tvoja kurčina pogotovo, i to me je trenutno napalilo. Ušli smo u kuhinju, nabrzinu sam izvadio kurac, pognuo ujnu preko stola, zadigao joj haljinu iznad dupeta, smaknuo joj gaćice koje je tada nosila malo ustranu preko jednog guza i naslonio joj ga na otvor od šupka i polako počeo gurati . Ajjjoooj, , jaoj srećo moja, uuuuuh počela je da stenje.

Stavio sam joj ruku na usta i tiho joj šapnuo; budi tiha, nismo sami. Ušao joj je ceo, i počeo sam da je brže pa onda još brže nabijam. Rukama sam joj sa prednje strane mesio sise gnječeći ih prvo nežno a onda sve jače tako jako da je rekla da malo popustim jer je boli koliko je stišćem ali da nestajem. Nabijao sam je tako jako da su mi jaja udarala po njenoj pizdi da se čuo zvuk šljapkanja koliko je mokra bila.

I nekoliko trenutaka kasnije začuo se zvuk garažnih vrata i znali smo da se ujak približava. Izvadio sam ga, ujna se pridigla i rekla: ovo ćemo nastaviti čim prije, ok složio sam se, vratila je gaćice i suknju nazad, popravila malo sise da se ne vide bradavice koliko su joj krute. Ja sam se isto malo popravio, okrenuo se oko sebe i video kobasicu suvu, malo deblju na kuhinji visećoj i nešto mi je palo na pamet. Ujak još nije ušao u kuću i nabrzinu sam osekao oko 20ak cm te suve kobasice i rekao ujni, znaš da volim okus tvoje pičke, znam reče ona i nasmija se.

E pa kad budem išao kući daćeš mi malo ove suve kobasice. Naravno reče ona, a dotle, šta a dotle upita ona, e pa dotle ćeš je držati ovde dok ja ne krenem. Gde ovde? Uzeo sam taj komad od 20ak cm u ruke, klekao pred nju, zadigao joj haljinu, smaknuo gaćice sa pizde koje su bile bele boje a inače već uveliko mokre koliko je ona vlažna bila. I šta ćeš sad upita ona? Videćeš, kažem ja, uzeo sam je i stavio joj na usmine, mali ih razmaknuo i ugurao joj to u pičku. razvaljuje sisatu ujnu u pičku

Ti si ćaknut srećo moja, ali nema veze. Par sekundi sam je jebao sa kobasicom i zadnji ulazak u nju sam zaključio tako što sam joj kobasicu ostavio u pički a onaj mali komad špage sam ostavio izvan pičke kako bi je mogao kasnije izvući, navukao joj gaćice na pičku kako joj nebi ispao dok hoda a kako bi kobasica bila što više navlažena sa pičkinim sokovima moje seksi i uvek kurca željne ujne.

Sve se to odigralo u minut ili dva dok ujak nije došao iz garaže u kuću. Ušao je ujak u kuću, pozdravili smo se a ujna se krenula prema šporetu i ujak joj u tom trenutku kaže da stavi kafu da popijemo pa ću mu nešto pomoći.

Ok reče ujna, i nasmeja mi se. Seo sam za stol sa ujakom. Kafa je skuvana bila za par minuta i pozva me ujna u kuhinju da pomognem doneti i čaše za sok i za pivo ujaku da ne mora ići dva puta. Otišao sam do nje i upitao je kako joj se čini ovo što sam uradio, kaže ona; e ovo još nisam doživela nikada od nikoga, ali nisam se ni jebala pre ujaka pa nisam ni imala od koga.

Samo pazi ujna da ti ti ne ispadne iz pičke jer želim da uživam u tvojim pičkinim sokovima i kad odem kući. Uhvatim je za pičku, opipam i kažem dobro stoji ali ti još pripazi kad hodaš. Ali da ti nešto kažem nabrzinu ujna, ovakvim seksi igrama samnom još nije kraj, nadam se srećo ujnina, milo moje najdraže. Još ćeš ti svašta samnom probati i doživeti, ima da te jebem i u pičku i u šupčinu u isto vreme i da ti razvalim oboje.

A kako to misliš izvesti? E pa videćeš samo i budi spremna na sve samnom. Hoću, od kad si me prvi put izjebao i kao ženu zadovoljio na meni nepoznate načine spremna sam, a ti samo pazi da neko nešto ne primeti. Ok, rekao sam i krenuli smo kod ujaka u sobu, a ja sam prešao rukom preko guzova i čvrsto ih stiskao dok nismo izašli iz kuhinje jer pored takvu ženu samo budala može da ne jebe… .

(Visited 1.121 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.